Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

да се забранят мрежите
Модератор: bobopeli
да се забранят мрежите
не ние любителите с въдиците и с редовните билети застрашаваме рибния ресурс а тези с мрежите лодките бомбите и токовете които масово бракониерстват и денем и нощем краино време е да се забранят мрежите а за бомбите и токовете трябва да има затвор вдигнете таксите и за тези с мрежите.Навсякъде продават мрежи всеки може да си купи и да заложи НО НА КОЙ МУ ПУКА ...................
Примерно на р.Янтра край гр.Бяла Русенско всички знаят кои ловят с мрежи и нямат билети а риболова е забранен и кои бие рибата с ток постоянно и то всяка вечер на едно и също място в покраинините на града е даже не се крие човека но всеки си трае дори и ловния
Направете нещо.......................
Примерно на р.Янтра край гр.Бяла Русенско всички знаят кои ловят с мрежи и нямат билети а риболова е забранен и кои бие рибата с ток постоянно и то всяка вечер на едно и също място в покраинините на града е даже не се крие човека но всеки си трае дори и ловния
Направете нещо.......................
-
- научил се да хвърля
Re: да се забранят мрежите
Колега какво да кажа на всякаде е така ! Най - накрая на някой ще му писне от тава БЪЛГАРСКО безумие и ще метна една пушка на рамо и ........! Всичко ще реши , аз не виждам друг начин! 

и аз съм за пушкатаtodor2104 написа:Колега какво да кажа на всякаде е така ! Най - накрая на някой ще му писне от тава БЪЛГАРСКО безумие и ще метна една пушка на рамо и ........! Всичко ще реши , аз не виждам друг начин!

- borislav58
- сериозен играч
Колеги то ще стане много рибата в язовирите
.Те ни я разреждат пък и много сигурно гърла има да хранят.

Докат могат спокоино да си продават бракониерската риба ше си има доста бракониери .
mai ATOMNA BOMBA 6e trebva A???spy написа:![]()
![]()
при това количество на бракониери май ще трябва картечница
![]()
![]()
Все на риба, и пак на риба!!!
-
- научил се да хвърля
Ами толкова ли няма с кой да го лепнете ТОЯ дето ви вади очите.Слагайте по 1 чорап на главата и сте готови и толкоз.КАКВО чакате ИАРА или ЛОВНОТО.Другият вариант е ТЕЛ.112-7дена 8 часа,но пак има ефект.Няма кой да ви помогне.Решението трябва да го измисли човек на място.Като спукате гума да не викате ПЪТНА ПОМОЩ.УМНАТА и КЪСМЕТ на всички риболовци

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
просто не пазарувам от магазини, където продават мрежи или други бракониерски пособия. Това е моят начин за борба с бракониерите...
И аз си мисля, че товаtodor2104 написа:.. Най - накрая на някой ще му писне от тава БЪЛГАРСКО безумие и ще метна една пушка на рамо и ........! Всичко ще реши , аз не виждам друг начин!
като се разчуе, че някой "луд" чисти такива гадове, много от нарушителите ще се озаптят и ще се отрезвят!!!