около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: около Бургас ????

Мнение от сандански карп »

YordanDanev написа:Гледам че доста колеги ще откриват на Порой, затова нека да се разберем кой кога ще ходи и на кои места за да можем да се съберем заедно. Аз препоръчвам да се съберем до паметника, там има добра сянка, равно място за колите и палатките и най-удобния бряг за риболов на плувка .
ДАКА, и аз смятам да отскоча във петък съм до 18ч на работа и идвам!!!
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

В неделя въпреки лошите прогнози , с брат ми решихме да направим един излет на платено.
Избраното място е село пирне - малкия язовир.
Въпреки минали разправии с арендатора ,инфото за излизащи шаранчета около кило ни закараха там.
Условията са следните. 3лв такса на човек .Ловиш пускаш , ако ти се купува шаран само него слагаш в живарника.
Таранката без пари, каза арендатора , ОХОООООООООО си казахме ние хахахха.
Хванахме около 10 тина шаранчета над кило. Много на брой по дребни които се пускат веднага , а всичката таранка в живарника.
Изображение
Купихме си ние едно шаранче .
Арендатора седи ядосано и гледа колко таранка сме наскубали и вика , какво ще я правите и ние , ами ще я вземем и ще я пуснем в едно язовирче.Тоя толкова се ядоса , беше пак пиян, че дойде да ни проверява калъфите за крадена риба . Знаех си че неможе всикчо да е хубаво. :lol: :lol: :lol: :lol:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Браво Жоро! С каква храна събрахте толкова таранки?
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Аз бях с 1 пакет Джаксън шаран 2,5 кг+Марош фийдер 1 кг +андоел микс - пружина 1кг за пълнеж. Исках да стане тежка и лепкава - и стана .А брат ми беше с Мондиал Ф -шаран 2,5 кг+ Марош платика 2кг..Към двете храни има добавени около 300 гр кастери (от бели до светлокафеви) и печен и млян коноп.Стръв сутринта торен с бял следобед повече даваше на бял с кастер.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

здравеите колеги вчера неочаквано имах гости от пловдив много добър приятел и му бях обещал да го водя за риба и тои като наследство си турси обещаното и понеже забраната няма краи отново на платено за море не ставаше поради кофти мто-причини та след не много умуване се озовахме на язовира в черни връх коли колкото искаш та застанахме на стената метнахме въдиците и състезанието започна а ни е със въпросния господин си имаме така спортна злоба един към друг и винаги като сме на риба сме като на състезание и тои като започна едно скубане на таранки естествено започна и бъзика по мои адрес но изведнъж ваглера пое кум дълбините и се озожа едно шаранче и понеже нямах кеп ползвах въпросния господин за такъв голям срам за него голям кеф за мене не след дулго втори мои шаран отново във водата аз щаслив тои ядосан крустих го емо кепа на което падна голям смях като кажа даи кепа и тои скача във водата но не след дулго ми го вурна наложи се и аз да вляза и на всичкото отгоре искара по голямото шаранче общо взето това беше резултата 3 рибета много смях и удоволствието да се видиш с приятенн човек за съжаление немога да кача снимки ако някои колега желае мойе да му ги пратя да ги качи ще ми е много кеф да му жидя снимката как ми вади рибата тука та това е засега поздрави на всички
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ProfiLER »

явно добре сте си прекарали ..браво :)
Изображение
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

snegk написа: Аз да не съм плуфкар :lol: :lol:
И за тебе става, но трябва да нанасяш.
Изображениеима ли комат кучета много
ганев
новобранец
новобранец

Мнение от ганев »

[quote="pishman ribar"]здравеите колеги вчера неочаквано имах гости от пловдив много добър приятел и му бях........ Това как да го разбираме???. Поне малко правопис.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

нещо не мога да те разбера тебе какъв всъшност ти е проблема
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ProfiLER »

Колеги, не обръщайте темата в типично Бургаска..с караници, нареждания и заплахи !
Изображение
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Абе дайте да се разберем кой кога ще тръгва и каде горе долу ще е бивака.Може да се постне и някоя снимка от Гугъл Ърт за предполагаеми места.Хубаво ще е да има някоя шатра ама като се замисля май никой от нас няма такава.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

На 11-ти сутринта до 9 съм там.Ако кажете място хубаво, ако ли не заставам до пътя, стария асфалтиран.Там надясно е перфектно за плуфкари :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

snegk написа:....заставам до пътя, стария асфалтиран. Там надясно е перфектно за плуфкари :drinkers:
Паметника не беше ли наляво :roll: ???
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

каридата написа:Абе дайте да се разберем кой кога ще тръгва и каде горе долу ще е бивака.Може да се постне и някоя снимка от Гугъл Ърт за предполагаеми места.Хубаво ще е да има някоя шатра ама като се замисля май никой от нас няма такава.
Вече има 8) . Доколкото разбрах Даката е гледал някакви места вляво от асфалтирания път и били добри. В петък ще ходи сутринта да ги резервира. Аз смятам към 17.00 часа в петък да пристигна с колегата Вальо и един приятел.
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

rumci написа:
каридата написа:Абе дайте да се разберем кой кога ще тръгва и каде горе долу ще е бивака.Може да се постне и някоя снимка от Гугъл Ърт за предполагаеми места.Хубаво ще е да има някоя шатра ама като се замисля май никой от нас няма такава.
Вече има 8) . Доколкото разбрах Даката е гледал някакви места вляво от асфалтирания път и били добри. В петък ще ходи сутринта да ги резервира. Аз смятам към 17.00 часа в петък да пристигна с колегата Вальо и един приятел.
Чшшш ... аз в петък в 17.00 часа още съм на работа бре :evil: ..... тъкмо да направите салатите докато кацна към 19.30 часа и аз :drinkers:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”