Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Изработка на воблер + и
Модератор: emo vasilev
- arilus
- ще става разбирач
Re: Изработка на воблер + и
интересни статии за воблери има на http://www.vlasenko.ru/, рубриката "Мастерская", преди години от там черпих идеи и някой от тях дори се харесаха на щуките. Братушките са много напред в това изкуство.
Браво колега, добре е като за начало
Трябва да ги шлайфаш повече за да станат по- обли форми, но и тези не са лоши
Трябва да ги шлайфаш повече за да станат по- обли форми, но и тези не са лоши

Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- фен клуб-скобар
Средната халка е много назад и куките ще ти се оплитат.
много голям бе китове ли Че ловиш.
КАто цвят добре иначе
много голям бе китове ли Че ловиш.
КАто цвят добре иначе

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Тоя е стар ама са е с тройки

Нещо тоя моя лак ми се струва много мек дори след седмица съхнене

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Колеги, виждам, че се справяте отлично, а на напоследък нещо не ги доизкусурявам както трябва. Ето това са няколко от един калибър, но незнам защо след хиляди опити, промени на вида на лопатките и ъгила им нещата не са както трябва:
Някакви съвети?

Някакви съвети?
-
- новобранец
СПОРЕД МЕН халката трябва да е на лопатката иначе движението се променя коренно.Незнам това е според мен
Наздраве

Наздраве

Къде ги пробваш, ако е в лигенче не е много надеждно
Аз така си ги пробвах се в лигена и някои не плуват, ама случайно реших да пробвам там няколко купешки, плуваха се едно тегля джапанка, никаква игра, а на полеви условия са трепач, ако са дълбокогазещи никакъв шанс в лиген или нещо подобно, пробвай в река или някое езеро и тогава може и да заиграят.
Може да пробваш с халка нали там дето се закачва за вирбела/ карабинката .А ако залитат на една страна или подскачат, или се въртят значи лопатката им е много голяма. Тогава режеш по малко и пак проба.Докато не стане, ако и тогава не стане вече нз
Успех!

Аз така си ги пробвах се в лигена и някои не плуват, ама случайно реших да пробвам там няколко купешки, плуваха се едно тегля джапанка, никаква игра, а на полеви условия са трепач, ако са дълбокогазещи никакъв шанс в лиген или нещо подобно, пробвай в река или някое езеро и тогава може и да заиграят.
Може да пробваш с халка нали там дето се закачва за вирбела/ карабинката .А ако залитат на една страна или подскачат, или се въртят значи лопатката им е много голяма. Тогава режеш по малко и пак проба.Докато не стане, ако и тогава не стане вече нз

Успех!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Прегледах темата и отдавна никой не е пускал нищо новичко, та реших да се позанимавам малко, че отдавна не бях правил нищо ново. За жалост ми падна батерията на апарата и ще трябва утре да кача снимките.
Колеги, как стоят нещата при вас? Някой нещо ново...
Колеги, как стоят нещата при вас? Някой нещо ново...
Пробвай и ще кажеш
По принцип се работи с меко дърво, което няма голяма сърцевина, а ми се струва , че смокинята е с голяма такава. Другото, което не знам е колко е твърдо и как се дялка изсушеното дръвце на смокинята, а и каква плаваемост има.
Аз работя с върба, липа и топола. Като ходиш на излет виж някоя върба, сухо клонче разбира се, а ако намериш сух корен от такава си е супер.
Пробвай смокинята и да не забравиш да пишеш, какво е станало.
А иначе пробвай с различни дръвца и виж кое най много ще ти допадне.
УСПЕХ

По принцип се работи с меко дърво, което няма голяма сърцевина, а ми се струва , че смокинята е с голяма такава. Другото, което не знам е колко е твърдо и как се дялка изсушеното дръвце на смокинята, а и каква плаваемост има.
Аз работя с върба, липа и топола. Като ходиш на излет виж някоя върба, сухо клонче разбира се, а ако намериш сух корен от такава си е супер.
Пробвай смокинята и да не забравиш да пишеш, какво е станало.
А иначе пробвай с различни дръвца и виж кое най много ще ти допадне.
УСПЕХ

Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.