Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Към Тези които са хванали Господ за шлифера?
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Май си прав, майна ... май, че си прав ! ама дано не е някоя по-тъпа причина ... че тогава се изложихме яко ...Krokibg написа:Ще кажа само едно нещо,и то е.....От цялата тази работа,спечели само човека,който 40 дни ни тормози със спам и сега се кефи на това което направи....:

То така или иначе истината никога не излиза бяла ! по форуми и улички неосветени !
...не му завиждам на Барута... добре че се(ме) махнаха кат'мод ... човек понякога като стои сам на компа и 'зема въздух ...

Барут...аре ве, моля те ! оправете тая работа , моля ви се помежду си ! аз ще говоря с Отчо... по skype довечера , че сега съм в офиса още ! Не ти го пускам на ЛС нарочно - и не е манипулация !
Искрено те моля да оправите нещата !

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Отче,от където и да ни гледаш /нали шефа ти е навсякъде /
Няма смисъл да се разпалва повече пожара,който други разпалиха и по добре да постоиш малко мирен,и нещата ще се оправят.Иначе знаеш -ДУМА ,ДУМА ОТВАРЯ
Ти ще кажеш нещо,Барутчията нещо и знаете и двамата -Барут и Топ - става война,ама сега тази е безмисленна

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ами ко'прайме тогава в "чужда" тема за конфекция и се пънем ... ай сиктир
... ма ше тегля и аз една накрая ... на бунаци заради битови проблеми ше'ни правят.... ако е така - сори чи'съ видяхме 

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- krokibg
- учете се от него
Проблема взе епидемиологични размери.СТАЛИН ли въскръсна,кво стана да не може човек да защити някой.Значи искам да кажа нещо на модераторите......Момчета,не мислите ли че грешите в подхода си към хората от форума,незнаете ли че винаги има утре и че трябва да имаш очи да седнеш срещу човека на масата да можеш да му кажеш приятелю
Навремето в казармата даваха нашивки на турците,за да тормозят българите да работят,а вие в момента се правите на хора дето са им дали нашивки !!! Май сега става нещо от сорта и се връща комунизма,хе,хе,хе ,голям смях одеве го предвидих с метафората за съдийте и то взе че стана...........безмислено е да се пише повече по въпроса и ще дойде деня когато вместо да си пиете ракията заедно,ще се плюете един друг и ще се гледате на кръв,ако изобщо седнете вече някога заедно. Никой не обича хората който говорят истината.
Колегата Ангелов е прав,ако има нещо и някой е направил непростими неща и е Баннат,редно е да се знае защо,за да не стават недоразумения и ако модовете са прави,да не плюем всички по тях.
Аз подкрепям хората който имат БАН,защото смятам че имат право да говорят каквото сметнат че е правилно.И пак повтарям,човека който създаде тази ситуация,в момента е най щастливия боклук на земята и се кефи,даже вече се е из.......нил от кеф

Колегата Ангелов е прав,ако има нещо и някой е направил непростими неща и е Баннат,редно е да се знае защо,за да не стават недоразумения и ако модовете са прави,да не плюем всички по тях.
Аз подкрепям хората който имат БАН,защото смятам че имат право да говорят каквото сметнат че е правилно.И пак повтарям,човека който създаде тази ситуация,в момента е най щастливия боклук на земята и се кефи,даже вече се е из.......нил от кеф

