Още изгорени мрежи на тракиец

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Още изгорени мрежи на тракиец

Мнение от tisho_9610 »

mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Още изгорени мрежи на тракиец

Мнение от mita4eto »

Хасковското звено за пореден път доказва, че действа с респект! Ако искате го наричайте PR, ако искате просто повишено медийно внимание - както искате, но за мен хората си вършат работата и е добре това да става публично достояние. Най-малкото което е, че по този начин печелят доверието на немалка част от риболовците, а това хич не е малко.

От мен - поредни аплаузи за звеното, давайте все така, момчета!!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

тва добре.много добре но защо не вземат да забранят продажбата на мрежи,на които и пазар да отидете ,е пълно със
мрежи каквито поискате,а за парашути да не говорим,и кога най после ще има един заловен токаджия
Изображение
Най добрите са тук
ресьора

Мнение от ресьора »

Евала за ИВайловград и Тракиец,но какво става с по малките водоеми язовир Иваново продължава да се обезрибява от бракониери с мрежи,яз.Смирненци арендован и източен миналото лято до нула не съм чул някой да е бил наказан по този случай.Няколко водоема в землището на село Славяново също са били източени миналата година единия от които стопанисван от арендатора Динко Бабамов и за там нямам информация да има наказание.Тъй че колеги от ИАРА евала за големите язовири но не е лошо да обърнете малко повече внимание на по малките водоеми като яз Смирненци и Иваново които не са чак толкова малки.Поздрави за добре свършената работа и изгорените мрежи
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Ех че хубаво горат теа мрежиии :wink:
браво на хората които си вършат работата :smt038 :smt038 :smt038
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Голям кеф !Браво момчета !
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

с един от иараджиите се познавам лично и знам че си вършат работата съвестно :!: и за пореден път се обеждавам в това.
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Ми като гледам, напоследак май ИАРА в Хасково и Бургас само си гледат работата. Къде са останалите региони :roll:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

achocarp написа:Ми като гледам, напоследак май ИАРА в Хасково и Бургас само си гледат работата. Къде са останалите региони :roll:
Как го намеси Бургас не разбрах, най недобросъвестните иараджии :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

snegk написа:
achocarp написа:Ми като гледам, напоследак май ИАРА в Хасково и Бургас само си гледат работата. Къде са останалите региони :roll:
Как го намеси Бургас не разбрах, най недобросъвестните иараджии :twisted:
Знам ливече бре Илийка, наскоро някаде чух, че са правели яка и успешна акция в Бургаско... :shock: то да се чудиш на кво да вярваш :?
snegk

Мнение от snegk »

Четри дена работих в Меден рудник(комплекс на Бургас).Всяка сутрин на Вая имаше хора които ловяха риба с въдици, вътре лодки с хора които събират нещо(какво ли).Един-път не отидоха на проверка, защото и след обед си бяха пак там :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
oprashev
новобранец
новобранец

Мнение от oprashev »

ресьора написа:Евала за ИВайловград и Тракиец,но какво става с по малките водоеми язовир Иваново продължава да се обезрибява от бракониери с мрежи,яз.Смирненци арендован и източен миналото лято до нула не съм чул някой да е бил наказан по този случай.Няколко водоема в землището на село Славяново също са били източени миналата година единия от които стопанисван от арендатора Динко Бабамов и за там нямам информация да има наказание.Тъй че колеги от ИАРА евала за големите язовири но не е лошо да обърнете малко повече внимание на по малките водоеми като яз Смирненци и Иваново които не са чак толкова малки.Поздрави за добре свършената работа и изгорените мрежи
Здравейте колеги, и аз в този ред на мисли реших да споделя с вас Бързата и точна намеса на ИАРА Хасково. По време на забраната бяхме на яз. Иваново и още на първата обиколка с лодката закачих мрежа :( Извадихме я и веднага се обадихме на ИАРА Хасково за да долойим за "Улова" ни. Евала на шефа им ,който реагира незабавно и въпреки ужасния път до язовира и лошото дъждовно време ,доиде за около 4ас и нещо от яз. Тракиец за да унищожи мрежата пред нас. За наше и негово учудване но и за радост в мрежата нямаше и 1 риба, явно беше пусната току-що :) Така и ние до някъде допринесохме за спасяването на малкото риба по малките язовири :) Ето и снимки на около 150 метровата Находка , снимките са направени в лодката непосредствено след изваждането и . Още веднъж поздравления за ИАРА Хасково .
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”