за Веринско още е рано

Модератори: bobopeli, sapuna

koki79
новобранец
новобранец

за Веринско още е рано

Мнение от koki79 »

сега се прибирам от там и резултата е една единствена каракуда на дъно в плиткажа преди обяд.На плувка нито една.Добре че по някое време сложих едно булдо и спасих капото с около кило мерен уклей.После към 15 часа задуха по-силен от необходимото ветрец и ни отказа хептен.Водата е доста студеничка още, та сигурно за това не иска да яде.Покрай нас и другите не хващаха,само една възрастна двойка до нас се преориентира на близко разстояние и започна да вадят чат-пат по някое уклейче.От мен толкоз :wink:
acioice
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: за Веринско още е рано

Мнение от acioice »

Здравейте и от мен,
че е рано рано е но не чак толкова като не духа вятър се ловят риби на плувка при подходяща тактика и такъм.сега и аз се прибирам от там при нас резултата беше 10-на каракуди (и то много прилични)на плувка до към 13:00 ние бяхме под бунгалата . След 13:00 имахе само 2 пипания на дънните на плувка и да е пипало нямаше как да се разбере. Като свали приятелчето снимките ще ги пусна.
Аватар
marto951005
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от marto951005 »

абе колега нещо не разбрах какъв е тоя уклей едно кило
koki79
новобранец
новобранец

Мнение от koki79 »

едно кило беше сумарното количество ,иначе по размер е с една идея по-голям от лобошкия такъв :wink:
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Пак добре, ние миналата седмица 5 човека сумарно към 200 грама - две каракуди, няколко костурета, и 15на слънчака..Не знам дали му е рано на тоя гьол, но не мисля да го повтарям никога вече...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”