Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Русе 15 - 26.05.
Модератор: sapuna
Русе 15 - 26.05.
Привет на всички Русенски риболовци които сърфират из форума.Задала се е 15та среща и ако има желание може да я осъществим докато трае забраната.Да речем към 26-27 май.Няма да е петък или събота щото не е практично.Предлагайте коя от двете дати да е!
Последно промяна от Венци ® на Съб Май 15, 2010 11:21 am, променено общо 2 пъти.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Re: Русе 15
Това е добра новина бат Венци
Ами за мене няма значение кога и къде, стига да не е на 30 май. Там съм
Ами за мене няма значение кога и къде, стига да не е на 30 май. Там съм

-
- кандидат преподавател
И аз така няма значение от датата.Мястото си остава същото нали .Там съм .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Хайде като минат празниците да доуточним датата,а мястото си остава същото.А сега да се отприщим и да го ударим на ядене на агнета.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Дайте дати за съвместия излет. Моята оферта е на 15 вечерта на маса и на 16ти за риба
Това става дума за Баниска

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Митко,то това хубаво ама Баниска с тая такса,па и събота срещу неделя ,а и в събота ще е работен ден............MiTKo_Fisher написа:Дайте дати за съвместия излет. Моята оферта е на 15 вечерта на маса и на 16ти за рибаТова става дума за Баниска
Нали се сещаш,че и аз даже няма да дойда,ако ще и да има водолаз да закача рибите.Да не става полемика като с прословутите срещи на Езерово!Срещите са си за кръчмите,да се видим да побъбрим и да пийнем по някое питие,а риболова си е нещо по лично,това да ходим по 5,10 и повече люде си е чиста проба мерене на бубите.Нека се видим и споделим кой къде,как и с какво пък после къде по двойки ,тройки и прочие ще си организираме излети.Аз лично с повече от един човек не ходя,а случи ли се то тогава има и жена.
Уважам офертата ти,но аз няма да дойда защото съм на работа.Ако направите сбирка ще се надявам на срещата да разкажете как сте изкарали излета!Поздрави на всички!
-
- сериозен играч
За кръчмата съм ЗА винаги се радвам да се видим и да си побъбрим, ама за Баниска пасувамMiTKo_Fisher написа:Дайте дати за съвместия излет. Моята оферта е на 15 вечерта на маса и на 16ти за рибаТова става дума за Баниска

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Датата беше образна
.Ако имате желание да се видим на Юпер примерно .Аз споменах за Баниска защото там имаме къща и има къде да се седне на маса и пр. А за риболов не ме бърка.Ако сте съгласни на някой платен на близо до Русе ,ще стане идеално да се видим на вода
А за дата не ме бърка казвам 26 .05

А за дата не ме бърка казвам 26 .05

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте.
Аз предлагам да се организираме, който иска де, за яз.Ломци, а като дата предлагам 22.05. тъй като 15-ти е работен ден, а за избора на язовира ще се аргументирам, че има както мирна риба, така и хищник, пък и място бол. Само дето нямам информация каква е таксата.
Аз предлагам да се организираме, който иска де, за яз.Ломци, а като дата предлагам 22.05. тъй като 15-ти е работен ден, а за избора на язовира ще се аргументирам, че има както мирна риба, така и хищник, пък и място бол. Само дето нямам информация каква е таксата.
-
- новобранец
за ломци таксата е 4 лева на пръчка! варвяла едра таранка и бяла риба!
като новобранец, поддържам идеята и за маса и за риболов. нека да не е като да се мерят бубите, просто по-опитните могат да кажат нещо ценно и за конкретния водоем и за стратегията на риболова.
- nikodim1978
- новобранец
Аз живея в Силистра , но съм от Русе . Мога ли да присъствам на тази среща и ако може да ми кажете с повече подробности къде и кога.
Ще се радвам да науча нещо от вас
Следи тази тема,скоро ще има обявена дата и всички подробности.Срещата обаче твърдо ще е на кръчма,като се видим ще давам показанияnikodim1978 написа:Аз живея в Силистра , но съм от Русе . Мога ли да присъствам на тази среща и ако може да ми кажете с повече подробности къде и кога.

И ходете за риба ,на Балкански чувам,че я спукват.Дори ми донесоха 1 шаране 1.5 за доказателство,че аз съм мноо мнителен!!!
Здравейте!Обевявям среща 15.
26.05.2010.г. - сряда
19.30 часа
механа Русе
Всички са добре дошли,последната среща беше много хубава,само дето Здравко още не постнал снимките!
26.05.2010.г. - сряда
19.30 часа
механа Русе
Всички са добре дошли,последната среща беше много хубава,само дето Здравко още не постнал снимките!
Горе долу през колко време правите срещите. Аз съм младо рибарче и не знаех до сега, че се организират срещи, но ще се радвам да се видим и да науча нещо от опитните батковциВенци ® написа:Здравейте!Обевявям среща 15.
26.05.2010.г. - сряда
19.30 часа
механа Русе