ВЛИЯЯТ ЛИ ШУМОВЕТЕ ОТ МОТОРИТЕ НА СОМА

Модератор: sapuna

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Че има функция слузта е ясно,но каква.
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

А стига с тая слуз бря-нъл за шума пишехме.... :roll:
Инак като ги чистя гледам убаво да я изстържа /слузта/.... :lol:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Колега имахме 3 удара / две от рибите се откачиха , а третата открадна рибето , но не бяха под 10кг. / през 15-20 минути на Огняново буквално минута след преминаването на скутер влачещ банан с 3 деца на 50м от лодката ни :D и трите пъти след преминаването на скутера :shock:
След това курортистите се наиграха , а пък ние до 21.00 вечерта нямахме докосване :shock: :shock: :shock: :shock:
За зло куче - зъл прът!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

това е от слузта :lol: :lol: :lol: за която Тилето пише тука :lol: :lol: :lol: разбра ли Ники :idea:

1 вариант : плизгава ви е била стръвта и се е лъзгала по устата на сома
2 вариант : просто я е изпраскал с опашката и понеже сте от Сусурлвво не сте я закачили като хората :lol: :lol: :lol:
3 вариант : ами и той има право на кражба....ако го фанат, фанат, ама и...минава номера :lol: :lol: :lol:
4 вариант : чакал е да падне детенце от банана...и е съгрешил с рибето поради липса на паднало дитенце :lol: :lol: :lol:

Амин

един да пукне , след него да се родат двама .....натам я знаете литургията :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мисля че несе плаши много,много.Сома и всички риби,най-много се плашат от тупуркането по брега.Има колеги,направо са като ТАБУН УНГАРСКИ КОНЕ,и после се чудят защо не удра. :lol: :lol: :lol: Що се отнася до двигателите,мисля че даже го дрязнят и затова много често се виждат големи риби да наобикалят лодката,дори е идвал на метър-два от мене.За жалост нещя да удари на воблера който влачех И СИ ОТНЕСЕ ПСУВНИТЕ. :shock: :shock: :shock:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Никито сподели нещо специално за Огняново там съм извадил 7 сомета но все са малки м/у 4-6кг. и това в продължение на 3 години най големия дето съм чувал че е изваден е 16кг. но не на кльонк а на тапа със стръв вмирисан дроб,на мене ударите ми бяха все от към северната страна.
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Да ти кажа за тоя случай 2 от рибите бяха поне по 10кг. , а общо на Огняново за / 20 излета или 4години / имам извадени 10-12 риби под 4кг. , така че добре си си хванал :D Най-големия там изваден е около 25кг от един приятел през 2003 или 2004 :D А северния бряг винаги дава повече , но големия е хванат след острова посока Раковица.
Миналата есен имахме ден с 5-6 извадени и 5-6 удара по време на буря с гръмотевици - класика :D
За зло куче - зъл прът!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Този язовир е доста пренебрегван от много колеги но популацията на сома за сега е обнадеждаваща,стига да се затегне контрола с/у мрежарите и по точно црещу арендатора на Белопопци дето праща апапите си нощно време да ловят малките сомчета с мрежи и след това ги пуска в частния си водоем,виждал съм ги как сутрин си тръгват със по 2 големи бидона със сомчета,ходят със един жълт бус VW транспортер. :twisted: :twisted:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Мисля,че ги ловят с ток.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Teleto написа:Мисля,че ги ловят с ток.
ГРЪМ ДА ГИ УДАРИ :smt021 :twisted: :twisted:
Публикувай отговор