Томакс Шоп

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
svetlio101
новобранец
новобранец

Томакс Шоп

Мнение от svetlio101 »

Незнам дали тука трябва да пиша тази тема но не намирх къде другъде!
Мисля да си земя някои неща от www.tomaxshop.com - магазин в Пловдив.Та вапроса ми е дали някой е пазарувал от там и какви са му впечатленията от магазина.Дали продават боклуци или не?
ПП:може да кажете за въдиците им.
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Томакс Шоп

Мнение от st_piskov »

Аз пазарувам почти само от него!Повечето от артикулите са на Ккарп,пичовете които бачкат никога не отказват информация!Абе общо взето добро си е складчето!Специално за пръчките има доста избор,зависи каква пръчка търсиш и в какъв ценови клас!Има избор!
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Аз също преди пазарувах но вече не. Купувах си ваглери на трабуко, защото много ми допадат но след като два пъти ми пробутаха фалшив повод отново на Трабуко спрях да пазарувам там.... Иначе момчетата от персонала са много учтиви винаги ще те посъветват и обяснят ако не разбираш или се колебаеш..... От персонала нямам никакви оплаквания... Напоследък пазарувам от Тракия блок 144 отдолу има доста голям магазин в който има много неща .... много съм доволен от стоката... от персонала нямам впечатления... мисля че се казваше Наслука магазина... срещу Кауфланд... само дето цените като че ли са малко по високички... :)
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Станимир Христов написа: срещу Кауфланд... само дето цените като че ли са малко по високички... :)
тук няма да се съглася.
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

bisqo написа:
Станимир Христов написа: срещу Кауфланд... само дето цените като че ли са малко по високички... :)
тук няма да се съглася.
Аз също , да не кажа ,че човека дава на по - добри цени от повечето пловдивски магазини и уж складове на едро , извинявам се , че звучи като реклама , но съм много доволен от Алекс , коректен е отвсякъде ! А иначе от Томакс си купих един фидер и обслужването е наистина на ниво .
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Добре момчета значи за цените е моя грешката :).... И все пак казвам че магазина е много добре зареден затова и го препоръчах :)
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Аз си пазарувам от там от доста време и да ти кажа много съм доволен евала на момчетата във всяко едно отношение било като инфо,съвет и най вече отстъпки :drinkers:
svetlio101
новобранец
новобранец

Мнение от svetlio101 »

Ами въдиците им..по точно телескопите с водачи карбоновите-имате ли някакви впечатления какви са?Като издражливост и т.н.т? :rolleyes: :rolleyes: :yawinkle:
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Колега , конкретизирай поне за кой модел питаш , защото карбонови телескопи с водачи е много общо понятие , или най - добре кажи с колко пари разполагаш и какво точно търсиш , за да ти помогнат колегите ! :smt023
svetlio101
новобранец
новобранец

Мнение от svetlio101 »

Ами търся да си взема телескоп с водачи до 50 лв.Ако някой може да мипрепоръча нещо от там -www.tomaxshop.com
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Станимир Христов написа: И все пак казвам че магазина е много добре зареден затова и го препоръчах :)
тук вече съм съгласен :) към питането на колегата - карбонов телескоп до 50лв е леко общо казана. За дъно ли, за плувка?
Изображение
Незнанието не е извинение.
svetlio101
новобранец
новобранец

Мнение от svetlio101 »

За плувка,колега!За каракуда шаран и т.н.т
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”