Мамка му и НАГЛОСТ !

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Rundev
новобранец
новобранец

Мамка му и НАГЛОСТ !

Мнение от Rundev »

......след моя коментар вчера в темата "Омръзна ми от Бракониери" решихме да направим следобеден излет отново на разрешената Сливенска дупка,през забранителния период.Водата беше тава,перфектна,рибата играеше но нямахме голям успех.На здрачаване хората се разотидоха и ние полека лека решихме да прибираме такъмите.Тъкмо връщах във водата две бебета каракудки и няколко червеноперки.С най голямата си НАГЛОСТ,на отсрещния бряг срещу мен,изкачат двама и започват да си подготвят мрежичката.Ей побеснях !!! :smt013 :smt013 :smt013 :smt067 :smt067 :smt067 Единият влезе във водата за започна да забентва с мрежата ръкав на дупката.Направо откачих и започнах да говоря на висок тон :smt076 След като постави първата мрежа и явно забелязаха негодуванието ми,започнаха да се чудят дали да поставят втората.Неиздържах и започнах да търся телефоноте на "изпълняващия орган" за Сливенско(Добре че е познат).Стоят и ме гледат от отсрещния бряг а аз се ядосвам защо въздухарката(пушката) ми не е в багажника. :smt070 Както и да е побеснял се прибирам към нас(вероятно са ме изчакали и са сложили втората мрежа) и докато стигна ..... добри новини.Познатият изпълняващ орган моментално е откликнал и е отишал на място,след което са извадили двете мрежи.Двамата безкруполни,крадливи,безаконни псета не са били хванати на мястото. :smt013 Съмненията остават за двамата пазачи на Сливенската пресеивна,но отиди доказвай.Тва се случка на най-оживената сливенска дупка а представяте ли си на по закътани места.Най лошото е че тези двамцата отново ще намерят мрежи един ден и положението ще е същото!!!
gogo26
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Мамка му и НАГЛОСТ !

Мнение от gogo26 »

Браво колега :supz: Добре си реагирал :smt038 На тая дупка от такива местни герои нищо не остана.Ловят се дребни червеноперки и уклейки.Какво се надяват да хванат- незнам.Толкова е обрано :smt010
Аватар
arilus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от arilus »

само така!!!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Браво, Rundev!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

:smt023 :smt023 :smt023
speysi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от speysi »

Браво колега! Проявената от теб смелост е за поощрение. Такива типове трябва да се гонят до дупка. :axe:
deljo
новобранец
новобранец

Мнение от deljo »

Браво, ако повечето колеги са като теб повече риба ще има във водата. Днес слушах по радиото , че се тъкми промяна в закона - да не е само финансова санкция за бракониерите ами да се лежи в затвор за туй деяние, а дано.
lukas65
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lukas65 »

Нямам думи за безочието им,а също и за твоята будна съвест и смелост.Браво!Само така трябва да се действа при такава ситуация.
mexa
новобранец
новобранец

Мнение от mexa »

евалааа :axe:
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

браво :D :D