Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от S.Koychev »

Два поредни дни ходя на Инзово с приятели, вчера 5 човека почти цял ден имахме 3 шарана м/у 2-3 кг и доста дребни около 300-400 гр + 4 каракуди.Днеска 3-ма човека 1 шаран около 2 кг който се откачи до брега и 10-на шаранчета пак в порядака на 300 грама + 7 каракуди, за стръв царевица , на дъно излизат по едрите на плувка само дребосъка.Незнам какво става ама едрата риба все едно се покри някъде :(
Тъй като скоро няма ходя за риба поради служебни ангажименти ,колегите който ходят мога да им пожелая наслука.
Поздрави.
Ribarche
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

Колеги, може ли да дадете актуална информация за реката от Ханово до към Елхово - нивото на водата, мътна ли е самата вода, каква риба излиза в момента( хищна ). Не съм си идвал в Ямбол от доста време, и хал хабер си нямам какво е положението с риболова в околността. За сесията съм планирал да се прибера за около седмица, и ще имам точно един ден за риболов( т.е нямам време да "пробвам" ) и искам да знам горе-долу към какво/къде да се насоча. Мерси предварително!

П.С Става въпрос за спинингов риболов :)
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Sleeper написа:Колеги, може ли да дадете актуална информация за реката от Ханово до към Елхово - нивото на водата, мътна ли е самата вода, каква риба излиза в момента( хищна ). Не съм си идвал в Ямбол от доста време, и хал хабер си нямам какво е положението с риболова в околността. За сесията съм планирал да се прибера за около седмица, и ще имам точно един ден за риболов( т.е нямам време да "пробвам" ) и искам да знам горе-долу към какво/къде да се насоча. Мерси предварително!

П.С Става въпрос за спинингов риболов :)
Колега, актуална информация мога да ти дам за нивото и за мътността, а откъм риба в момента няма как, все пак все още сме забрана ... След последните дъждове беше качила нивото си (говоря за Събота-та, 05.06) и беше мътна, но с оглед на предстоящата топла седмица без дъжд, след като бъде позволен риболовът ще можеш да се накефиш спокойно по дивите места под Ханово, след Тенево (пресевните) и Коневец - както знаеш, все прекрасни места за спинингов риболов. Почти винаги като съм за риба съм свидетел на поне един изкаран кефал на воблер от колеги и то хубав тунджански кефал. Хайде, чакаме снимки на твоята слука :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

mita4eto написа: Колега, актуална информация мога да ти дам за нивото и за мътността, а откъм риба в момента няма как, все пак все още сме забрана ... След последните дъждове беше качила нивото си (говоря за Събота-та, 05.06) и беше мътна, но с оглед на предстоящата топла седмица без дъжд, след като бъде позволен риболовът ще можеш да се накефиш спокойно по дивите места под Ханово, след Тенево (пресевните) и Коневец - както знаеш, все прекрасни места за спинингов риболов. Почти винаги като съм за риба съм свидетел на поне един изкаран кефал на воблер от колеги и то хубав тунджански кефал. Хайде, чакаме снимки на твоята слука :)
Мерси много. Под "каква риба излиза" имах предвид по принцип по това време на годината, по спининговият риболов се запалих миналата година по-късно и не знам поначало какво да се очаква. Иначе това за кефала ми хареса, наскоро си закупих тънко power pro от САЩ( като все още за мен е мистерия как не ми бутнаха ДДС след промяната в закона за вноса ) и няколко Yo-zuri-та и се надявам да успея да ги сефтосам :) Дано до към 16-17 когато е планиран риболова да падне нивото, че да се пусна след Княжево с новият гащеризон, ако не и Коневец от брега е вариант :) Снимки ще има, тази година 1 път съм ходил и ударих джакпота, чувствам се късметлия и за следващата седмица :)
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Ачка да не забравиш да вземеш новото Yo Zuri 44.:))))
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

Много мътна вода, рибата не показва никаква активност. Вчера ме и зарадваха, че на Ханово 3 дена от енергото са ходили, и сега няма нищо.... Явно ще се ходи след месец :(
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

На Ханово запушеното как е положението ,има ли вода и някаква активност на рибата? И изобщо някъде около Ямбол къде си заслужава да се ходи,не говоря за платени водоеми.
Ribarche
Аватар
arilus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от arilus »

зачух нещо, че имало изтровена риба в Тунджа след града. а Мочурица била дашна - не се знае до кога - нали знаеш, че переодично някой мръсник хвърля хорна вар .
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Benicio написа: И изобщо някъде около Ямбол къде си заслужава да се ходи
На ТЕЦ-а Светльо, на ТЕЦ-а :D :drinkers:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Утре слетобед се прибирам, вземам въдиците и отпрашвам някъде, преди малко се чух с едно аверче и ми спомена че на реката излизали сомчета, а на Мочурица шарковци и други мирни рибоци. Ивчо ако си свободен заповядай :) ,ние с колегите Дамян и Тачев сигурно ще ходим.
Ribarche
nikolayyyyyy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikolayyyyyy »

колеги къде край ЯМБОЛ може да се ходи на платен водоем, препоръчайте ми някой язовир :drinkers:
Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

nikolayyyyyy написа:колеги къде край ЯМБОЛ може да се ходи на платен водоем, препоръчайте ми някой язовир :drinkers:
Е поразгледай в темата де, доста се изписа за платените водоеми край Ямбол. Някои от тях са Търнава (Гаванките, ако идваш от Бургас ти е по-близо), Инзово (от тази година доколкото знам, добро място за риболов), Роза (май не са много позитивни мненията за там), на прима виста за тези се сещам.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
nikolayyyyyy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikolayyyyyy »

благодаря колега ,ще я смятам тогава каде да отида :drinkers:
Изображение
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Едни аверчета 2-3 дена ходят на Инзово споменаха че даже и удар са нямали, дали от времето незнам ама явно сега рибата е много мудна.
Ribarche
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Пичове,на старото корито до Шела сутрин на царевица дава едра каракуда
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”