Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Мамка му и НАГЛОСТ !
Модератор: bobopeli
Мамка му и НАГЛОСТ !
......след моя коментар вчера в темата "Омръзна ми от Бракониери" решихме да направим следобеден излет отново на разрешената Сливенска дупка,през забранителния период.Водата беше тава,перфектна,рибата играеше но нямахме голям успех.На здрачаване хората се разотидоха и ние полека лека решихме да прибираме такъмите.Тъкмо връщах във водата две бебета каракудки и няколко червеноперки.С най голямата си НАГЛОСТ,на отсрещния бряг срещу мен,изкачат двама и започват да си подготвят мрежичката.Ей побеснях !!!
Единият влезе във водата за започна да забентва с мрежата ръкав на дупката.Направо откачих и започнах да говоря на висок тон
След като постави първата мрежа и явно забелязаха негодуванието ми,започнаха да се чудят дали да поставят втората.Неиздържах и започнах да търся телефоноте на "изпълняващия орган" за Сливенско(Добре че е познат).Стоят и ме гледат от отсрещния бряг а аз се ядосвам защо въздухарката(пушката) ми не е в багажника.
Както и да е побеснял се прибирам към нас(вероятно са ме изчакали и са сложили втората мрежа) и докато стигна ..... добри новини.Познатият изпълняващ орган моментално е откликнал и е отишал на място,след което са извадили двете мрежи.Двамата безкруполни,крадливи,безаконни псета не са били хванати на мястото.
Съмненията остават за двамата пазачи на Сливенската пресеивна,но отиди доказвай.Тва се случка на най-оживената сливенска дупка а представяте ли си на по закътани места.Най лошото е че тези двамцата отново ще намерят мрежи един ден и положението ще е същото!!!

Re: Мамка му и НАГЛОСТ !
Браво колега
Добре си реагирал
На тая дупка от такива местни герои нищо не остана.Ловят се дребни червеноперки и уклейки.Какво се надяват да хванат- незнам.Толкова е обрано 

- arilus
- ще става разбирач
само така!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, Rundev!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Браво колега! Проявената от теб смелост е за поощрение. Такива типове трябва да се гонят до дупка. 

Браво, ако повечето колеги са като теб повече риба ще има във водата. Днес слушах по радиото , че се тъкми промяна в закона - да не е само финансова санкция за бракониерите ами да се лежи в затвор за туй деяние, а дано.
-
- ще става разбирач
Нямам думи за безочието им,а също и за твоята будна съвест и смелост.Браво!Само така трябва да се действа при такава ситуация.
евалааа 

-
- ще става разбирач
браво