Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Re: около Бургас ????
ДАКА, и аз смятам да отскоча във петък съм до 18ч на работа и идвам!!!YordanDanev написа:Гледам че доста колеги ще откриват на Порой, затова нека да се разберем кой кога ще ходи и на кои места за да можем да се съберем заедно. Аз препоръчвам да се съберем до паметника, там има добра сянка, равно място за колите и палатките и най-удобния бряг за риболов на плувка .
YOU LL NEVER WALK ALONE
- Георги Кръстев
- сериозен играч
В неделя въпреки лошите прогнози , с брат ми решихме да направим един излет на платено.
Избраното място е село пирне - малкия язовир.
Въпреки минали разправии с арендатора ,инфото за излизащи шаранчета около кило ни закараха там.
Условията са следните. 3лв такса на човек .Ловиш пускаш , ако ти се купува шаран само него слагаш в живарника.
Таранката без пари, каза арендатора , ОХОООООООООО си казахме ние хахахха.
Хванахме около 10 тина шаранчета над кило. Много на брой по дребни които се пускат веднага , а всичката таранка в живарника.

Купихме си ние едно шаранче .
Арендатора седи ядосано и гледа колко таранка сме наскубали и вика , какво ще я правите и ние , ами ще я вземем и ще я пуснем в едно язовирче.Тоя толкова се ядоса , беше пак пиян, че дойде да ни проверява калъфите за крадена риба . Знаех си че неможе всикчо да е хубаво.

Избраното място е село пирне - малкия язовир.
Въпреки минали разправии с арендатора ,инфото за излизащи шаранчета около кило ни закараха там.
Условията са следните. 3лв такса на човек .Ловиш пускаш , ако ти се купува шаран само него слагаш в живарника.
Таранката без пари, каза арендатора , ОХОООООООООО си казахме ние хахахха.
Хванахме около 10 тина шаранчета над кило. Много на брой по дребни които се пускат веднага , а всичката таранка в живарника.

Купихме си ние едно шаранче .
Арендатора седи ядосано и гледа колко таранка сме наскубали и вика , какво ще я правите и ние , ами ще я вземем и ще я пуснем в едно язовирче.Тоя толкова се ядоса , беше пак пиян, че дойде да ни проверява калъфите за крадена риба . Знаех си че неможе всикчо да е хубаво.

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Браво Жоро! С каква храна събрахте толкова таранки?
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Аз бях с 1 пакет Джаксън шаран 2,5 кг+Марош фийдер 1 кг +андоел микс - пружина 1кг за пълнеж. Исках да стане тежка и лепкава - и стана .А брат ми беше с Мондиал Ф -шаран 2,5 кг+ Марош платика 2кг..Към двете храни има добавени около 300 гр кастери (от бели до светлокафеви) и печен и млян коноп.Стръв сутринта торен с бял следобед повече даваше на бял с кастер.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
здравеите колеги вчера неочаквано имах гости от пловдив много добър приятел и му бях обещал да го водя за риба и тои като наследство си турси обещаното и понеже забраната няма краи отново на платено за море не ставаше поради кофти мто-причини та след не много умуване се озовахме на язовира в черни връх коли колкото искаш та застанахме на стената метнахме въдиците и състезанието започна а ни е със въпросния господин си имаме така спортна злоба един към друг и винаги като сме на риба сме като на състезание и тои като започна едно скубане на таранки естествено започна и бъзика по мои адрес но изведнъж ваглера пое кум дълбините и се озожа едно шаранче и понеже нямах кеп ползвах въпросния господин за такъв голям срам за него голям кеф за мене не след дулго втори мои шаран отново във водата аз щаслив тои ядосан крустих го емо кепа на което падна голям смях като кажа даи кепа и тои скача във водата но не след дулго ми го вурна наложи се и аз да вляза и на всичкото отгоре искара по голямото шаранче общо взето това беше резултата 3 рибета много смях и удоволствието да се видиш с приятенн човек за съжаление немога да кача снимки ако някои колега желае мойе да му ги пратя да ги качи ще ми е много кеф да му жидя снимката как ми вади рибата тука та това е засега поздрави на всички
- YordanDanev
- сериозен играч
И за тебе става, но трябва да нанасяш.snegk написа: Аз да не съм плуфкар![]()

[quote="pishman ribar"]здравеите колеги вчера неочаквано имах гости от пловдив много добър приятел и му бях........ Това как да го разбираме???. Поне малко правопис.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
-
- научил се да хвърля
Колеги, не обръщайте темата в типично Бургаска..с караници, нареждания и заплахи !

- каридата
- учете се от него
Абе дайте да се разберем кой кога ще тръгва и каде горе долу ще е бивака.Може да се постне и някоя снимка от Гугъл Ърт за предполагаеми места.Хубаво ще е да има някоя шатра ама като се замисля май никой от нас няма такава.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- и господ не е толокова добър
На 11-ти сутринта до 9 съм там.Ако кажете място хубаво, ако ли не заставам до пътя, стария асфалтиран.Там надясно е перфектно за плуфкари 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Паметника не беше ли налявоsnegk написа:....заставам до пътя, стария асфалтиран. Там надясно е перфектно за плуфкари

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Вече имакаридата написа:Абе дайте да се разберем кой кога ще тръгва и каде горе долу ще е бивака.Може да се постне и някоя снимка от Гугъл Ърт за предполагаеми места.Хубаво ще е да има някоя шатра ама като се замисля май никой от нас няма такава.

Чшшш ... аз в петък в 17.00 часа още съм на работа бреrumci написа:Вече имакаридата написа:Абе дайте да се разберем кой кога ще тръгва и каде горе долу ще е бивака.Може да се постне и някоя снимка от Гугъл Ърт за предполагаеми места.Хубаво ще е да има някоя шатра ама като се замисля май никой от нас няма такава.. Доколкото разбрах Даката е гледал някакви места вляво от асфалтирания път и били добри. В петък ще ходи сутринта да ги резервира. Аз смятам към 17.00 часа в петък да пристигна с колегата Вальо и един приятел.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко