Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За щука по р. Тунджа
Модератор: sapuna
Ръжена + Мрежари
Бях на Ръжена (до село Ягода) в сабота, излизаха малки щутчки на рибка, само че аз хварлях на спиннинг - не ми бараха на мен, а там бяха и мрежарите, едни с бял микробус, стоят в далечния край на по-големия гьол (близо до кучетата) и чакат да си трагнат всички и да хварлят мрежата през ноща. Вече за втори пат ги виждам да го правят, а през деня се правят че хващат с въдици. Тоя пат бяха 5-6 души, миналия пат бяха 2 или 3-ма. Сега ме е яд че не се обадих на тия горски, въпреки че се самнявам да дойдат специално за тая пресевня. А тия мрежари сигурно са там всяка седмица, аз не ходя толкова често щот не сам там, тъй че ко ги мернете званете на Горските. Няма да ги збъркате едни полумангали - полуселяни са тия, чувалите им стоят в микробуса.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
в момента щуката хвърля хайвер
Здравейте !!!
Аз ходя постоянно за риба. И любимият ми риболов е щуката.
В момента по реката щуката е много предпазлива защото е много бистра и хвърля хайвер. Единствено може да я излъжите между голямото съоръжение и с.Веселиново. Там водата е по-мътна заради пресевните по Гърлата. Удря на сив воблер"Рапала" и бял силикон.
Аз ходя постоянно за риба. И любимият ми риболов е щуката.
В момента по реката щуката е много предпазлива защото е много бистра и хвърля хайвер. Единствено може да я излъжите между голямото съоръжение и с.Веселиново. Там водата е по-мътна заради пресевните по Гърлата. Удря на сив воблер"Рапала" и бял силикон.
koito jelae da go svetna za RIBOLOV s izkustveni primamki ili da me svetne za novite ne6ta da mi pi6e....
- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря на Барутчията за съдействието..

koito jelae da go svetna za RIBOLOV s izkustveni primamki ili da me svetne za novite ne6ta da mi pi6e....
?
някой с по-прясна информация за щуката по Тунджа ?