Маноле?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

колеги,когато пишете за даден обект пишете ясно.значи става на въпрос за гъолчето преди селото,а не за бента на марица край маноле.разликата е голяма.
didovalk
новобранец
новобранец

Мнение от didovalk »

Точно така, нали и аз по-горе това написах, преди селото , след моста на Стряма веднага вляво. А този бент на Марица въобще не го знам какъв е и какво представлява и как се стига до него. А, и каква риба излиза. Ако можеш, дай подробности.....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

през селото,пресечката отляво на чийто ъгъл има магазин за автоаксесоари.минаваш прелеза излизаш от селото и караш покрай могилата която ти остава от дясно.стигаш един канал,завиваш на дясно и излизаш на бента.има всякаква риба,сом,шаран,амур морунаж,скобар.на място се ориентираш по-добре,носи и дънни въдици.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

аз съм се прецакал,че съм отишъл преди селото..а там на този бент плаща ли се или с билет..,защото билет нямам...въпреки,че си мисля,че е с билет..
То риба има ама водата е повече.
kkrastev
новобранец
новобранец

Re: Маноле?

Мнение от kkrastev »

Здравейте,

Някой да спордели нещо ново за Маноле ?

Аз ходих миналата година. Излизаше главно таранка около 300-500г.
Много шаран - можеш да го биеш с арбалет, но не кълве. Разбрах че в селото имало птицеферма или екарисаж (все едно) и ги хранели с пилета. Колко е вярно не знам, не съм пробвал. Мисля да посетя Маноле този уикенд, но ми трябва още малко информация.

Мерси предварително.
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

kkrastev написа:Здравейте,

Някой да спордели нещо ново за Маноле ?
здрасти колега.аз тази неделя бях там.имаше страшно много хора,още рано сутринта,после стана ,панаир.условията са 7лв.на човек,рибата не се плаща.дава много каракуда/дребна до средна/,шаран пазача каза ,че има,но не видях някои да изкара.арендатора разправя,че били изкарали ВЧЕРА добри шарани и 1 амур 5-6кг :lol: :lol: :lol: .нормалните лъжи,като навсякъде.на слука ПС. за цял ден не видях да скочи нито една качествена риба. :roll:
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
dani26
новобранец
новобранец

Мнение от dani26 »

и аз бях в неделя колега,каракуди бол на дъно по едрички,тук там чаушан и червеноперка но шаран никой не искара. към 16.30ч. излезна силен вятър и повечето хора взеха да прибират и си тръгват включително и аз си тръгнах.ако ходиш късмет и наслука
Аватар
vladoo
новобранец
новобранец

Мнение от vladoo »

а някаква информация на какво калве колеги????
онзи ден едни познати ходиха там и казаха 4е ни6то не са хванали
аз мисля да ходя там в сабота и 6те пробвам на 4ервеи4е и жито дано имам слука за 6аран не се надявам много и без това по4ти няма арендатора е един паля4о само лъже...........
тенкс за инфото предварително :)))
borgir
новобранец
новобранец

Мнение от borgir »

Риба няма в Маноле.
10 каракудки за двама човека на бял и земен и царевица и жито на куршум и на плувка
просто няма риба,всички които бяха там хващаха дребна каракуда
Неходете там!!!!!!!!
Не си струва за 7 лева
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”