Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Риболов край ямбол!!!
Два поредни дни ходя на Инзово с приятели, вчера 5 човека почти цял ден имахме 3 шарана м/у 2-3 кг и доста дребни около 300-400 гр + 4 каракуди.Днеска 3-ма човека 1 шаран около 2 кг който се откачи до брега и 10-на шаранчета пак в порядака на 300 грама + 7 каракуди, за стръв царевица , на дъно излизат по едрите на плувка само дребосъка.Незнам какво става ама едрата риба все едно се покри някъде 
Тъй като скоро няма ходя за риба поради служебни ангажименти ,колегите който ходят мога да им пожелая наслука.
Поздрави.

Тъй като скоро няма ходя за риба поради служебни ангажименти ,колегите който ходят мога да им пожелая наслука.
Поздрави.
Ribarche
Колеги, може ли да дадете актуална информация за реката от Ханово до към Елхово - нивото на водата, мътна ли е самата вода, каква риба излиза в момента( хищна ). Не съм си идвал в Ямбол от доста време, и хал хабер си нямам какво е положението с риболова в околността. За сесията съм планирал да се прибера за около седмица, и ще имам точно един ден за риболов( т.е нямам време да "пробвам" ) и искам да знам горе-долу към какво/къде да се насоча. Мерси предварително!
П.С Става въпрос за спинингов риболов

Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, актуална информация мога да ти дам за нивото и за мътността, а откъм риба в момента няма как, все пак все още сме забрана ... След последните дъждове беше качила нивото си (говоря за Събота-та, 05.06) и беше мътна, но с оглед на предстоящата топла седмица без дъжд, след като бъде позволен риболовът ще можеш да се накефиш спокойно по дивите места под Ханово, след Тенево (пресевните) и Коневец - както знаеш, все прекрасни места за спинингов риболов. Почти винаги като съм за риба съм свидетел на поне един изкаран кефал на воблер от колеги и то хубав тунджански кефал. Хайде, чакаме снимки на твоята слукаSleeper написа:Колеги, може ли да дадете актуална информация за реката от Ханово до към Елхово - нивото на водата, мътна ли е самата вода, каква риба излиза в момента( хищна ). Не съм си идвал в Ямбол от доста време, и хал хабер си нямам какво е положението с риболова в околността. За сесията съм планирал да се прибера за около седмица, и ще имам точно един ден за риболов( т.е нямам време да "пробвам" ) и искам да знам горе-долу към какво/къде да се насоча. Мерси предварително!

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Мерси много. Под "каква риба излиза" имах предвид по принцип по това време на годината, по спининговият риболов се запалих миналата година по-късно и не знам поначало какво да се очаква. Иначе това за кефала ми хареса, наскоро си закупих тънко power pro от САЩ( като все още за мен е мистерия как не ми бутнаха ДДС след промяната в закона за вноса ) и няколко Yo-zuri-та и се надявам да успея да ги сефтосамmita4eto написа: Колега, актуална информация мога да ти дам за нивото и за мътността, а откъм риба в момента няма как, все пак все още сме забрана ... След последните дъждове беше качила нивото си (говоря за Събота-та, 05.06) и беше мътна, но с оглед на предстоящата топла седмица без дъжд, след като бъде позволен риболовът ще можеш да се накефиш спокойно по дивите места под Ханово, след Тенево (пресевните) и Коневец - както знаеш, все прекрасни места за спинингов риболов. Почти винаги като съм за риба съм свидетел на поне един изкаран кефал на воблер от колеги и то хубав тунджански кефал. Хайде, чакаме снимки на твоята слука

- dakataegotin
- научил се да хвърля
Ачка да не забравиш да вземеш новото Yo Zuri 44.
)))

Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Много мътна вода, рибата не показва никаква активност. Вчера ме и зарадваха, че на Ханово 3 дена от енергото са ходили, и сега няма нищо.... Явно ще се ходи след месец 

- S.Koychev
- разбира нещата
На Ханово запушеното как е положението ,има ли вода и някаква активност на рибата? И изобщо някъде около Ямбол къде си заслужава да се ходи,не говоря за платени водоеми.
Ribarche
- arilus
- ще става разбирач
зачух нещо, че имало изтровена риба в Тунджа след града. а Мочурица била дашна - не се знае до кога - нали знаеш, че переодично някой мръсник хвърля хорна вар .
- ivelin_1976
- разбира нещата
На ТЕЦ-а Светльо, на ТЕЦ-аBenicio написа: И изобщо някъде около Ямбол къде си заслужава да се ходи

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- S.Koychev
- разбира нещата
Утре слетобед се прибирам, вземам въдиците и отпрашвам някъде, преди малко се чух с едно аверче и ми спомена че на реката излизали сомчета, а на Мочурица шарковци и други мирни рибоци. Ивчо ако си свободен заповядай
,ние с колегите Дамян и Тачев сигурно ще ходим.

Ribarche
-
- вече хвърля и на тежко
колеги къде край ЯМБОЛ може да се ходи на платен водоем, препоръчайте ми някой язовир 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е поразгледай в темата де, доста се изписа за платените водоеми край Ямбол. Някои от тях са Търнава (Гаванките, ако идваш от Бургас ти е по-близо), Инзово (от тази година доколкото знам, добро място за риболов), Роза (май не са много позитивни мненията за там), на прима виста за тези се сещам.nikolayyyyyy написа:колеги къде край ЯМБОЛ може да се ходи на платен водоем, препоръчайте ми някой язовир
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
-
- вече хвърля и на тежко
- S.Koychev
- разбира нещата
Едни аверчета 2-3 дена ходят на Инзово споменаха че даже и удар са нямали, дали от времето незнам ама явно сега рибата е много мудна.
Ribarche
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Пичове,на старото корито до Шела сутрин на царевица дава едра каракуда
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!