не се сърдете на barutchiata

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Искам да помоля съфорумците много ви моля не намесвайте и други форуми във заформилата се ситуация.Конфликта си ни е вътрешен.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

BatGoiko написа:ivan_yo Леко бате, леко не така грубо
към дамата ясно е че го мразиш твоя си работа
Тука стана мацаница с грозде И си за банване също тогава.
а сега да му кажа на Gan4eff
ами той nick74 е щампиона
на Фишинг манията бе
Троянския ви кон На вижте това:

http://forum.fishing-mania.com/search.p ... hor=nick74

За какво да си говорим :evil:
не се сърдете на барутчията ли

Дурумий кълнеше се ,че нямаш нищо общо с BatGoiko палеше се ама нещо не те свърта и ти си ми прозрачен .Няма да те банвам за да те видят всички какъв интригант си .Много е важно да ви видят тези дето ви защитават какви сте всъщност.Щото човек може да скрие мноо неща ама простотията си неможе.
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

я , поясни - какво е станало толкова , че да се стигне до тук
Красимир от Балчик
BatGoiko
новобранец
новобранец

Мнение от BatGoiko »

barutchiata написа:Искам да внеса малко усветление.Аз баннах тези 5-6 човека.Верно съм модератор но в момента изпълнявам и администраторски права.Така ,че не намесвайте Фиксера за сега той няма нищо общо със случая.
Ей то още малко и ше ги наплескаш тия и ей така БАНна 5-6 човека да видиш как става тая работа и ти хареса да си главен - от пъдар на цар стана
а тва дето се изцепи - къде си гледал в АДМИН панела - с кой диоптър?
На кой човек да кажа бе бате:vacano;traicho;milen bg;nase;gogo 3 ; durumov или на скарабей на кой от всичките щото сте със един IP адрес или сте един и същи човек страдащ от разседемняване на личноста?А и една Zlatna ribka забравих!
и аре набучи го на хорицата - а да си чувал за динамично IP, VNC сървър . давай пък да видим няма ли намесен друг не форум - ами хора :wink:
BATИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
damapika
новобранец
новобранец

Мнение от damapika »

Сега щото тука тия дето са много смели станаха нещо много смели и вече не са нагазили до колене в лаина, а до над брадичката ( то това за тях е въпрос на чест ) моля ви да спрете да омешвате форуми. Сега за собственика или какъвто там се пада на язовир г-н Крокодил малко наложил се извод от практиката, за да има развитие му трябва конкуренция, така 4е споко г-н Крокодил когато страда единия форум страда и другия. Аз чета и другия форум и да ви кажа ако вие не знаете, че там никои не злорадства за това което става тук, но бягат като дявол от тамян да не би техния форум да заприлича на този тук (защо ли). А също нека де е ясно и на всички, че една огромна част от хората които пишат тук и то смислени неща ( пак лично мнение ) пишат и в другия форум, че даже и малко повече там, в което няма нищо лошо. Само и те да не спрат да пишат, че тук съвсем ще заприлича на "детската градина и морето"
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

D.Urm4 ... vacano;traicho;milen bg;nase;gogo 3 ; durumov, Zlatna ribka,BatGoiko и Adrenalinka ...

Браво Барутчия за смелостта. Точно година и половина след като написах
че му хлопа дъската на Дурумов. Това да се явиш в един форум с толкова никове е .......... Нямам думи .. Повръща ми се като се сетя че съм кореспондирал с Гого3 и вакано.

Модераторите на Фишинг манията имат същия проблем. Познайте с какво име се регистрира там след като го изгониха !

НИК74 има само 7 мнения защото още при първото си влизане беше захапан от корифея -модератор тогава. Трябваше му година да пропише пак.

Барутчия, върни Отеца. Нямат нищо общо с Митето.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Дама пика май си търси валето.И това вале май е пак НИК74.Вместо да ме съветваш,вземи и ми кажи някой от този форум дошъл ли е да интриганства във вашия форум,ГАРАНТИРАНО НЕ, и точно за такива нагло говорещи като теб хора става въпрос защото дали си признавате или не,вие сте ясни и каквото и да казвате сте съпричастни към създадените интриги.На това му викат завист колега и просто ти си низка душичка,защото се криеш зад този ник който си си спретнал по-рано зада можеш да бълваш помия.Думите за такива хора който нямат лице и се крият като Двуликия Янус съм ги казал и няма да ги повтарям.Може би си мислиш че като правите интриги тук,ще постигнете нещо,ядец мисля че хората тук ще влезнат в час и ще разберат за какво става дума. Дама пика,що се отнася до смелоста,просто много ще останеш изненадан колко съм смел,просто ти е бедна фантазията.За разлика от тебе,аз никога несъм се крил и ако се запознаем ще разбереш че говоря истината.Сравненията просто са излишни.Името ми е Любо и съм от Пловдив.Даже мисля че твоето име започва с П.И,ако евентуално не си г-н nick 74.Що се отнася до конкуренцията,това са такива глупости че просто няма смисъл да ги коментирам.Завист,страх,наглост и още много епитети ми се иска да кажа но ще спра до тук.В момента се опитвате да манипулирате хората от този форум,но я ми кажи г-н едикой си,колко пъти си прочел да съм се правил на най,най,най и колко пъти като тебе съм нарекъл някой със обидна дума / като изключим тези който са ме обидили лично / аз ще ти кажа,НИКОЛКО !!! И само факта че единадесет години държа язовир,само по една риба да съм хващал на ден ,неможеш да ме настигнеш по риби защото ще ти трябват още два такива живота на човек който няма очи и лице.На всички двуличници отднес нататък ще ви викам брпатовчедите на Янус.Хайде ти си !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
nick74
новобранец
новобранец

