Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

не се сърдете на barutchiata
Модератор: dantho.mihov
не се сърдете на barutchiata
Ako всеки който пише в този форум,подтисне вътрешното си его и не обижда съфорумци не мисля че ще се стига до това някои да бъде гонен.Донякъде се чувствам виновен за изгонването на Отчето,но се надявам че на Модераторите ще им стане навик тази практика към хора които не уважават своите съфорумци и искат на всяка цена да налагат своето мнение
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Re: не се сърдете на barutchiata
Знаете ли какво означава да им стане навик = значи цензура.nick74 написа:Ako всеки който пише в този форум,подтисне вътрешното си его и не обижда съфорумци не мисля че ще се стига до това някои да бъде гонен.Донякъде се чувствам виновен за изгонването на Отчето,но се надявам че на Модераторите ще им стане навик тази практика към хора които не уважават своите съфорумци и искат на всяка цена да налагат своето мнение
Ако аз ти кажа, че си калпав рибар можем да се смотаме набързо щото гледам че си бабанка , ама ако ти го кажа трийсе пъти ши е налагане на мнение или да му кажем неуважение. Какво е налагане на мнение в това публично пространство форум който си е за това да има мнения различни а не като птичи хор. Невъзможно е да се налагат мнения тука. Налагат се глави крака ръце _ панимайш

BAT

D.Urm4...не ми се занимава с простотийте ти...с право ти удариха Е Бана тука...ще ти намерят и другите IP адреси...
От кога не си писал по някоя рибарска тема...а само се плодиш с никове...как коферман...
Модераторите се справиха някак си със СПАМА...ама с вируса D.Urm4 май трудно ще се справят...щото злобата умира последна...хахаха...

От кога не си писал по някоя рибарска тема...а само се плодиш с никове...как коферман...

Модераторите се справиха някак си със СПАМА...ама с вируса D.Urm4 май трудно ще се справят...щото злобата умира последна...хахаха...

А ся де
Еи НИКчо ти пак от де се зе че ни развали идилията у форумеца кои те е обидил и кои ти е наложил мнение виж от колко верме си регистриран и кво си напраил дал си 9 скромни мнения от които 4 са в връзка с така нареченото налагане на мнение и аи кажи ми ква е фаидата на форума от тебе а??? аз щи обясна ми НИКАКВА таи че Ако е вазможно модераторите ми махнете го тои за кво ни е тоа консуматор нито по риболова се обажда нито по базикнята ми за кво го държите да праим калабалък ли ако е за тва за да е по пълен калабалъка моля варнете и двамата наши и ваши доскорушни съфорумци мисла че калабълъка поне ще е по весел с тях
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- ivan_yo
- разбира нещата
Я аа, защо не ги хванеш за ръчица си идете въф ОЧОВОТО (ГОЦОВОТО) форумче,, С въдица пушка вие ще сте мушка". хеле ти там хем ще си им намушка"Veronika написа:С риска и аз да го отнеса за пореден път, съм с 2 ръце ЗА Отчето да се върне. Дурума също. без тях тука не е същото. Така че надявам се модераторите за пореден път да бъдат благосклонни.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
А на тебе май не са ти го намушквали отдавна.
Няма ти да ми казваш къде да ходя бе.А и явно понятие си нямаш за основаването на този форум и историята на Отчето в него.
Миналата година заради к.......ле като тебе , дето ми отвърза езика, ме изритаха от тука. Сега няма да ти направя кефа да стане същото, така че не си прави труда да ми отговаряш, защото нямам намерение да правя скандали.

Миналата година заради к.......ле като тебе , дето ми отвърза езика, ме изритаха от тука. Сега няма да ти направя кефа да стане същото, така че не си прави труда да ми отговаряш, защото нямам намерение да правя скандали.
ivan_yo Леко бате, леко не така грубо
към дамата ясно е че го мразиш твоя си работа
Тука стана мацаница с грозде И си за банване също тогава.
а сега да му кажа на Gan4eff
ами той nick74 е щампиона
на Фишинг манията бе
Троянския ви кон На вижте това:
http://forum.fishing-mania.com/search.p ... hor=nick74
За какво да си говорим
не се сърдете на барутчията ли
към дамата ясно е че го мразиш твоя си работа
Тука стана мацаница с грозде И си за банване също тогава.
а сега да му кажа на Gan4eff
ами той nick74 е щампиона
на Фишинг манията бе
Троянския ви кон На вижте това:
http://forum.fishing-mania.com/search.p ... hor=nick74
За какво да си говорим

не се сърдете на барутчията ли
BAT

- ivan_yo
- разбира нещата
Няма неискам няма недейVeronika написа:А на тебе май не са ти го намушквали отдавна.Няма ти да ми казваш къде да ходя бе.А и явно понятие си нямаш за основаването на този форум и историята на Отчето в него.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Евала BatGoiko ! Евала Мите ( знам че много обичаш да те наричат тъй та да ти съ помазним начи
) !!! Ся искам да си сподела нещо , що кат ти гуедам последното мнение ( изтърканият опит за подкокоросване на междуфорумна война май изотдавна не арбайтен както би ти се искало
) просто не моа се стърпя начи ! Тъй от беглият ми преглед на предаванията за брадъра ( мой съ съберЪт 3-4 за сите сезони
) еднашка попаднах да увида нещо мнооо убаво ! Един мазен интригант , амбреаж отсекъде па и го некрие как си сплетничи и пуща тънки интрижки та да види колко и до къде ще му се вържат на простотията !!! Баси колко неща ме напират да ги изрекна ама айде ! Та намека за Гаро сметам барем да си го сванал
Рони що така бре каке ?!? Баси , убаво момиче си а отвреме навреме кат ги заръсиш
Миналият път кат ги почна тъй ....... Не ти приляга тоз език ш знайш
Gan4eff , модераторите НЕ махат
Туй нящо мож да го правят сал хората с администраторски функции и те преценяват кой и какво да го правят
Бе бех решил ич и да се неумешвам ама мноооо яко става нещо

Рони що така бре каке ?!? Баси , убаво момиче си а отвреме навреме кат ги заръсиш

Gan4eff , модераторите НЕ махат

Бе бех решил ич и да се неумешвам ама мноооо яко става нещо

- krokibg
- учете се от него
Прави са някой колеги.Има голяма интрига и тя ще да е в по-дълбокото.Повечето съфорумци стоят само до коленете,да не би да се намокрят
.Голяма смехория.
Що да няма пръст този nick74 в тези интриги
,що не си стои във фишинг мания ами влиза тук да подклажда огъня .Нека си интриганства в неговия форум ако неиска да се включа там и да ги омармалада,както той го прави.Ник 74,стой си в шибания Фишинг Мания.От това което правиш тук,вашия по-добър няма да стане.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- barutchiata ©
- Администратор