Монтаж в треволяк?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Re: Монтаж в треволяк?

Мнение от Skorpi »

Момчета млади като давах саветите нямах предвид финансовата част лошото е че много колеги ги приемат като глупости
:D Ми че то горките шаранджии излиза че правят само глупости с тяхните монтажи като закачат оловото и да им се откача ми пълна глупост едно олово е 2.50 лв и в същият ред на мисли що да слагат тия маниста , че да им се изнизват джаджите щот горкият шаран щял да плува с тях ако им скъса , ми да си плува като е ахмак ......пък и ПВА -та ще ми слагат
Няма да се оправим точно заради тоя ред на мисли а някой хора дето могат и знаят точно заради такова отношение спряха да пишат
Е с това редче съм съгласен на Дунавски
п.п. Между другото фидера е приложим почти навсякаде.
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

dunavski написа:
CERRUTI написа:И в крайна сметка пак се изписаха глупусти?!??!?.... "Ще превръзваш куки на всяко замятане","Кошнички с клипс".....Айде оставете финансовата страна на въпроса....ама съветвате колегата да тъгне със 5 пакетчета куки и 2 чувала кошнички?!?!? Така излиза нали?
Моя съвет към колегата е: Човек колкото и да обича фидер риболова има места кадето той е неприложим,но това не означава непременно да спреш да ловиш.има много други методи които ще ти свършат работа в тези условия...аз бих препоръчал мач-ваглер!!!
...... и ти даде най-точното мнение !!! Финансовата част няма как да я пропуснем защото както бях писал по-горе 90% рибарите си правят сметка колко пари са дали за обурудване и колко риба трябва да изядат зада ги покрият (работя в риболовен магазин и цял ден само това слушам :smt021 :smt012 ) като гледам и ти си от тях щом и 5 пакечета куки не ти се изразходват за един риболов (аз лично съм изразходвал по 2).п.п. Между другото фидера е приложим почти навсякаде.
Колега извинявай че ти го казвам в прав текст :Ти си бил доста ограничено и неграмотно момче.(нямам впредвид в риболовен аспект,а интелектуален!!!)
Като работиш в магазин вземи почети малко книжки ама не само за риболов...Интелигентен човек разбира и от 2 думи какво искаш да му кажеш...а тъпия и цял ден да му обясняваш пак няма да те разбере...
С кои думи от моя текст ти разбра че съпоставям похарчените пари с уловената риба?!?!?!?
Но няма проблем-аз сам ще извадя изводите от моя пост за да не се засягат и в бъдеще колеги и да се чудят за какво става въпрос....-
Кое предпочитате да връзвате поводи и цели монтажи след всяко презамятане или да си риболовствате безпроблемно и да си правите кефа през целия ден?!?!?
А финансовия апект при цени на кошничките от 2-4лв.мисля че също не е за пренебрежение...не всеки е като теб да купува кошнички на доставни цени за 0,50-1,00лв ;) но никаде не съм съпоставил похарченото със уловеното...Така че другия път преди да обиждаш прочети поста 3 пъти и дано да вникнеш в текста..
Изображение
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

CERRUTI написа:.......
Аз никаде несам писал някакъв обиден текст за тебе ..... от каде разбра, че те обиждам незнам :smt017 :smt102
И много ми е интересно как ще ловиш във водорасли и няма да закачаш и късаш постояно ...... ей тая работа не ми е ясна? Защото ти твърдиш обратното !! Само ще ти дам един пример Гребния канал - Пловдив преди да пуснат амурите водорасли на 50 см от дъното, риболов на мач, закачане и късане постояно.

п.п. Много ми е онтересно как разбирате дали един човек умен или глупав от няколко реда. Правил съм си оторизиран IQ тест и резултата ми е над средното ниво на интелегентност.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Vankata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vankata »

А аз не мога да разбера защо когато някой пита нещо да не му се отговори нормално (Разбира ще отговори този който знае и може :D ) На мен лично не ми звучи разумен отговор от сорта на "ами като има много трева,тръгни на риболов с хиляда хранилки и още толкоз куки, и си решаваш проблема" ,отделно и темата заприличва на махленска свада.
А относно теста за интелигентност ето един : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 82#p580982 :D
Който иска може да сподели резултатите :D А сега :drinkers:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

dunavski написа:Аз никаде несам писал някакъв обиден текст за тебе ..... от каде разбра, че те обиждам незнам
Ето:
dunavski написа:...... (работя в риболовен магазин и цял ден само това слушам :smt021 :smt012 ) като гледам и ти си от тях
А сега по темата:
dunavski написа:Пловдив преди да пуснат амурите водорасли на 50 см от дъното, риболов на мач, закачане и късане постояно.
Ами тук какво да ти кажа ?Ти сам си го показал в тази тема- ;) http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=81&t=22318 има монтажи при които стръвта лежи на дъното,но има и монтажи при които стръвта е над дъното.....
Като гледам писаното от теб,изглежда че разбираш от мач риболова и сам можеш да прецениш колко възможности дава той при обрасъл водоем.....а колко възможности ти дава фидера???-Плуваща хранила?-Е това фидер риболов ли е?
Изображение
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Според някои западни специалисти най-удачния монтаж за водорасли е ето този:
Изображение
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Мда сега погледнах и видях че по надолу има такава тема в която всичко това е разисквано и то доста подробно бе то май четене му е майката :lol:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Skorpi написа:Мда сега погледнах и видях че по надолу има такава тема в която всичко това е разисквано и то доста подробно бе то май четене му е майката :lol:
Четенето е по-скучно от писането. :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

аз пък си слагам едно стрипорено топчеце и го ограничавам с едно дроперче колко да се повдига :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Skorpi написа:
Хахахаха хах Не четете бре хора Бачо ви Ида е отдавна с Бан а и Бутника също за съжаление имаше какво да се научи от него :D
Вече не съм с банн и Бутника също :mrgreen: :mrgreen: :lol: Много спам в тая тема бре, в нея ли ще се пише или в другата дето е три теми по-надолу :?: :?: :idea:
Изображение
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Бачо Илия написа:
Skorpi написа:
Хахахаха хах Не четете бре хора Бачо ви Ида е отдавна с Бан а и Бутника също за съжаление имаше какво да се научи от него :D
Вече не съм с банн и Бутника също :mrgreen: :mrgreen: :lol: Много спам в тая тема бре, в нея ли ще се пише или в другата дето е три теми по-надолу :?: :?: :idea:

За което много се радвам защото този подфорум изпращя от простотия .... :cry: :cry: :cry:
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”