Бракониери с бомби

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Ами по по малките реки знаете ли как е ? в най дълбоките вировехвърлят бомбите и като и се вижда малко рибата ( понеже им е голяма халката ) я довършат с хлорна вар те и жаби не остават след тях . И :evil: да сигнализираш всичко остава глас в пустиня :( :(
Аватар
FantomBG
новобранец
новобранец

Мнение от FantomBG »

И аз съм бракониерствал(Мрежи,седки,винтери,кестермета и т.н.) но това с бомбите не го разбирам,а за хлорната вар какво да кажа ,просто без коментар .Лошото е ,че нещата не свършват само с бомби и хлорна вар, има и по тежки случаи.Виждал съм да източват цели язовири само за да изкарат 5 сома и 10 шарана щото били по над 10 кила а за 5 те тона дребна риба и всичко друго що живее вътре никой не се сеща. Е, и това ако не е простотия здраве му кажи.И всичко това със знанието на риболовните(най-големите сомове са за тях).
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

FantomBG написа:И аз съм бракониерствал(Мрежи,седки,винтери,кестермета и т.н.) но това с бомбите не го разбирам,а за хлорната вар какво да кажа ,просто без коментар .Лошото е ,че нещата не свършват само с бомби и хлорна вар, има и по тежки случаи.Виждал съм да източват цели язовири само за да изкарат 5 сома и 10 шарана щото били по над 10 кила а за 5 те тона дребна риба и всичко друго що живее вътре никой не се сеща. Е, и това ако не е простотия здраве му кажи.И всичко това със знанието на риболовните(най-големите сомове са за тях).
Ти шегуваш ли се???Това със знанието на ловните?
Аватар
FantomBG
новобранец
новобранец

Мнение от FantomBG »

Не, не се шегувам,говоря съвсем сериозно.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колеги , до скоро не знаех че при бомбене първо фира давали жабите!?За моя радост/ако е истина това /до сега не съм попадал на водоем с масов мор на жаби!Казвам ви го с пълната сериозност!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”