Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

ВЛИЯЯТ ЛИ ШУМОВЕТЕ ОТ МОТОРИТЕ НА СОМА
Модератор: sapuna
Колега имахме 3 удара / две от рибите се откачиха , а третата открадна рибето , но не бяха под 10кг. / през 15-20 минути на Огняново буквално минута след преминаването на скутер влачещ банан с 3 деца на 50м от лодката ни
и трите пъти след преминаването на скутера
След това курортистите се наиграха , а пък ние до 21.00 вечерта нямахме докосване

След това курортистите се наиграха , а пък ние до 21.00 вечерта нямахме докосване

За зло куче - зъл прът!
-
- сериозен играч
това е от слузта
за която Тилето пише тука
разбра ли Ники
1 вариант : плизгава ви е била стръвта и се е лъзгала по устата на сома
2 вариант : просто я е изпраскал с опашката и понеже сте от Сусурлвво не сте я закачили като хората
3 вариант : ами и той има право на кражба....ако го фанат, фанат, ама и...минава номера

4 вариант : чакал е да падне детенце от банана...и е съгрешил с рибето поради липса на паднало дитенце

Амин
един да пукне , след него да се родат двама .....натам я знаете литургията

1 вариант : плизгава ви е била стръвта и се е лъзгала по устата на сома
2 вариант : просто я е изпраскал с опашката и понеже сте от Сусурлвво не сте я закачили като хората

3 вариант : ами и той има право на кражба....ако го фанат, фанат, ама и...минава номера

4 вариант : чакал е да падне детенце от банана...и е съгрешил с рибето поради липса на паднало дитенце

Амин
един да пукне , след него да се родат двама .....натам я знаете литургията

Господ може всичко чада мой !
- krokibg
- учете се от него
Мисля че несе плаши много,много.Сома и всички риби,най-много се плашат от тупуркането по брега.Има колеги,направо са като ТАБУН УНГАРСКИ КОНЕ,и после се чудят защо не удра.
Що се отнася до двигателите,мисля че даже го дрязнят и затова много често се виждат големи риби да наобикалят лодката,дори е идвал на метър-два от мене.За жалост нещя да удари на воблера който влачех И СИ ОТНЕСЕ ПСУВНИТЕ.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Да ти кажа за тоя случай 2 от рибите бяха поне по 10кг. , а общо на Огняново за / 20 излета или 4години / имам извадени 10-12 риби под 4кг. , така че добре си си хванал
Най-големия там изваден е около 25кг от един приятел през 2003 или 2004
А северния бряг винаги дава повече , но големия е хванат след острова посока Раковица.
Миналата есен имахме ден с 5-6 извадени и 5-6 удара по време на буря с гръмотевици - класика

Миналата есен имахме ден с 5-6 извадени и 5-6 удара по време на буря с гръмотевици - класика

За зло куче - зъл прът!
-
- кандидат преподавател
Този язовир е доста пренебрегван от много колеги но популацията на сома за сега е обнадеждаваща,стига да се затегне контрола с/у мрежарите и по точно црещу арендатора на Белопопци дето праща апапите си нощно време да ловят малките сомчета с мрежи и след това ги пуска в частния си водоем,виждал съм ги как сутрин си тръгват със по 2 големи бидона със сомчета,ходят със един жълт бус VW транспортер.

-
- кандидат преподавател