Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Още изгорени мрежи на тракиец
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Още изгорени мрежи на тракиец
Хасковското звено за пореден път доказва, че действа с респект! Ако искате го наричайте PR, ако искате просто повишено медийно внимание - както искате, но за мен хората си вършат работата и е добре това да става публично достояние. Най-малкото което е, че по този начин печелят доверието на немалка част от риболовците, а това хич не е малко.
От мен - поредни аплаузи за звеното, давайте все така, момчета!!!
От мен - поредни аплаузи за звеното, давайте все така, момчета!!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
тва добре.много добре но защо не вземат да забранят продажбата на мрежи,на които и пазар да отидете ,е пълно със
мрежи каквито поискате,а за парашути да не говорим,и кога най после ще има един заловен токаджия
мрежи каквито поискате,а за парашути да не говорим,и кога най после ще има един заловен токаджия

Евала за ИВайловград и Тракиец,но какво става с по малките водоеми язовир Иваново продължава да се обезрибява от бракониери с мрежи,яз.Смирненци арендован и източен миналото лято до нула не съм чул някой да е бил наказан по този случай.Няколко водоема в землището на село Славяново също са били източени миналата година единия от които стопанисван от арендатора Динко Бабамов и за там нямам информация да има наказание.Тъй че колеги от ИАРА евала за големите язовири но не е лошо да обърнете малко повече внимание на по малките водоеми като яз Смирненци и Иваново които не са чак толкова малки.Поздрави за добре свършената работа и изгорените мрежи
-
- вече хвърля и на тежко
Ех че хубаво горат теа мрежиии
браво на хората които си вършат работата

браво на хората които си вършат работата

- prokop4o
- ще става разбирач
с един от иараджиите се познавам лично и знам че си вършат работата съвестно
и за пореден път се обеждавам в това.

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ми като гледам, напоследак май ИАРА в Хасково и Бургас само си гледат работата. Къде са останалите региони 

-
- и господ не е толокова добър
Как го намеси Бургас не разбрах, най недобросъвестните иараджииachocarp написа:Ми като гледам, напоследак май ИАРА в Хасково и Бургас само си гледат работата. Къде са останалите региони

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Знам ливече бре Илийка, наскоро някаде чух, че са правели яка и успешна акция в Бургаско...snegk написа:Как го намеси Бургас не разбрах, най недобросъвестните иараджииachocarp написа:Ми като гледам, напоследак май ИАРА в Хасково и Бургас само си гледат работата. Къде са останалите региони

-
- и господ не е толокова добър
Четри дена работих в Меден рудник(комплекс на Бургас).Всяка сутрин на Вая имаше хора които ловяха риба с въдици, вътре лодки с хора които събират нещо(какво ли).Един-път не отидоха на проверка, защото и след обед си бяха пак там 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Здравейте колеги, и аз в този ред на мисли реших да споделя с вас Бързата и точна намеса на ИАРА Хасково. По време на забраната бяхме на яз. Иваново и още на първата обиколка с лодката закачих мрежаресьора написа:Евала за ИВайловград и Тракиец,но какво става с по малките водоеми язовир Иваново продължава да се обезрибява от бракониери с мрежи,яз.Смирненци арендован и източен миналото лято до нула не съм чул някой да е бил наказан по този случай.Няколко водоема в землището на село Славяново също са били източени миналата година единия от които стопанисван от арендатора Динко Бабамов и за там нямам информация да има наказание.Тъй че колеги от ИАРА евала за големите язовири но не е лошо да обърнете малко повече внимание на по малките водоеми като яз Смирненци и Иваново които не са чак толкова малки.Поздрави за добре свършената работа и изгорените мрежи