Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хамалски риболов...
Модератор: dantho.mihov
Хамалски риболов...
Хамалски риболов е тоя гьоладжийския...след като не хванах калкан или карагьоз...2 дена клеча на Мандрата и думкам бибани...костурчета и червеноперки...Ще взема да заприличам на моя комшия РИБАРИНА...дето се ходи там...ама морето като не пуща и една рибка...взех вече да забравям как кълве пущината...хахаха....

- Диканаров
- кандидат преподавател
хамалски риболов...
Браво Батмилене! Това дето си показал на прекрасните снимки, ако си го само ти хванал да знаеш е колкото седмичния улов на рибарите от квартал "Хаджи Димитър" в София по околните баластиери. На какво ги лови?

На торен най-вървеше...ама има и тънкост...рибата е в камъша...и като я подгонят патароците и курнидите...излиза като черно петно...хвърляш вътре и...няма пропуск...сулката думна на Ружно пате №4...и на туйстърчета дава костурче и на червей ...
Ама най-са гадни бибаните...ама пък кълват като за последно...
В неделя ходих и на канала на Новоселци...ама имаше много хора...и бяха заели "дащните" места...скубеха кустурите...на поразия...

Ама най-са гадни бибаните...ама пък кълват като за последно...

В неделя ходих и на канала на Новоселци...ама имаше много хора...и бяха заели "дащните" места...скубеха кустурите...на поразия...

Бибаните?
Бравос, авер! Ти си ги къцаш бибаните, а аз от три дни къцам вирусите на софийския грип
Бибаните да не ги даваш на котките, тая риба е супервкусна
Наслука!

Бибаните да не ги даваш на котките, тая риба е супервкусна

Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- учете се от него
Добър улов,но малко.
На Грудовска река в събота и неделя
по една кофа на човек - червеноперка, костур, морунаж и брени(много едри белювици).Последните за съжаление кълвяха само на
"вердевас" - ларви на комар май
.Тъй като ние не бяхме подготвени с такъв "деликатес" хванахме значително по малко, но пък
кефа бе ГОЛЯМ.
Имаше и колеги от Ямбол, че там нямало риба нещо.
Бат Милене нали щеше да ходиш на Японското
Ние се отказахме от Червеняково както стана ясно.

по една кофа на човек - червеноперка, костур, морунаж и брени(много едри белювици).Последните за съжаление кълвяха само на
"вердевас" - ларви на комар май

кефа бе ГОЛЯМ.

Имаше и колеги от Ямбол, че там нямало риба нещо.
Бат Милене нали щеше да ходиш на Японското

Ние се отказахме от Червеняково както стана ясно.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Local
- учете се от него
Браво на всички колеги за уловите. Благородно ви завиждам ... но какво да се прави събота на работа ....неделя ми беше последния изпит...
Очаквайте сряда репортаж от Грудовска... да си пробвам новото животно 11.50м + удължител 60см ... ама за него в сряда повече.
Стрижок....тия с вердевасите с щеки ли бях... май ги познавам.
Очаквайте сряда репортаж от Грудовска... да си пробвам новото животно 11.50м + удължител 60см ... ама за него в сряда повече.
Стрижок....тия с вердевасите с щеки ли бях... май ги познавам.

Клавиатура риба не лови!!!
-
- учете се от него
Да с щеки бяха, но даваше повече на тесните участъци под клоните и в коренищата.Много наплашена от калдърмите
А вие защо нямате истински, жив дет се казва вардевас.В неделя колегата идвал да купи имали сте само изкуствен.От къде можем да намерим жив - 2лв.кутийката била, така каза човека но не каза от къде.

А вие защо нямате истински, жив дет се казва вардевас.В неделя колегата идвал да купи имали сте само изкуствен.От къде можем да намерим жив - 2лв.кутийката била, така каза човека но не каза от къде.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Local
- учете се от него
При Мишел горе на втория етаж... но незнам дали има още после като излезна да обядвам ще ви кажа дали има още. Ми трудно е батка щото доставките му са от Румъния. А пък аз да ти кажа и от изкуствения съм много доволен...4-ти месец вече го ползвам... и така като гледам ще откарам поне година да ловя с него.
Клавиатура риба не лови!!!
Дееба вердеваса, дееба хирономуса, чак от Румъния ли бе? Като няма у магазините, сега както е меко времето с лъжица го вадя от тинята край брега. Може и с шпакла или мистрия, ама ми заемат повече място в багажа. Вярно, че е мръсна и пипкава работа, ама като го няма - и това е решениеLocal написа:При Мишел горе на втория етаж... но незнам дали има още после като излезна да обядвам ще ви кажа дали има още. Ми трудно е батка щото доставките му са от Румъния. А пък аз да ти кажа и от изкуствения съм много доволен...4-ти месец вече го ползвам... и така като гледам ще откарам поне година да ловя с него.

Вадя си колкото ми трябва за риболова и не се запасявам

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!