Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
Аз написах че почна още преди 2 дена ама явно трябва да сам ловил и да кача снимки за да повярвате :Sdobria1 написа:Нека да подпаля гората "почна се" не е много но за начало и то не с лодка,поне малко да отсрамя тези които се тормозят от брега
като за начало е доволно ПОЯВИ СЕ НАЙ ПОСЛЕ
-
- новобранец
Браво Митак,ти си нашата гордост!
Ако даде време следващия уикенд ще ги пробваме и с лодка 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Де се ската бре ?краси_шопа написа:Браво Митак,ти си нашата гордост!Ако даде време следващия уикенд ще ги пробваме и с лодка
На такива като теб се надявам работа да покажат.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
КИРО написа:Де се ската бре ?краси_шопа написа:Браво Митак,ти си нашата гордост!Ако даде време следващия уикенд ще ги пробваме и с лодка
На такива като теб се надявам работа да покажат.
Ще ставам активен от другата седмица

В събота пред Бяла даде по кило две сафрид, но имаше делфини и го пръснаха. Сафридът беше в горните слоеве на водата.
-
- новобранец
Здравейте, Колеги! Да дам и аз малко инфо.Днес,надвечер,към 18 ч.,на Фичоза, близо до корабите за час и половина с един приятел хванахме 36 сафрида и 6 сардини?! ли е,какво е-не знам.Ако успея ще кача няколко снимки,макар и домашни. Първо видяхме че имаше малък джорум/събиране на чайки и гларуси когато има риба на повърхността,притисната от хищни риби или делфин/.Приближихме до него и видяхме,че няколко делфина тормозят рибата.Докато се пръсне джорума вземахме по някой сафрид,на няколко пъти дори напълнихме чепаретата.Имаше още една лодка от рибарското селище.Те вероятно са взели по-вече тъй като ние си губихме времето да търсим каята и чак след час лутане се ориентирахме да проверим какво става там вътре.Това е накратко. Наслука на всички Колеги!
на Японското беше повече от добре
Привет на всички, и аз да дам малко информация от днес,влизахме от траката с лодка пред траката и малко надяско към часовника и резултата е 20 миджита и към 15 попчета сафрид нямаше
колеги някои може ли да даде достоверна информация за калиакра днес един приятел ми каза че хващали сафрид ако може някои да потвърди
-
- новобранец
Инфо и за Шабла. Вчера(събота) даде чак привечер като стопли водата. Днес го набарах скупчен пред Тюленово. И двата дена само едър.

кой каза че нямало риба
и става все повече и все по едра

незнам като килограми колко са но са 68риби и хич не са дребни

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

dobria1 като гледам си ловил през нощта от колко до колко и само на чепаре ли излиза , някой пробва ли на плувка ?
- 1000n
- разбира нещата
Браво, dobria1!dobria1 написа:кой каза че нямало риба![]()
......

А да питам ли къде е точно мястото, където са уловени рибоците или няма смисъл, 'щото е някъде на запад от Варна?

Иначе като гледам сафридът е едър и двадесетина риби може и да правят едно кило, така, че би трябвало рибата да тежи поне 2 кила и нещо до 4кг.!

Наслука на всички!

Последно промяна от 1000n на Пон Май 31, 2010 9:22 am, променено общо 3 пъти.
-
- новобранец
еи Митак пак се ската каде я лови тая риба бре инфото за вчера от Каварна до Калиакра е 0 сафрида малко попчита и 2 дракона
Вчера около Камчия с лодка и чепаре колеги извадиха 5-6 кг. за няколко часа и после длефините я пръснаха. Доста едър
Аз не можах да се включа бях за заргани