Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
р.Росица под Севлиево
р.Росица под Севлиево
Тръгнахме за щука на едно язовирче до Г.Калугерово,но още с пристиганато попаднахме на една тумба"братовчеди"
Заливчето беше обрасло,нивото високо и пътят залят за да сме далеч от братятя роми и решихме да минем по стената на другия бряг.Речено-сторено.Кръгом и тогава жената ме попита-абе ти взе ли прътите с тапите? Спокоен
отговор -нее, ти не ги ли сложи в колата?Гаф голям.Храната за нас,бирите за мен,малките рибета за щуките,абе
всичко на лице,само тоягите ги няма.Идеше ми да се ръвна отзад,ама не мое да се стигна.В този момент се раз-
минахме с колега и от него разбрах,че са пуснали7-800 шаранчета по около 500гр. и това ми обясни присъствието
на ромите там.Прибрахме се обратно и по пътя се разбрахме да идем за таранки.Мястото-Белия бряг на Росица.
Имаше места,водата имаше леко течение и веднага забих едно колче във водата.Захранка,малко копане за
подравняване на столчетата и се почна.С кратки прекъсвания рибата поемаше на бял и торен червей,до момента в който ми свърши бирата та се опънах за почивка и оставих жената да мисли за рибите.

Брегът беше висок и на снимката не се вижда колчето,но по него разбрах,че яз.Стамболийски се изпуща.За 6часа
нивото беше спаднало с 2,5см.Останалите снимки:
http://picasaweb.google.bg/manastira/SKNvNC#
Заливчето беше обрасло,нивото високо и пътят залят за да сме далеч от братятя роми и решихме да минем по стената на другия бряг.Речено-сторено.Кръгом и тогава жената ме попита-абе ти взе ли прътите с тапите? Спокоен
отговор -нее, ти не ги ли сложи в колата?Гаф голям.Храната за нас,бирите за мен,малките рибета за щуките,абе
всичко на лице,само тоягите ги няма.Идеше ми да се ръвна отзад,ама не мое да се стигна.В този момент се раз-
минахме с колега и от него разбрах,че са пуснали7-800 шаранчета по около 500гр. и това ми обясни присъствието
на ромите там.Прибрахме се обратно и по пътя се разбрахме да идем за таранки.Мястото-Белия бряг на Росица.
Имаше места,водата имаше леко течение и веднага забих едно колче във водата.Захранка,малко копане за
подравняване на столчетата и се почна.С кратки прекъсвания рибата поемаше на бял и торен червей,до момента в който ми свърши бирата та се опънах за почивка и оставих жената да мисли за рибите.
Брегът беше висок и на снимката не се вижда колчето,но по него разбрах,че яз.Стамболийски се изпуща.За 6часа
нивото беше спаднало с 2,5см.Останалите снимки:
http://picasaweb.google.bg/manastira/SKNvNC#
-
carp777
- учете се от него

- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Re: р.Росица под Севлиево
браво за излета 
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- sandista
- сериозен играч

- Обратна връзка:
От няколко дни водата е калнищак .. влачи клони , водорасли , мени си дебита . Е..ха и мамата на прекрасната река ;(
-
fishingmaniac
- вече хвърля и на тежко

Супер ! 
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- zapalen_92
- разбира нещата

Много си прав!!!!!!!!!sandista написа:От няколко дни водата е калнищак .. влачи клони , водорасли , мени си дебита . Е..ха и мамата на прекрасната река ;(
Само не разбрах как е спаднало нивото като са изпускали язовира?
Колега,в заглавието е казано.Нивото на Стамболийски е такова,че с лодка може да се пътува от стенатаzapalen_92 написа:sandista написа:
Само не разбрах как е спаднало нивото като са изпускали язовира?
до 2-3км отСевлиево.Затова при нас спада а при вас се покачва.