???? Забрана ????

Мнение от nick74 »

Специялно към Krokibg,що да нямам лице.Под ника съм си сложил моита снимка,за разлика от тебе.За тебе създаване на интриги ли е да изкаш да няма обиди и 1000 глупости по постовете??????Или си искате Отчето да ви води клоунадата и да бие тъпана.Хората го казаха,има правила и трябва да се спазват,ако не ви отърва се спасяваите.А за обидите,не мисля че съм обидил някого.Аз имам само 1 ник и той е NICK744,недеи да ме бъркаш с някой хора.Да аз пиша и в Фишинг манията,и там и тука ника ми е един и същ NICK77,не се крия.Каде пише че немога да пиша и в двата форума.Да ама там не се толерират обиди и раздувки.Още веднъж моля да не ме бъркш с разни други хора.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

изкаме си го

Мнение от Gan4eff »

Точно таи НИКчо изкамеси попа пак за тебе ни е все едно в кои форум ще пишеш ти пак кат си се разписал че направо размути баренцево море от писане аи стига бе глеи си кефа и не обсъждаи таз тема повече че виж кви големи кефали станаха сергри бубка немои ги скочи да си идват попето и дурумича и да си я караме по старо му. таи не ми харесва тоа форум
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дели написа:D.Urm4 ... vacano;traicho;milen bg;nase;gogo 3 ; durumov, Zlatna ribka,BatGoiko и Adrenalinka ...

Браво Барутчия за смелостта. Точно година и половина след като написах
че му хлопа дъската на Дурумов. Това да се явиш в един форум с толкова никове е .......... Нямам думи .. Повръща ми се като се сетя че съм кореспондирал с Гого3 и вакано.

Модераторите на Фишинг манията имат същия проблем. Познайте с какво име се регистрира там след като го изгониха !

НИК74 има само 7 мнения защото още при първото си влизане беше захапан от корифея -модератор тогава. Трябваше му година да пропише пак.

Барутчия, върни Отеца. Нямат нищо общо с Митето.
Браво Дели...излезе прав...аз всичко на всичко съм се срещал с D.Urm4 2 пъти в Несебър на 25 март 2006 и сега на 27 януари...2007 и нямам никакво желание да се срещам отново с него....за мен той вече е ЧАСТ ОТ ПЕЙЗАЖА...декоративен храст...или градинско джудже... :lol:

Да и аз те поткрепям за ОТЕЦА...при него квото му е на сърцето това е и в устата...малко избързва с думите...ама тука проблема май е за пари....миналата година пак се бяха изпокарали...па после си стиснаха ръцете и се запрегръщаха...затова не се меся във финансови въпроси... :lol:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Krokibg написа:....Даже мисля че твоето име започва с П.И....
Кроки , би ли уточнил какво имаш внапредвид под горе написаното ?!? Нема как да не те запитам при положение че мойте имана започват с тез инициали !!!
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Лелееееее , боксовите ръкавици станаха официалното облекло на сайта !
Във "Сблъсък"/бТВ/ ги ползват по един час седмично , а тука почивен ден нямате ли бре ??? :roll:
На платено не одим !
BatGoiko
новобранец
новобранец

Мнение от BatGoiko »

batGoiko бе регистриран на 06.04.2006. след излятата помия от катран на ЛИЧНА ОСНОВА след Несебърската среща- 2006та.
Четете архива ! на лицемерието на Бати ви Милен тогава !
adrenalinka бе регистирана (вижте датата) като захранка и стръв едновременно за потентния костур бай ви Милен :wink: и той глътна куката и няма да го преживее - като замирише на чатлак той полудя.
Ролята на adrenalinka обаче беше по необидчива, заради майтапа само!

Не се и очаквало от Дели или nick74 нищо добро след кавгата за гуменяците (понеже си нямат хабер от мореплаване - не от риболов - но те не го разбраха) - това е тъпа кавга на 3ма човека - инати.

...а израза "му хлопа дъската"(Дели) - е израз - лична обида - писана тук - и насаждана систематично навсякъде извън форума и навън от него - в града - при срещи и т. н. Гърнето си намери похлюпака в лицето на батМилен - и той най-нагло и лицемерно заби ножа до дръжката в гърба на един, който искаше да си повярва, че все пак има и приятелство.

