Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За река Огоста
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: За река Огоста
Благодаря колега.от къде толкова вода тази година.
-
- новобранец
tia dni okolo16 iuni ima murunaj no ni6to ne pomaga osven lepen 4ervei.i nai ve4e izberete d1lbokite mesta s po golqmo te4enie.no bez zahranka samo lepen 4ervei. i vajen e MAISTORL1KA.trqbva da si mn hit1r 6toto po princip ni6to se ne lovi no aka ste malko po hitri 6te si tr1gnete dovolni
Последно промяна от ribolovec 94 на Чет Юни 17, 2010 10:34 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
bi li mi kazal sega kak e na ogostaД-р Дулитъл написа:Ей младеж,пиши като хората,че ще играят шамарите...апропо ти четеш ли датите на постингите,бе ?Току виж някой ти повярвал и хукнал да лови морунаж по Огоста след вчерашното ти писане.Да ,в събота е имало добро кълване- НО ,вчера реката заля горичката с млади тополки,дето се намира над гложенския мост и днес още не се е прибрала и е мътна,влачи боклуци и не става за риболов.Ще се оттече и оправи на ниво след поне два дни...ribolovec 94 написа:neznam kakvo ti kazal doktora ama sega morunajite klv1t kato ludi .trqbvat ti malko 4ervei i zahrnka i 6te gi scipi6боло написа:скобар има но само играе от време на време,но както каза доктора маломерно колкото искаш....и повечето влязат ли в живарника връщане няма..![]()
![]()
![]()
![]()
.ako ima6 v1prosi eto ti edin nomer 08883619131
-
- новобранец
bi li mi kazal sega kak e na ogostaД-р Дулитъл написа:Ей младеж,пиши като хората,че ще играят шамарите...апропо ти четеш ли датите на постингите,бе ?Току виж някой ти повярвал и хукнал да лови морунаж по Огоста след вчерашното ти писане.Да ,в събота е имало добро кълване- НО ,вчера реката заля горичката с млади тополки,дето се намира над гложенския мост и днес още не се е прибрала и е мътна,влачи боклуци и не става за риболов.Ще се оттече и оправи на ниво след поне два дни...ribolovec 94 написа:neznam kakvo ti kazal doktora ama sega morunajite klv1t kato ludi .trqbvat ti malko 4ervei i zahrnka i 6te gi scipi6боло написа:скобар има но само играе от време на време,но както каза доктора маломерно колкото искаш....и повечето влязат ли в живарника връщане няма..![]()
![]()
![]()
![]()
.ako ima6 v1prosi eto ti edin nomer 08883619131
-
- новобранец
e kvo da se prai tolko d1j p1k i dunava e ogromen no sega ogosta e idealenmavara.nak написа:Благодаря колега.от къде толкова вода тази година.
-
- новобранец
spoko ogosta se ga e idealen no ribara ne6to ne e v1v redmavara.nak написа:Благодаря колега.от къде толкова вода тази година.
Марко, какво ти става бре
А остави момчето да се доизкаже с още 20-тина поста и да ни обясни какво е положението на тоя Огост

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- новобранец
zdrasti kolega nivoto an ogosta sega e idqlno leko visoko no ribata ne k1lve usileno.nai ve4e t1rsete moruna6 s bolo i kato zaxranka samo lepen 4ervei i nikakakva zahranka za6toto nqma da moje da se ot1rvete ot uklei.tova e ot menStefko написа:Марко, какво ти става бреА остави момчето да се доизкаже с още 20-тина поста и да ни обясни какво е положението на тоя Огост
![]()
![]()
-
- новобранец
zdrasti kolega nivoto an ogosta sega e idqlno leko visoko no ribata ne k1lve usileno.nai ve4e t1rsete moruna6 s bolo i kato zaxranka samo lepen 4ervei i nikakakva zahranka za6toto nqma da moje da se ot1rvete ot uklei.tova e ot menStefko написа:Марко, какво ти става бреА остави момчето да се доизкаже с още 20-тина поста и да ни обясни какво е положението на тоя Огост
![]()
![]()
-
- новобранец
t1rsq bolo new hounter 6 metraStefko написа:Марко, какво ти става бреА остави момчето да се доизкаже с още 20-тина поста и да ни обясни какво е положението на тоя Огост
![]()
![]()
-
- ще става разбирач
Абе пич,махни тая маймуница най-сетне,изтекоха ми очите докато ти чета писането...
А,да, а може ли да търся морунаж,ама с мачова пръчка,а не с болонеза,кво ще ме посъветваш???
А,да, а може ли да търся морунаж,ама с мачова пръчка,а не с болонеза,кво ще ме посъветваш???
Уфф, не знам
Докторе, и твоя проблем е сериозен, не искам да го омаловажавам, но аз така и не мога да установя "идялно" ли е нивото на Огоста в момента или не
ПОМАГАЙТЕ, МОЛЯ!!!!

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- новобранец
защо ме питаш нали всеки ден ходиш на Огоста.Д-р Дулитъл написа:Абе пич,махни тая маймуница най-сетне,изтекоха ми очите докато ти чета писането...

-
- ще става разбирач
Разгеле,имаш напредък с писането,браво!
-
- ще става разбирач
Колеги даите инфо и за реката.Къде какво на каква стръв.