sportex

Модератор: sapuna

charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

sportex

Мнение от charana »

колеги в момента има много сериозна промоция на sportex.специално аз се интересувам от брилянт карп ако някой има наблюдения над това бижу моля да сподели за какво става въпрос.иначе промоцията е минус 30% за три закупени въдици
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Re: sportex

Мнение от Shankulov »

charana написа:колеги в момента има много сериозна промоция на sportex.специално аз се интересувам от брилянт карп ако някой има наблюдения над това бижу моля да сподели за какво става въпрос.иначе промоцията е минус 30% за три закупени въдици
Като видях изречението "колеги в момента има много сериозна промоция на sportex", и се сетих за съвсем друго :lol: Викам си, сега е моментът да се купува за година напред :lol:
Съжалявам за излишния ми коментар :oops:
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
калоян митев
новобранец
новобранец

Мнение от калоян митев »

Щом можеш да си позволиш спортех,въобще не му мисли ,аз имам брилянт карп и кеф карп,минах през няколко фирми и тези ми паснаха идеално.Питай ако те интересува нещо конкретно.
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

калоян митев написа:Щом можеш да си позволиш спортех,въобще не му мисли ,аз имам брилянт карп и кеф карп,минах през няколко фирми и тези ми паснаха идеално.Питай ако те интересува нещо конкретно.
мисля да ги исползвам само за го
леми дистанции насочил съм се към3.90на3.5лб.всъщност въпроса ми е какви дистанции си достигал.благодаря ти предварително колега
калоян митев
новобранец
новобранец

Мнение от калоян митев »

Не стават за свръх големи дистанции от ръка.Много качественна изработка,много здрави,перфектно удоволствие и морене на рибата.А за далечни дистанции има лодки за разпъване.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

charana написа:колеги в момента има много сериозна промоция на sportex...
Гледах в сайта на Altmeх и само влакна видях на промоция. :roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”