Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
MNG
новобранец
новобранец

Re: Риболова около Русе

Мнение от MNG »

ivo75 написа:А някой да знае как е нивото и изобщо река Янтра около Ценово :?:
Днес минах покрай Бяла и да ти кажа ми се видя високичко нивото и е доста мътна реката, надявамсе до петък да се поизбистри.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Ами то,Дунава много висок,Янтрата и Лома много мътни,къде ще ловим тогава? :roll:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

nick71 написа:Ами то,Дунава много висок,Янтрата и Лома много мътни,къде ще ловим тогава? :roll:
Като гледам за Петък, Събота и неделя над 32 градуса :X Иначе май ще трябва да търсим платените водоеми или селксите гьолчета с по един чадър и една бира :D :drinkers: ако не се смъкне нивото на Дунава и реките в Русенско!

Иначе мисля аз да отскоча до Борово с едни мои приятели на по- биричка и някой друга скара :) Сега чакам колегата да ме светне за този водоем :drinkers:
Една река, един град- ДУНАВ ОТ РУСЕ
Изображение
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Днеска се разходих до текето.Много обрасло с трева до колене по брега.Понтона на Пацони си го е оградил от всякъде и даже е набил метални колове от горе,където се паркираше.Сега там кола неможе да спре иначе ще задръсти движението.Ептем го удрят на бащиния тез хора.Все едно езерото е тяхно като имат къща на 20 метра него.То понтона хубаво,ама сега и тез колове човек да не може да паркира да си лови риба.За милиони няма закони.
Above us only sky
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

fonk123 написа:
nick71 написа:Ами то,Дунава много висок,Янтрата и Лома много мътни,къде ще ловим тогава? :roll:
Като гледам за Петък, Събота и неделя над 32 градуса :X Иначе май ще трябва да търсим платените водоеми или селксите гьолчета с по един чадър и една бира :D :drinkers: ако не се смъкне нивото на Дунава и реките в Русенско!

Иначе мисля аз да отскоча до Борово с едни мои приятели на по- биричка и някой друга скара :) Сега чакам колегата да ме светне за този водоем :drinkers:
Информация от моя приятел. Преди на Борово е излизало таранка на плувка, но сега през забраната не вземало. Ловяло се изцяло с парашут. Таранките са големички. Излизали и доста към 400-500гр. Имало е едно време и шарковци, но са играли мрежите и няма инфо за уловен шаро.
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Все пак има места и при голяма вода. Поне за момента не е мътен Дунава.
Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

MNG написа:
ivo75 написа:А някой да знае как е нивото и изобщо река Янтра около Ценово :?:
Днес минах покрай Бяла и да ти кажа ми се видя високичко нивото и е доста мътна реката, надявамсе до петък да се поизбистри.
Мътна , висока или каквато и да е в петък съм там.Само пастърма ако вали ще се замисля :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Аз ще се включа края на юни :(
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Дунав не става това ясно.

Някой инфо за Янтра по сериозно, много ли е мътна. Висока ли е?
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Не е добра, но ще се оправи до откриването ... или поне така се надяваме, че клуба ще правим състезание на Бяла в събота.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Росен написа:Не е добра, но ще се оправи до откриването ... или поне така се надяваме, че клуба ще правим състезание на Бяла в събота.
Къде точно ще правите да дойдем да викаме за нашите съграждани :) .
Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

kasabinho написа:
Росен написа:Не е добра, но ще се оправи до откриването ... или поне така се надяваме, че клуба ще правим състезание на Бяла в събота.
Къде точно ще правите да дойдем да викаме за нашите съграждани :) .
То не трябва да се вика а де се стискат палци.А състезанието предполагам като миналата година .Събиране на моста на Фичето и след старта кой къде му видят очите :D

За сега мисля да присъствам .И има място в колата :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

kasabinho написа:
fonk123 написа:

Информация от моя приятел. Преди на Борово е излизало таранка на плувка, но сега през забраната не вземало. Ловяло се изцяло с парашут. Таранките са големички. Излизали и доста към 400-500гр. Имало е едно време и шарковци, но са играли мрежите и няма инфо за уловен шаро.
След като се върнем ще ти дам инфо какво сме направили :drinkers: Дано да сполучим с мястото и с риболова :), а тея с парашутите ще ги :axe:
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

След като се върнем ще ти дам инфо какво сме направили :drinkers: Дано да сполучим с мястото и с риболова :), а тея с парашутите ще ги :axe:
Успех и ако няма къде да сложите рибата се обадете да помагаме :) . Аз най-вероятно ще заложа на Текето и също ще храня паралелно две места на Дунава.
Изображение
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

kasabinho написа:
Успех и ако няма къде да сложите рибата се обадете да помагаме :) . Аз най-вероятно ще заложа на Текето и също ще храня паралелно две места на Дунава.
На текето за кое езеро се искаше билет?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”