Хамалски риболов...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Хамалски риболов...

Мнение от batmilen »

Хамалски риболов е тоя гьоладжийския...след като не хванах калкан или карагьоз...2 дена клеча на Мандрата и думкам бибани...костурчета и червеноперки...Ще взема да заприличам на моя комшия РИБАРИНА...дето се ходи там...ама морето като не пуща и една рибка...взех вече да забравям как кълве пущината...хахаха....

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

хамалски риболов...

Мнение от Диканаров »

Браво Батмилене! Това дето си показал на прекрасните снимки, ако си го само ти хванал да знаеш е колкото седмичния улов на рибарите от квартал "Хаджи Димитър" в София по околните баластиери. На какво ги лови? :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

На торен най-вървеше...ама има и тънкост...рибата е в камъша...и като я подгонят патароците и курнидите...излиза като черно петно...хвърляш вътре и...няма пропуск...сулката думна на Ружно пате №4...и на туйстърчета дава костурче и на червей ... :lol:

Ама най-са гадни бибаните...ама пък кълват като за последно... :lol:

В неделя ходих и на канала на Новоселци...ама имаше много хора...и бяха заели "дащните" места...скубеха кустурите...на поразия... :lol:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Бибаните?

Мнение от docenta »

Бравос, авер! Ти си ги къцаш бибаните, а аз от три дни къцам вирусите на софийския грип :D :D :D
Бибаните да не ги даваш на котките, тая риба е супервкусна :!: :!: :!:
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Доценте...намалил си пиенето и...те е гепил грипът....бибаните са пълни с хайвер...майка ми направи няколко бурканчета с хайверче...а останалото от тях...след като махне главите...ще насоля в едра сол...така ме посъметваха колеги от Мндрата... :lol:
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

искам да попитам batmilen това на снимките каде се намира това шлюзите нслед меден рудник ли са или се бъркам
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Аз пък сега се загледах в аватара на Батмилен. Това дето държиш у лева ръка много ми мяза на телескопа, дето ти подарих на буната на Перла! Така ли е, или съм изкукал вече от чаеве и антибиотици :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Той е...вече го включих към постоянната екипировка...ама още нямам удар от калкан на него...иначе е яка тояжка.... :lol:

мястото е помпената станция на НХК...това е под последната спирка на тролея в Меден "курник".... :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Добър улов,но малко. :D :D На Грудовска река в събота и неделя
по една кофа на човек - червеноперка, костур, морунаж и брени(много едри белювици).Последните за съжаление кълвяха само на
"вердевас" - ларви на комар май :oops: .Тъй като ние не бяхме подготвени с такъв "деликатес" хванахме значително по малко, но пък
кефа бе ГОЛЯМ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Имаше и колеги от Ямбол, че там нямало риба нещо.
Бат Милене нали щеше да ходиш на Японското :?:
Ние се отказахме от Червеняково както стана ясно.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Браво на всички колеги за уловите. Благородно ви завиждам ... но какво да се прави събота на работа ....неделя ми беше последния изпит...
Очаквайте сряда репортаж от Грудовска... да си пробвам новото животно 11.50м + удължител 60см ... ама за него в сряда повече.
Стрижок....тия с вердевасите с щеки ли бях... май ги познавам. :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ходих в събота на Японското ...нищо, нито попчета нита калкан или карагьоз...ядосах се и отидох на Мандрата...резултат 1 кофа риба...червеноперка, кустур, 1 сулка и многоооо бибанчета...пълни с хайвер... :lol:

И в неделя още 1 кофа...ама хамалска работа...ще ходя само за едри риби... :wink:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Да с щеки бяха, но даваше повече на тесните участъци под клоните и в коренищата.Много наплашена от калдърмите :evil: :evil: :evil:
А вие защо нямате истински, жив дет се казва вардевас.В неделя колегата идвал да купи имали сте само изкуствен.От къде можем да намерим жив - 2лв.кутийката била, така каза човека но не каза от къде. :evil: :evil:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

При Мишел горе на втория етаж... но незнам дали има още после като излезна да обядвам ще ви кажа дали има още. Ми трудно е батка щото доставките му са от Румъния. А пък аз да ти кажа и от изкуствения съм много доволен...4-ти месец вече го ползвам... и така като гледам ще откарам поне година да ловя с него.
Клавиатура риба не лови!!!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Въпроса е дали е толкова резултатен като истинския.Ако е - си заслужава 14-те лева, въпреки че естственото си е друга работа.
Ще пробваме да видим как е, ако не се пробва няма да се разбере разликата :D .
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Local написа:При Мишел горе на втория етаж... но незнам дали има още после като излезна да обядвам ще ви кажа дали има още. Ми трудно е батка щото доставките му са от Румъния. А пък аз да ти кажа и от изкуствения съм много доволен...4-ти месец вече го ползвам... и така като гледам ще откарам поне година да ловя с него.
Дееба вердеваса, дееба хирономуса, чак от Румъния ли бе? Като няма у магазините, сега както е меко времето с лъжица го вадя от тинята край брега. Може и с шпакла или мистрия, ама ми заемат повече място в багажа. Вярно, че е мръсна и пипкава работа, ама като го няма - и това е решение :D :D :D
Вадя си колкото ми трябва за риболова и не се запасявам :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”