Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Репеленти!
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Репеленти!
явно не си го пил правилно иначе нямам обяснение
кога го изпи 

- Don4o_62
- учете се от него
Цялата работа е,че гадините се изродиха.Не им действат стари средства.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За бълхи ми е минавало през главата ,да сложа по една кучешка каишка на глезените.Някой пробвал ли е ?Тази каишка е обработена с някакви препарати дали са подходящи и за хора?
Риболовът не е слука,а наука!
- Don4o_62
- учете се от него
И аз си го мислех това
.Даже и на врата една,че като полегна,и там атакуват.Сега всичко нестандартно е на мода,така че не вярвам да направи на някой впечатление.Ако се гарнира с някъв синджир(не на врата
,а на колана) и 3-4 обеци, работата заспива.
Колегата Аксел е ветеринар,нека да каже стават ли за хора да се носят.Някой им се струва майтап и несериозно цялата работа,но не са се сблъсквали с проблема

Колегата Аксел е ветеринар,нека да каже стават ли за хора да се носят.Някой им се струва майтап и несериозно цялата работа,но не са се сблъсквали с проблема

Б1-ото май ще се окаже, че действа.
Аз и един приятел изгълтахме по 2, а другите двама по 1. Това около час-два преди да започне да се смрачава и да налитат гадините. За цялата вечер имах 2 атаки само и другите не се оплакваха, освен единия, които беше току под лампата, но него повече някви пеперуди го моряха. Накратко, не залагам на 100%, но все пак комари имаше, но не ни ръфаха или поне не много.

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дончо явно има доста животни на местоработата. Говорим за кози, овце и други. Колкото и да пръскаш спасение няма докато движат животните. Иначе пробвай с препарата "Бандит" и с други които съдържат перметрин. Впрочем перметрина влиза в състава на всички репеленти.
- Don4o_62
- учете се от него
Найстина има,минават овце и крави.Ако имаше и кози,не ми се мислеше тогава
.Имаме две кучета,и те ги носят,но не дават да ги бараш(хапят),та да ги напръскам.Има нещо дето ги мори,но кой го знае.Досега съм пробвал 3 вида,но нищо не става.Има и много ментаци,може да съм попаднал на тях.Виждал съм Бандит по аптеките,ще го пробвам и него.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сложи на кучетата пудра за бълхи аз така се оправям с мойте кучета иначе може да питаш в някоя агро аптека имаше едно време един препарат който се пръскаше с пръскачка
ама не му помня името 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
виж тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&p=380986Don4o_62 написа:Найстина има,минават овце и крави.Ако имаше и кози,не ми се мислеше тогава.Имаме две кучета,и те ги носят,но не дават да ги бараш(хапят),та да ги напръскам.Има нещо дето ги мори,но кой го знае.Досега съм пробвал 3 вида,но нищо не става.Има и много ментаци,може да съм попаднал на тях.Виждал съм Бандит по аптеките,ще го пробвам и него.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Та значи,против комари има само един вид/кучешка/ каишка,но не мисля че ще действа.Относно бълхите,за помещения препоръчвам препарата-Айкън/има най-продължително действие/,от всички одобрени пиретроиди.Що се отнася до бълхите е важно да се знае че бълхите снасят яйца,които са на земята на мястото/примерно около леглото/ и от тях се излюпват нови бълхи.От препаратите против бълхи за кучета най-добре действа Фронтлайн-спрей,напръскваш дрехите и леглото и готово.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами точно преди да тръгна.Беше към 18,30h и в пиковият им час към 21.00h ме отнесоха.Вчера изпих 2 броя около 18.00h.В 21.00h бях на решетка,като от 20.00h до 21.00h два пъти се мазах и с някаква ролка,но и това не помогна.Спасение НЕМА!czd написа:явно не си го пил правилно иначе нямам обяснение![]()
кога го изпи

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Neostomosan върши работа и е с дълго деиствие.Като домъкна нещо в къщи ,пръскам целия апартамент.После трупове на купове. От хлебарки до винарки всичко мре.
- Don4o_62
- учете се от него
Щом ме дъфчат бълхурниците,значи и комарите ме обичат
.Миналата година на морето вечерта ставаше лошо.Горе долу по средата на почивката,бях влезнал в Кауфлан да чакам с бабите промоцията
.Та видях там едно апаратче колкото запалка(немско,черно на цвят) с една батерия.Купих едно,но бях песиместично настроен.Но още първата вечер показа на какво е способно.Издава едни тихи различни звуци.За няколко дена нито един комар не ме ухапа.Навън още не съм го пробвал,но за стая давам гаранция.Дават го до 6м.,но жената отстрани мен я хапеха,като по принцип дотогава не я нападаха толкова.Сигурно действа до 1м.За бълхи не става,пак атакуват.Пробвах го 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колега това дето си го купил е на принципа на ултразвука така гони комарите ,но според мен е супер вредно за човека (пробвал съм такова и след 2-3 часа имах чувството ,че ще ми гръмне главата )опитай да го пуснеш около някое куче и ще видиш ,че ще се побърка ,не ти препоръчвам да го ползвашDon4o_62 написа:Щом ме дъфчат бълхурниците,значи и комарите ме обичат.Миналата година на морето вечерта ставаше лошо.Горе долу по средата на почивката,бях влезнал в Кауфлан да чакам с бабите промоцията
.Та видях там едно апаратче колкото запалка(немско,черно на цвят) с една батерия.Купих едно,но бях песиместично настроен.Но още първата вечер показа на какво е способно.Издава едни тихи различни звуци.За няколко дена нито един комар не ме ухапа.Навън още не съм го пробвал,но за стая давам гаранция.Дават го до 6м.,но жената отстрани мен я хапеха,като по принцип дотогава не я нападаха толкова.Сигурно действа до 1м.За бълхи не става,пак атакуват.Пробвах го

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това го имам за компютър.Колоните издават лек променлив звук.Не помня от къде съм го изтеглил.На гугала antikomar - има доста места от където може да се дръпне.