Грехът е за тия 2 ника само - замислени като защита!
ОСТАНАЛОТО Е ЛЪЖА - БАРУТЧИЯТА Е ГЛЕДАЛ admin панела на САЙТА ТАКА КАТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО ! ФАКТ ! НЕГОВА ЦЕЛ Е БИЛА ЕДИНСТВЕНО И САМО "ОТЧЕТО" + ВСИЧКИ ЗАЩИТАВАЩИ ГО ПРИЯТЕЛИ. то друго и не може да се очаква след извънфорумни отношения на лична основа с "Отчето"
Tака че и да ревете за него той видя кой - кой е!
Кауза пердута е не форума - а горните споменати герои!
... и един милион никове да има някой, то това е нищо в сравнение със разсипаните връзки и приятелство , което стори барутчията - лов на вещици !!!
А може би така по-добре - ето ви училището на живота - нали го искахте!
Истинска пиеса - но драма няма :lol: :lol: :lol: момчета , вие не можете да приемете , че хората са различни - по-умни. по-образовани, по-можещи, по-имащи !!!
Няма как между хванатите риби да се скрие това - то прозира - избива дори - накрая изригва като вулкан. А можехте да си седите в детската градинка и да си дращите любезности.
THE END
BATИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Бащата на Амели Пулен живееше в крайградска къща с двор. Там, сред хризантемите, съвсем по френски, се мъдреше градинско джудже. По волята на Амели – не може да не помните миньончето Одри Тоту от филма на Жан-Пиер Жьоне “Невероятната съдба на Амели Пулен” – градинското джудже предприе околосветска обиколка. Когато най-накрая глинената фигурка се върна на мястото си зад оградата, мрачният и отчужден г-н Пулен не издържа, стегна куфарите и на свой ред хукна по света. Онзи потиснат французин не беше единственият начумерен субект около чаровната парижка сервитьорка. Но въпреки намусените, недоволни, остаряващи и похабяващи се без мечти хора, крехката мадмоазел Пулен гледаше на света около себе си като на хубаво място за живеене. Място, което има нужда от лекичко преподреждане на нещата, за да се източи и разтвори цвят като градинска хризантема на слънце.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Писна ми от всичко и за това мисля че трябва да се спрат тези простотий.Павка,след твоя пост,писах аз.След което се логва човек и пише горе доло като теб или по точно тръгна по твоята мисъл и одговаря на мен.Може и да ме е подгонила вече параноята от толкова много мръсотия у някой хора от форума,който наричат другите надувки,а не гледат себе си.Ако в яда си съм пребързал и съм те наранил,като съм помидслил че нарочно се логваш след мен под друг ник,ИЗВИНЯВАМ ТИ СЕ ПРЕД ВСИЧКИ,това поне го правя от коректност,защото наистина си помислих че си ти.Доли ще го приемеш този довод или ще ме помислиш за простак,но това е истината.Ако желаеш,приеми извинението ако не,здраве да има....живота трябва да продължи.Омръзна ми да чета разни постове на хора които са засегнати и завиждат на някой който се бил снимал със тяхната риба но нетрябвало така.Никове,IPта и всякаква мръсотия която се сътворява само от хора които са си мръсници и в живота, но тука се правят ма мъже.Казах го и преди и го повтарям.....Няколко заядливи и завистливи човечета,който нямат дар слово,разбират тук-таме от риболов започнаха тази цялата простотия с убидите,как някой се надували как се правили на голяма работа.Те кой са та да дават оценки,те познават ли хората за който говорят,те били ли са за риба с тези надути те да ги видят аджеба дали разбират от рибалав или не,не не са били,но дават оценки като най големите специалисти.Не те са просто завистници и това е колкото и да се опитват да вменяват на други хора това което реално те правят от завист.

НИТО АЗ,НИТО НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ КОЙТО ТЕ ВИЗИРАХА В СВОИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ЧЕ СА БИЛИ ИЛИ СЕ ПРАВИЛИ НА ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ,НЕ СМЕ ОБИДИЛИ НИКОЙ И ТОВА ЧЕ ПИШЕМ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ ГИ ДРАЗНИ,ЗАЩОТО СТОЯТ ОТ СТРАНИ И НЕМОГАТ ДА СЕ ВКЛЮЧА,ТОВА Е ВСИЧКО,ПОВЕЧЕ С МИЖИТУРКИ НЕИСКАМ ДА ГОВОРЯ.

Павка пак повтарям, за да сме наясно.Може би в яда си съм направил грешка и ако е така извинявай,но ако не е си остава за твоя сметка.Това с големите букви не засяга тебе а хората които сътвориха тази помия и понеже неможе на сто / 100 %/ да се докаже какво правят ,продължават да лъжат и това е.Но то също си е за тяхна сметка.А на тебе г-н nick 74 ще ти кажа нещо и ти ми одговори,ти не се ли надуваш с тази гуменка дето си се снимал а ??? Другите се надували !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”