Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Към Тези които са хванали Господ за шлифера?
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Трябва хората да приемат нещата по спокойно и всичко ще бъде наред.Вас,визирам отчето,бат милен,дурумов,човек ако влезе за първи път във форума и прочете какви ги пишете ще каже ....Ей,кви са тия бе тука в този форум ??? Кви са тия,квиса тия....ами одговора а одговора за посвете ни те е един - ПРИЯТЕЛИ !!!
Как искате да мислят разни мрънкала,като те нямят и немогат да намерят общ език със вас и ви четат майтапите който си правите,иска им се да се включат но незнаят как,дразните ги като ви гледат как си пишете като баджанаци и хващате големи риби и големи каки,снимате се по бански и монокини,Ееееее...всичко това им идва в повече и когато каже някой че е в час и едикоя си риба се лови по този начин,мрънкалата веднага почват,този се прави на велик онзи се прави на манекен абе за тях има само една дума ....ЗАВИСТНИЦИ.Оставете ги да си мрънкат докато сами осъзнаят че така със завист и нагло отношение,нищо не постигат и по-знаещи и можещи рибари няма да станат.Специално аз,никога няма да се срамувам да попитам ако нещо незнам,дали от това че дадена примамка никога несъм използувал дали че примарно даден такъм несъм и виждал,веднага си признавам.Но мрънкалата хем няма какво да кажат,хем и ако кажат и са згрешили немогат да кажат простата думичка .....ИЗВИНЯВАМ СЕ.....Абе колегата Ангелов го каза правилно ,различни хора,шарен свят и т.н.Отче,бат Милене и и останалите от седморката на Блейк дето един колега ви нарече,продължавайте и си правете кефа,и хич да не ВИ е на ....дрън,дрън.Хайде,умната и големи риби тази година.И както казах и преди,кой какъв е и какъв иска да бъде са две различни неща и точно за това се различаваме толкова много един от друг един яде люто ...друг ...НЕ..Такъв е живота,а ние да си прекарваме приятно пред компа и да си говорим за риби и простотий,защото само това ще ни остане Успех на всички

Как искате да мислят разни мрънкала,като те нямят и немогат да намерят общ език със вас и ви четат майтапите който си правите,иска им се да се включат но незнаят как,дразните ги като ви гледат как си пишете като баджанаци и хващате големи риби и големи каки,снимате се по бански и монокини,Ееееее...всичко това им идва в повече и когато каже някой че е в час и едикоя си риба се лови по този начин,мрънкалата веднага почват,този се прави на велик онзи се прави на манекен абе за тях има само една дума ....ЗАВИСТНИЦИ.Оставете ги да си мрънкат докато сами осъзнаят че така със завист и нагло отношение,нищо не постигат и по-знаещи и можещи рибари няма да станат.Специално аз,никога няма да се срамувам да попитам ако нещо незнам,дали от това че дадена примамка никога несъм използувал дали че примарно даден такъм несъм и виждал,веднага си признавам.Но мрънкалата хем няма какво да кажат,хем и ако кажат и са згрешили немогат да кажат простата думичка .....ИЗВИНЯВАМ СЕ.....Абе колегата Ангелов го каза правилно ,различни хора,шарен свят и т.н.Отче,бат Милене и и останалите от седморката на Блейк дето един колега ви нарече,продължавайте и си правете кефа,и хич да не ВИ е на ....дрън,дрън.Хайде,умната и големи риби тази година.И както казах и преди,кой какъв е и какъв иска да бъде са две различни неща и точно за това се различаваме толкова много един от друг един яде люто ...друг ...НЕ..Такъв е живота,а ние да си прекарваме приятно пред компа и да си говорим за риби и простотий,защото само това ще ни остане Успех на всички

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Така де ама Отеца го няма тука вече и то заради Барутчията, заради лична кавга м/у двамата при това ! Която той пренесе във форума!
просто трябва да му благодарим на Барутчията за простотията
чак съдник станал...и кой не му харесва Бан
браво модераторе ! Поклон доземи, разбрах че вчера Вероника е писала и питала защо си направил тая простотия и на нея си сложил Бан
продължавай в същия дух !
махай професионалистите който крепяха форума и бъди щастлив.
може и това да изтриеш и мен да Баннеш..щото просто не съм съгласен с теб !
просто трябва да му благодарим на Барутчията за простотията

браво модераторе ! Поклон доземи, разбрах че вчера Вероника е писала и питала защо си направил тая простотия и на нея си сложил Бан
Спокойно бе хораmisho_cg написа:Така де ама Отеца го няма тука вече и то заради Барутчията, заради лична кавга м/у двамата при това ! Която той пренесе във форума!
просто трябва да му благодарим на Барутчията за простотията![]()

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ДА...толкова е просто ... пък май малцина могат да го правят.Krokibg написа:...Такъв е живота,а ние да си прекарваме приятно пред компа и да си говорим за риби и простотий,защото само това ще ни остане Успех на всички...
Възхитен съм от Колегите, изказали мнения по-горе!
...

