САФРИД - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
...IaNIs
новобранец
новобранец

Re: САФРИД - 2010

Мнение от ...IaNIs »

dobria1 написа:Нека да подпаля гората "почна се" не е много но за начало и то не с лодка,поне малко да отсрамя тези които се тормозят от брега

Изображение

като за начало е доволно ПОЯВИ СЕ НАЙ ПОСЛЕ
Аз написах че почна още преди 2 дена ама явно трябва да сам ловил и да кача снимки за да повярвате :S
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

Браво Митак,ти си нашата гордост! :D Ако даде време следващия уикенд ще ги пробваме и с лодка :)
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

краси_шопа написа:Браво Митак,ти си нашата гордост! :D Ако даде време следващия уикенд ще ги пробваме и с лодка :)
Де се ската бре ?
На такива като теб се надявам работа да покажат.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

КИРО написа:
краси_шопа написа:Браво Митак,ти си нашата гордост! :D Ако даде време следващия уикенд ще ги пробваме и с лодка :)
Де се ската бре ?
На такива като теб се надявам работа да покажат.

Ще ставам активен от другата седмица :D
santos13
новобранец
новобранец

Мнение от santos13 »

В събота пред Бяла даде по кило две сафрид, но имаше делфини и го пръснаха. Сафридът беше в горните слоеве на водата.
bat Zlatko
новобранец
новобранец

Мнение от bat Zlatko »

Здравейте, Колеги! Да дам и аз малко инфо.Днес,надвечер,към 18 ч.,на Фичоза, близо до корабите за час и половина с един приятел хванахме 36 сафрида и 6 сардини?! ли е,какво е-не знам.Ако успея ще кача няколко снимки,макар и домашни. Първо видяхме че имаше малък джорум/събиране на чайки и гларуси когато има риба на повърхността,притисната от хищни риби или делфин/.Приближихме до него и видяхме,че няколко делфина тормозят рибата.Докато се пръсне джорума вземахме по някой сафрид,на няколко пъти дори напълнихме чепаретата.Имаше още една лодка от рибарското селище.Те вероятно са взели по-вече тъй като ние си губихме времето да търсим каята и чак след час лутане се ориентирахме да проверим какво става там вътре.Това е накратко. Наслука на всички Колеги!
gogo71
новобранец
новобранец

Мнение от gogo71 »

на Японското беше повече от добре
niki727
новобранец
новобранец

Мнение от niki727 »

Привет на всички, и аз да дам малко информация от днес,влизахме от траката с лодка пред траката и малко надяско към часовника и резултата е 20 миджита и към 15 попчета сафрид нямаше
niki727
новобранец
новобранец

Мнение от niki727 »

колеги някои може ли да даде достоверна информация за калиакра днес един приятел ми каза че хващали сафрид ако може някои да потвърди
lomboks
новобранец
новобранец

Мнение от lomboks »

Инфо и за Шабла. Вчера(събота) даде чак привечер като стопли водата. Днес го набарах скупчен пред Тюленово. И двата дена само едър.
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

кой каза че нямало риба :wink:
и става все повече и все по едра
Изображение

незнам като килограми колко са но са 68риби и хич не са дребни

Изображение
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
...IaNIs
новобранец
новобранец

Мнение от ...IaNIs »

dobria1 като гледам си ловил през нощта от колко до колко и само на чепаре ли излиза , някой пробва ли на плувка ?
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

dobria1 написа:кой каза че нямало риба :wink:
и става все повече и все по едра
......
незнам като килограми колко са но са 68риби и хич не са дребни
Браво, dobria1! :D Това вече е нещо друго! :wink: След като качи ден по-рано снимката на петте сафрида(макар и едри), придружена с гръмки думи, в началото направо се отчаях, че ще трябва да се радваме и на подобна слука! :wink:
А да питам ли къде е точно мястото, където са уловени рибоците или няма смисъл, 'щото е някъде на запад от Варна? :lol: А, и гледам, че колегата ...IaNIs е изказал, предположение, че си ловил по тъмно, а като знам какъв си любител на нощния риболов с насочена към водната повърхност светлина, то в случая историята да не е такава, 'щото постижението ти веднага се омаловажава? :wink: То по тъмно е забранено да се лови, а с насочена светлина - да не говорим! :? То все едно си хванал риба в развъдник или нещо подобно! :wink: Аз искам даже флуорокарбонът да се забрани, :wink: пък вие - насочена светлина! :lol: То сега както е и студена водата, ти с такова мощно осветление сигурно дори и подгряваш водата(което е не по-малко важен момент при сегашните ниски температури на морската вода), т.е. с един куршум два заека! :wink: Ако не ми отговориш на този коментар, ще приема мълчанието ти за положителен отговор(т.е. че си използвал по тъмно насочена към водната повърхност светлина)! :wink:
Иначе като гледам сафридът е едър и двадесетина риби може и да правят едно кило, така, че би трябвало рибата да тежи поне 2 кила и нещо до 4кг.! :!: Така си мисля де, все пак от една снимка ми е трудно да определя каква е точно масата! :oops:
Наслука на всички! :D
Последно промяна от 1000n на Пон Май 31, 2010 9:22 am, променено общо 3 пъти.
pandizaaa_kv
новобранец
новобранец

Мнение от pandizaaa_kv »

еи Митак пак се ската каде я лови тая риба бре инфото за вчера от Каварна до Калиакра е 0 сафрида малко попчита и 2 дракона
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Вчера около Камчия с лодка и чепаре колеги извадиха 5-6 кг. за няколко часа и после длефините я пръснаха. Доста едър :!: Аз не можах да се включа бях за заргани :D
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”