Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Томакс Шоп
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Томакс Шоп
Незнам дали тука трябва да пиша тази тема но не намирх къде другъде!
Мисля да си земя някои неща от www.tomaxshop.com - магазин в Пловдив.Та вапроса ми е дали някой е пазарувал от там и какви са му впечатленията от магазина.Дали продават боклуци или не?
ПП:може да кажете за въдиците им.
Мисля да си земя някои неща от www.tomaxshop.com - магазин в Пловдив.Та вапроса ми е дали някой е пазарувал от там и какви са му впечатленията от магазина.Дали продават боклуци или не?
ПП:може да кажете за въдиците им.
- st_piskov
- ще става разбирач
Re: Томакс Шоп
Аз пазарувам почти само от него!Повечето от артикулите са на Ккарп,пичовете които бачкат никога не отказват информация!Абе общо взето добро си е складчето!Специално за пръчките има доста избор,зависи каква пръчка търсиш и в какъв ценови клас!Има избор!
-
- разбира нещата
Аз също преди пазарувах но вече не. Купувах си ваглери на трабуко, защото много ми допадат но след като два пъти ми пробутаха фалшив повод отново на Трабуко спрях да пазарувам там.... Иначе момчетата от персонала са много учтиви винаги ще те посъветват и обяснят ако не разбираш или се колебаеш..... От персонала нямам никакви оплаквания... Напоследък пазарувам от Тракия блок 144 отдолу има доста голям магазин в който има много неща .... много съм доволен от стоката... от персонала нямам впечатления... мисля че се казваше Наслука магазина... срещу Кауфланд... само дето цените като че ли са малко по високички... 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
тук няма да се съглася.Станимир Христов написа: срещу Кауфланд... само дето цените като че ли са малко по високички...

Незнанието не е извинение.
- bigfish133
- ще става разбирач
Аз също , да не кажа ,че човека дава на по - добри цени от повечето пловдивски магазини и уж складове на едро , извинявам се , че звучи като реклама , но съм много доволен от Алекс , коректен е отвсякъде ! А иначе от Томакс си купих един фидер и обслужването е наистина на ниво .bisqo написа:тук няма да се съглася.Станимир Христов написа: срещу Кауфланд... само дето цените като че ли са малко по високички...
-
- разбира нещата
Добре момчета значи за цените е моя грешката
.... И все пак казвам че магазина е много добре зареден затова и го препоръчах 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Аз си пазарувам от там от доста време и да ти кажа много съм доволен евала на момчетата във всяко едно отношение било като инфо,съвет и най вече отстъпки 

-
- новобранец
Ами въдиците им..по точно телескопите с водачи карбоновите-имате ли някакви впечатления какви са?Като издражливост и т.н.т?

- bigfish133
- ще става разбирач
Колега , конкретизирай поне за кой модел питаш , защото карбонови телескопи с водачи е много общо понятие , или най - добре кажи с колко пари разполагаш и какво точно търсиш , за да ти помогнат колегите ! 

-
- новобранец
Ами търся да си взема телескоп с водачи до 50 лв.Ако някой може да мипрепоръча нещо от там -www.tomaxshop.com
тук вече съм съгласенСтанимир Христов написа: И все пак казвам че магазина е много добре зареден затова и го препоръчах

Незнанието не е извинение.
-
- новобранец
За плувка,колега!За каракуда шаран и т.н.т