... ми много е лесно - когато емоциите водят

Барут, моля те като приятел, не се оставай на емоциите - тука непоправими неща няма

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Абе къде е е днес отчето да няма литургия днес??durumov написа:ДА...толкова е просто ... пък май малцина могат да го правят.Krokibg написа:...Такъв е живота,а ние да си прекарваме приятно пред компа и да си говорим за риби и простотий,защото само това ще ни остане Успех на всички...
Възхитен съм от Колегите, изказали мнения по-горе!
...![]()
![]()
... как става така, ...тъй да я наредиш, че да не можеш да погледнеш в очите човека пред теб ?
... ми много е лесно - когато емоциите водят![]()
Барут, моля те като приятел, не се оставай на емоциите - тука непоправими неща нямаиначе ще се наложи Тишината
ще станем като подводничари - разговорите на брега !
- krokibg
- учете се от него
Хубаво е да се гледа кой започва и разпалва дрязгите,а това се вижда,кой започва пръв
На всеки трябва да се даде право на одговор и когато някой ти каже ...Ей,ти си голям отворко бе,на НЕПТУНЧО ли се правиш / демек,много голям рибар ли си ?/? Той трябва да има БАН е не човека който после му одговаря,това означава ли че трябва и да се надупваме ??? Бог бил казал,ако те ударят по едната буза,дай си и другата
Дааааа,това е така за тези дето нямат какво да одтговорят и немогат да се защитят,но кво да направят другите,дето не си дават бузите????Гледайте реално на нещата и спазвайте правилото.... По добре един крадец на свобода отколкото трима невинни в затвора
Отчето си е устакат човека и си ги говори по пиперлий,но кво да се прави,характер.Някой ще си изкриви ли душата че той знае,А ???Винаги в България се наказва последствието а не се търси разковничето и да се спре кранчето.Пожарникарите го знаят
Спира се първо горивото,за да намале е огъня и след това се гаси
ИСТИНАТА Е МНОГО ПРОСТА,ПО-ВЪЗРАСТЕН РИБАР,ОЗНАЧАВА ПОВЕЧЕ ВИДЯЛ,ВИНАГИ ЩЕ НАУЧИШ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО,ОТКОЛКОТО ОТ НЯКОЙ ЧИКИДЖИЯ КОЙТО ХОДИ ЗА РИБА 15 ПЪТИ В ГОДИНАТА СЛЕД КАТО ПОИСКА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ЖЕНА СИ
Ей,как го казахххх.
Нека уважаваме по-старите рибари от нас и да се научим да ги разбираме дори когато го казват с по-голяма доза ирония.Те имат това право,по простата причина че са ходили повече от всеки за риба.А при по възрастните който са тук в този форум,разликата е от порядъка на 15 -20 години,много вода е изтекла и много повече са стояли на брега от повечето от нас.Неможе 20,25 годишен голтак да се прави на специалист,като сигурно има общо 100 часа риболов в живота си,ако случайно е ходил пък за риба нон-стоп,кога ли е ходил на училище ????? Верно,има ги и такива който немогат и да пишат като хората и явно пък училището им е куцало,но това нямя дя го умувам.Шоуто трябва да продължи,а това става само с толерантност от страна на всички нас

Нека уважаваме по-старите рибари от нас и да се научим да ги разбираме дори когато го казват с по-голяма доза ирония.Те имат това право,по простата причина че са ходили повече от всеки за риба.А при по възрастните който са тук в този форум,разликата е от порядъка на 15 -20 години,много вода е изтекла и много повече са стояли на брега от повечето от нас.Неможе 20,25 годишен голтак да се прави на специалист,като сигурно има общо 100 часа риболов в живота си,ако случайно е ходил пък за риба нон-стоп,кога ли е ходил на училище ????? Верно,има ги и такива който немогат и да пишат като хората и явно пък училището им е куцало,но това нямя дя го умувам.Шоуто трябва да продължи,а това става само с толерантност от страна на всички нас

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Толерантност е ключовата дума.Шоуто трябва да продължи,а това става само с толерантност от страна на всички нас![]()

