Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: BG Рибалка
За това сме писали и преди.Причината е, че никой от противниците не е хванал риба която да се отчете.Изчакай следващия час, ако някой хване ще свърши турнира, ако не още час и така....sexy_klo6ar написа:Искам да питам защо след като играя на състезание и не мога да сейвам![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Не, имам предвид че състезанието като свърши и видя кой е първи, втори и трети и чак тогава не мога да сейвам
Ходих по други бази, сменях сичко и като излезна и пак влезна ме пуска на сейва преди състезанието
Надявам се че си ме разбрал 

-
- вече хвърля и на тежко
Аха, ясно.Имах предвид аз, че понякога не свършват турнирите и тогава не може да се запише играта, но явно при теб не е такъв случая.Не знам тогава, може да е бъг.

- ro666koto
- научил се да хвърля
освен рибар вредител, обикновен рибар и добросъвестен риболовец има ли други, че да си играя да си правя карма
RTM Tempo
-
- научил се да хвърля
ТРЪГНА!!!...след два дена ровичкане в компа
Започвам да се уча.Благодаря на Бай спас и всички,които му помагат !

И да ме няма, пак съм тук !
- ro666koto
- научил се да хвърля
Понеже нещо не мога да кача снимки, ще се похваля.
Хванах моруна на делтата на Дунав 395,64 кг и ми дадоха 178 000 пари, да ми са честити и НАСЛУКА
Хванах моруна на делтата на Дунав 395,64 кг и ми дадоха 178 000 пари, да ми са честити и НАСЛУКА
Последно промяна от ro666koto на Пон Май 10, 2010 11:56 am, променено общо 1 път.
RTM Tempo
Значи хора започнах да играя играта преди 2 дена .. естествено зарибих се много.Хванах някой и друг костур на блесна ама се не6то ми я къса... после на дънна хванах малко Бабушки и Червеноперки.Та искам да питам има ли някъкъв специален метод за вадене на едрите рибоци дето се ми чупят я пръта я макарите.. Аз цъкам "H" и задържам леко "G" и така докато излезе ама не съм сигурен дали е точния метод ... 

- ro666koto
- научил се да хвърля
Това е само дето като се поопаричиш си купивай здрави сопи и прочие.
Кепчето също помага
Кепчето също помага
RTM Tempo
В следващата версия добавете яз.Тича
Играта е много добраReo написа:Началото е сложено.Благодаря на Спас за усилията които положи за да започне всичко това.Колеги давайте моля ви повече препоръки и критикувайте смело.Само така може да я направим наистина добра.Приятна игра и на слука на всички.Дай боже някой ден и сървър за онлайн игра да си направим...
при мен се получава мно често след като хвана риба не мога да хвърля въдицата отново а трябва да отида на локацията да избера отново въдица и тогава да хвърля не знам и аз може да греша някъде или така трябва да бъде ако някой знае защо се получава така нека помогне много е лошо кога ловиш с 3 въдици на турнир. Благодаря
Бих помолил акао може да добавиш в магазина комплект за поправка на такъмите защото е достъпен само онлаин,а се чупят и треа да събирам постояно пари за нови.Благодаря.
Значи, на Марица на камъка на дънна въдица хванах един сом 112кг. на рибка. И бих помолил да добавиш язовир Осиковица понеже там има реално над 50 кг. шаран и 25 кг. платика!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Ами добре ама даи малко инфо за язовора,пък и някоя снимчицаpuxi12 написа:Значи, на Марица на камъка на дънна въдица хванах един сом 112кг. на рибка. И бих помолил да добавиш язовир Осиковица понеже там има реално над 50 кг. шаран и 25 кг. платика!