Силиконови примамки-видове кое за какво

Модератор: sestrata

mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Re: Силиконови примамки-видове кое за какво

Мнение от mimi750830 »

Речния човек написа:В телескопчетата лошо няма,и аз моето Zebco си го пазя в килера,от сантимент.

Рибката от снимката ти не я харесвам,защото силиконът не е пластичен,петата на опашката е малка и като цяло не струва.Ако е на въпрос,имам щуки и на половин отгризната силиконова рибка,но това не значи,че ловя с тях.
Работата е там,да се научим да оценяваме правилно качествата на силикона и да избираме ако не ,,най-доброто,, ,то поне ,,по-доброто,, за паричките си.
Активна бяла риба би те взела на всякакъв силиконов ,,ерзац,, ,ала колко често срещаме такива?
А колко ли пъти бели риби се разминават с примамките ни,защото ,,силикона,, не им допада..? :roll: :wink:

Поздрави!
:roll: въпроса е да е уловиста,някой път иска мн. по малки и не чак толкова подвижни примамки. :wink:
Качествата на силикона нямат никво значение,могат да се побългарят(тунинговат) и да ловят пак,ако преди това не са били така ефективни.
Всичко се решава на момента,бели туистери съм ги цапал на другия ден с черен маркер,щото водата мноо бистра.
По големи , съм им рязал опашките ,да не мърдат много.
Мога да покажа някой много качествени и подвижни,който още не са ми вадили риба. :?:
На къса плувка,в репея...
Аватар
Chr74
новобранец
новобранец

Мнение от Chr74 »

Речния човек написа:
Chr74 написа:Колега,
миалата година през юли на Жребчево извадихме 15 бели риби и една 3кг щука, за 4 дни. Тролинг с две пръчки и воблери на Rapala....
Колега, а без лодка ,тролинг и с една въдица,можете ли ги..? :yawinkle:

Поздрави!
Пробвали сме ги :D ама резултата не е същият. В началото на годината си поръчах байткастинг макара и пръчка от Daiwa, но още нямам резултат. Ще ги пробвам след края на забраната и ще пиша :oops:
Поздрави :P
The_Ghost
новобранец
новобранец

Мнение от The_Ghost »

Да се похваля и аз какво си взех. Освен тях и Zebco Topic Specialine 0,25.
Рибките са Berkley Pulse shad. Горе - долу 9,5 см. ги изкарвам от главата до края на опашката.
Изображение

Първите три червея са фосфоресциращи, вторите два са кафеникави .. абе като капучино ама толкова добре снима телефона, че са излезли червеникави.

Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

:drinkers:
Последно промяна от maranzika на Сря Юни 30, 2010 9:59 pm, променено общо 1 път.
The_Ghost
новобранец
новобранец

Мнение от The_Ghost »

Ами ще ги изпробвам и ще видя :) ако наистина се цепят/закъсват повече няма да взимам от тях. Все пак това са ми и първите силикони, предполагам ще ги посея доста бързо по дъното. Другата седмица ще напиша как са се представили (пък и аз, като за първи път). :)
silurus glanis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от silurus glanis »

според мен колега макар че не разбирам много и има по знаещи от мен ,и моите уважения към всички тях ,зеления с брокат и бял.успех и наслука на всички
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”