Русе 15 - 26.05.

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Русе 15 - 26.05.

Мнение от Венци ® »

Привет на всички Русенски риболовци които сърфират из форума.Задала се е 15та среща и ако има желание може да я осъществим докато трае забраната.Да речем към 26-27 май.Няма да е петък или събота щото не е практично.Предлагайте коя от двете дати да е!
Последно промяна от Венци ® на Съб Май 15, 2010 11:21 am, променено общо 2 пъти.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
ShakE
новобранец
новобранец

Re: Русе 15

Мнение от ShakE »

Това е добра новина бат Венци
Ами за мене няма значение кога и къде, стига да не е на 30 май. Там съм ;)
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

И аз така няма значение от датата.Мястото си остава същото нали .Там съм .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Хайде като минат празниците да доуточним датата,а мястото си остава същото.А сега да се отприщим и да го ударим на ядене на агнета. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Дайте дати за съвместия излет. Моята оферта е на 15 вечерта на маса и на 16ти за риба :) Това става дума за Баниска
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

MiTKo_Fisher написа:Дайте дати за съвместия излет. Моята оферта е на 15 вечерта на маса и на 16ти за риба :) Това става дума за Баниска
Митко,то това хубаво ама Баниска с тая такса,па и събота срещу неделя ,а и в събота ще е работен ден............
Нали се сещаш,че и аз даже няма да дойда,ако ще и да има водолаз да закача рибите.Да не става полемика като с прословутите срещи на Езерово!Срещите са си за кръчмите,да се видим да побъбрим и да пийнем по някое питие,а риболова си е нещо по лично,това да ходим по 5,10 и повече люде си е чиста проба мерене на бубите.Нека се видим и споделим кой къде,как и с какво пък после къде по двойки ,тройки и прочие ще си организираме излети.Аз лично с повече от един човек не ходя,а случи ли се то тогава има и жена.
Уважам офертата ти,но аз няма да дойда защото съм на работа.Ако направите сбирка ще се надявам на срещата да разкажете как сте изкарали излета!Поздрави на всички!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

MiTKo_Fisher написа:Дайте дати за съвместия излет. Моята оферта е на 15 вечерта на маса и на 16ти за риба :) Това става дума за Баниска
За кръчмата съм ЗА винаги се радвам да се видим и да си побъбрим, ама за Баниска пасувам :(
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Датата беше образна :) .Ако имате желание да се видим на Юпер примерно .Аз споменах за Баниска защото там имаме къща и има къде да се седне на маса и пр. А за риболов не ме бърка.Ако сте съгласни на някой платен на близо до Русе ,ще стане идеално да се видим на вода :)
А за дата не ме бърка казвам 26 .05 :)
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Здравейте.

Аз предлагам да се организираме, който иска де, за яз.Ломци, а като дата предлагам 22.05. тъй като 15-ти е работен ден, а за избора на язовира ще се аргументирам, че има както мирна риба, така и хищник, пък и място бол. Само дето нямам информация каква е таксата.
shi6arkata
новобранец
новобранец

Мнение от shi6arkata »

за ломци таксата е 4 лева на пръчка! варвяла едра таранка и бяла риба!
advokata
новобранец
новобранец

Мнение от advokata »

като новобранец, поддържам идеята и за маса и за риболов. нека да не е като да се мерят бубите, просто по-опитните могат да кажат нещо ценно и за конкретния водоем и за стратегията на риболова.
Аватар
nikodim1978
новобранец
новобранец

Мнение от nikodim1978 »

Аз живея в Силистра , но съм от Русе . Мога ли да присъствам на тази среща и ако може да ми кажете с повече подробности къде и кога.
Ще се радвам да науча нещо от вас
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

nikodim1978 написа:Аз живея в Силистра , но съм от Русе . Мога ли да присъствам на тази среща и ако може да ми кажете с повече подробности къде и кога.
Ще се радвам да науча нещо от вас
Следи тази тема,скоро ще има обявена дата и всички подробности.Срещата обаче твърдо ще е на кръчма,като се видим ще давам показания :D :D :D !
И ходете за риба ,на Балкански чувам,че я спукват.Дори ми донесоха 1 шаране 1.5 за доказателство,че аз съм мноо мнителен!!!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Здравейте!Обевявям среща 15.
26.05.2010.г. - сряда
19.30 часа
механа Русе
Всички са добре дошли,последната среща беше много хубава,само дето Здравко още не постнал снимките!
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Венци ® написа:Здравейте!Обевявям среща 15.
26.05.2010.г. - сряда
19.30 часа
механа Русе
Всички са добре дошли,последната среща беше много хубава,само дето Здравко още не постнал снимките!
Горе долу през колко време правите срещите. Аз съм младо рибарче и не знаех до сега, че се организират срещи, но ще се радвам да се видим и да науча нещо от опитните батковци :) . На тази среща най-вероятно няма да мога да дойда, но на следващата съм там. За Балкански от три риболова имам около 20кг таранка и към 15-тина шаранчета, но най-голямото ми е било около 2кг. Получих информация,че са смъкнали нивото на водата, понеже си била покачила, но не е много сигурна. Ще се обадя на шефа, ще го питам и ще пиша после. Но след 26-ти, ако мислете да направите групов риболов трябва да се е оправила рибата от шока на смъкавнето на нивото :) .
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”