Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

за Веринско още е рано
за Веринско още е рано
сега се прибирам от там и резултата е една единствена каракуда на дъно в плиткажа преди обяд.На плувка нито една.Добре че по някое време сложих едно булдо и спасих капото с около кило мерен уклей.После към 15 часа задуха по-силен от необходимото ветрец и ни отказа хептен.Водата е доста студеничка още, та сигурно за това не иска да яде.Покрай нас и другите не хващаха,само една възрастна двойка до нас се преориентира на близко разстояние и започна да вадят чат-пат по някое уклейче.От мен толкоз 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: за Веринско още е рано
Здравейте и от мен,
че е рано рано е но не чак толкова като не духа вятър се ловят риби на плувка при подходяща тактика и такъм.сега и аз се прибирам от там при нас резултата беше 10-на каракуди (и то много прилични)на плувка до към 13:00 ние бяхме под бунгалата . След 13:00 имахе само 2 пипания на дънните на плувка и да е пипало нямаше как да се разбере. Като свали приятелчето снимките ще ги пусна.
че е рано рано е но не чак толкова като не духа вятър се ловят риби на плувка при подходяща тактика и такъм.сега и аз се прибирам от там при нас резултата беше 10-на каракуди (и то много прилични)на плувка до към 13:00 ние бяхме под бунгалата . След 13:00 имахе само 2 пипания на дънните на плувка и да е пипало нямаше как да се разбере. Като свали приятелчето снимките ще ги пусна.
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
абе колега нещо не разбрах какъв е тоя уклей едно кило
едно кило беше сумарното количество ,иначе по размер е с една идея по-голям от лобошкия такъв 

- jasonsmith
- разбира нещата
Пак добре, ние миналата седмица 5 човека сумарно към 200 грама - две каракуди, няколко костурета, и 15на слънчака..Не знам дали му е рано на тоя гьол, но не мисля да го повтарям никога вече...