Какъв е генезиса на тази наша склонност към междуособици и взаимна неприязън? Защо трябва да се нажежават страстите, да се нанасят обиди, да се гонят хора от форума и други след това да злорадстват? Този форум би трябвало да служи за споделяне на знания между колеги съмишленици, които се интересуват от едно нещо - РИБОЛОВА. Вместо това се наблюдава (в голяма част от темите) как ако някой отговори нещо, задължително ще се намери друг, който няма просто да даде мнение, даже може и да не даде никаква полезна информация, но ще "нахрани" обилно преждеговорившия. Даже ще го преследва по всички теми където даде мнение и ще продължава да го "храни". ЗАЩО?!?!?! Защо трябва да се пренася личната неприязън във форума. Защо трябва да се пишат хиляди излишни "остроумия" докато дадена тема се изкриви и заличи. Ако се поогледаме във форума ще видим много такива теми. Човека питал, но отговор няма...само някакво състезание по "сладкодумие"? Отговорът на всички тези въпроси е един - липсва толерантност и колегиалност

Е то стана много поучително и твърде дълго, но това е което ми се върти в главата. Дано не съм ви оттегчил.

- barutchiata ©
- Администратор
misho_cg написа:Така де ама Отеца го няма тука вече и то заради Барутчията, заради лична кавга м/у двамата при това ! Която той пренесе във форума!
Гоцов като пишеш от друг профил ,поне си сменяй начина на писане.Това писане през ред през два те издава.Смешен си

Абе аз си искам ОТЧЕТО ! Барутчията върни го!barutchiata написа:misho_cg написа:Така де ама Отеца го няма тука вече и то заради Барутчията, заради лична кавга м/у двамата при това ! Която той пренесе във форума!
Гоцов като пишеш от друг профил ,поне си сменяй начина на писане.Това писане през ред през два те издава.Смешен си![]()
![]()
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз,не искам нищо!Но ще ви кажа,че душата на този форум е Анатемасания или Отец не ми го е нафарфорвал!Не съм срещал и в двата форума по-свободомислещ от него.Ценното му е,че е уникален в изразяването и го прави с невероятна фантазия.В този форум съм се насирал от смях.Отчето ви го е казал много точно.Не се взимайте на сериозно.

Евала за мнението напъно подкрепям!Troli Rapala написа:Аз,не искам нищо!Но ще ви кажа,че душата на този форум е Анатемасания или Отец не ми го е нафарфорвал!Не съм срещал и в двата форума по-свободомислещ от него.Ценното му е,че е уникален в изразяването и го прави с невероятна фантазия.В този форум съм се насирал от смях.Отчето ви го е казал много точно.Не се взимайте на сериозно.![]()
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Ще кажа само едно нещо,и то е.....От цялата тази работа,спечели само човека,който 40 дни ни тормози със спам и сега се кефи на това което направи,а Барутчията се яви машата на всичко това.Браво,явно че спама който три през тези дни нети е светнал лампичката че тук във форума целта са били няколко човека,включително и ти като човек който им трие постовете и ги БАНВА.Човека просто си свърши работата перфектно,и понеже на него нищо несте в състояние да му направите,си изляхте целия яд върху отчето,щото е по устат.Радвам се че несте съдий в някой съд,че ако сте .....ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА ПОДСЪДИМИТЕ.Незнам за какво точно сте влезнали в прерикание с Отеца,но заради едно две завистливи мекерета,който можеби са и някой 15-16 г,ще си развалите приятелство,което после трудно ще заздравите отново.Моя приятелски съвет е /без значение дали ще се приеме или не/ е да си изгладите отношенията,защото от това печелят само хората които са изцяло виновни за този ФАРС.Той е един с десетина ника,и с още един двама поддръжници. НЕ ИМ ДОСТАВЯИТЕ ТОВА УДОВОЛСТВИЕ,ЗАЩОТО ЗАД ГЪРБА ВИ СЕ КЕФЯТ МАКСИМАЛНО ОТ ТОВА КОЕТО СЪТВОРИХА. Направо съм бясен за всичко случило се
Няма безгрешни хора и като има грешки,трябва да има и прошки.И се моля само едно,дано даде бог на този който направи всичките тези бъркотий,главния манаф да го споходи в най-скоро време,и както вика отчето....АМИН

Няма безгрешни хора и като има грешки,трябва да има и прошки.И се моля само едно,дано даде бог на този който направи всичките тези бъркотий,главния манаф да го споходи в най-скоро време,и както вика отчето....АМИН