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дали 2-3 бана са най-интересното в риболова за последните 2-3 седмици?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Кроки айде аз да ти го кажа ако още не си го разбрал.
Дреме ми какво точно ти си мислиш и какво мнение имаш за мен или за когото и да било,ако един които е влязъл тук преди 2 месеца може да ви е виновен на всички или поне на изгонени,затрити,предупредени...........ако един може да скара хора които заедно си пият пиенето и се познават,ако един може да създаде такава ситуация както казваш.............ми нямам думи.То по това което си написал горе излиза,че във всеки един момент всеки нов член може да направи мазало из форума и е виновен ТОЙ,а другите били ангелчета.
Не мислиш ли,че е малко странно това което казваш и трябва някои да се огледа как се държи и какво пише или ти е по-лесно да прочетеш,че да речем АЗ съм виновен на Жоро,че го няма или на там които още е изгонен???Един възможно ли е да създаде непоносима обстановка във форума или за това спомагат доста хора????
Ако ти трябва някои с които да си избършеш задника мога да се нагърбя със задачата.След месец обаче тръгвам пак,да не стане и тогава да има изритани без да съм наясно защо,че и тогава да влизам в ролята на вновник???
Огледай си писанията,личен съвет,да не стане и на теб да ти секвестират житцето и да търсиш под вола теле или кой ми сра в гащите,някои от 10 000 километра да ти е крив,че може само боклуци да останем тук и после да се чудим какво да правим.
Поздрави и не се коси,това е форум,всеки има мнение,има правила,има и модератори - погледни си собствената купанка другия път преди да си миеш ръцете с други хора,че днес аз се нагърбих да съм ти крив,но утре може и да ме няма и тогава КОЙ???
Дреме ми какво точно ти си мислиш и какво мнение имаш за мен или за когото и да било,ако един които е влязъл тук преди 2 месеца може да ви е виновен на всички или поне на изгонени,затрити,предупредени...........ако един може да скара хора които заедно си пият пиенето и се познават,ако един може да създаде такава ситуация както казваш.............ми нямам думи.То по това което си написал горе излиза,че във всеки един момент всеки нов член може да направи мазало из форума и е виновен ТОЙ,а другите били ангелчета.
Не мислиш ли,че е малко странно това което казваш и трябва някои да се огледа как се държи и какво пише или ти е по-лесно да прочетеш,че да речем АЗ съм виновен на Жоро,че го няма или на там които още е изгонен???Един възможно ли е да създаде непоносима обстановка във форума или за това спомагат доста хора????
Ако ти трябва някои с които да си избършеш задника мога да се нагърбя със задачата.След месец обаче тръгвам пак,да не стане и тогава да има изритани без да съм наясно защо,че и тогава да влизам в ролята на вновник???
Огледай си писанията,личен съвет,да не стане и на теб да ти секвестират житцето и да търсиш под вола теле или кой ми сра в гащите,някои от 10 000 километра да ти е крив,че може само боклуци да останем тук и после да се чудим какво да правим.
Поздрави и не се коси,това е форум,всеки има мнение,има правила,има и модератори - погледни си собствената купанка другия път преди да си миеш ръцете с други хора,че днес аз се нагърбих да съм ти крив,но утре може и да ме няма и тогава КОЙ???

Не дърпай ...... за ......
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
АААААА стига бе човек аз като всеки ден съм във форума по 1-2 часа също не разбрах какво стана.
По едно време всеки изразил мнение го отнасяше от някой и после той започваше да мята рядко по друг и тай .....
На никого не му трябва да се връща, лайномятането в форума.
В интернет общуването често стават разминавания и ако в един момент се засегнат 4-5 човека едновремено гледай какво става.
Пак повтарям според мен е ненужно да коментираме нещо в което повечето нямаме нищо общо като изключим няколко мнения тук там

По едно време всеки изразил мнение го отнасяше от някой и после той започваше да мята рядко по друг и тай .....
На никого не му трябва да се връща, лайномятането в форума.
В интернет общуването често стават разминавания и ако в един момент се засегнат 4-5 човека едновремено гледай какво става.
Пак повтарям според мен е ненужно да коментираме нещо в което повечето нямаме нищо общо като изключим няколко мнения тук там

ААААААААААА това е друго,ако всеки го играе ощипана госпойца и се сърди за щяло и нещяло играта е друга,че и ако почне с обидите съвсем загрубява.Нали се сещаш,че се прокарва мнение,че член с под 80 мнения и членуващ тук от 2 месеца е виновен за всичко???Днес сам аз да речем,утре кой ще е???Или все другите са ни виновни?
Стига за кое - че съм боклук ли???АЗ ли да мълча за това,това ли искаш???Нещо друго????
Да си гледа всеки писанията,да си спазва правилата и да не гледа в купанката на другия,че така много лесно някой друг да ви е виновен.Aиде пак казвам,днес сам аз,а утре кой ще е,че на мен може да ми писне да съм виновен за всичко нали?
Стига за кое - че съм боклук ли???АЗ ли да мълча за това,това ли искаш???Нещо друго????
Да си гледа всеки писанията,да си спазва правилата и да не гледа в купанката на другия,че така много лесно някой друг да ви е виновен.Aиде пак казвам,днес сам аз,а утре кой ще е,че на мен може да ми писне да съм виновен за всичко нали?

Не дърпай ...... за ......
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
AAAAAA написа:...Нали се сещаш,че се прокарва мнение,че член с под 80 мнения и членуващ тук от 2 месеца е виновен за всичко?
Да си гледа всеки писанията,да си спазва правилата и да не гледа в купанката на другия,че така много лесно някой друг да ви е виновен.
Код за потвърждение: Избери целия код