Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

колеги помагаите
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
колеги помагаите
ако някой е в час със застраховките да помага ,изгоря ми компа,и ходих до дзи защото съм застраховал имуществото си ,а онази кукумявка на бюрото ми каза че нещо съм объркал,.мълнията не била бедствие а токов удар,...всъщост компа ми изгоря вследствие на гръмотевица,та питам имам ли право на обезщетение за изгорелия комп,или по точно за извършения от мен ремонт 

- StoychevV
- разбира нещата
Re: колеги помагаите
Ако имаш гаранция от магазина от който си го закупил,задължително трябва да ти го поправят.А със застраховката един приятел имяше същият проблем но с повече разправий му изплатиха сумата нужна за поправянето му
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако ли не е много сериозно 14 лева е захранването .
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
гаранция нямам,но имам фактура за извършен ремонт и касова бележка,
захранването струва 32 лв, + преинсталиране и някакви други работи не разбирам много общо към 52 лв,не за парите ама ме е яд за отношението на служителката която даже не ме изслуша а се нахвърли отгореми като че ли съм дошъл да крада пари
захранването струва 32 лв, + преинсталиране и някакви други работи не разбирам много общо към 52 лв,не за парите ама ме е яд за отношението на служителката която даже не ме изслуша а се нахвърли отгореми като че ли съм дошъл да крада пари
Последно промяна от ribolovcho на Сря Юни 23, 2010 8:19 pm, променено общо 1 път.

Както каза колегата, ако има застраховка от магазина в който си го взел ще ти го оправят, но като питат бил ли е включен по време на бурята казваш НЕ, изобщо си траеш за тва че е гръмнал вследствие на грамотевична буря.
Моя изгоря по същия начин преди година, занесох го, питаха ме бил ли е вклучен, аз казах не и го поправиха
.
Успех, дано ти го поправят!
Моя изгоря по същия начин преди година, занесох го, питаха ме бил ли е вклучен, аз казах не и го поправиха

Успех, дано ти го поправят!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
- Моряка
- кандидат преподавател
Е не е баш така,зависи,какво пише в гаранцията,тоест в какви случаи не се поема гаранция.А иначе трябва да се уточни как е изгорял компа от токов удар-тук имаме голям начален волтаж в захранването и обвиняваме енергото,или от природното бедствие-гръмотевица,която евентуално е ударила лан картата и няма нет естествено.Така,че разлика има и не може да се говори ,че мълнията е токов удар.Тя може да е причина от Енергото да дойде токов удар.StoychevV написа:Ако имаш гаранция от магазина от който си го закупил,задължително трябва да ти го поправят
А сега де? 

Е щом няма гаранцияribolovcho написа:гаранция нямам,но имам фактура за извършен ремонт и касова бележка

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- Моряка
- кандидат преподавател
Гаранцията на уред и застраховката,нямат нищо общо,колегата трябва да прочете внимателно,какво пише в застраховката и да иска от сервиза да пише ,че е ремонтиран компа заради мълния,а тя е природно бедствие,просто е така мисля.nikozia написа:Е щом няма гаранцияribolovcho написа:гаранция нямам,но имам фактура за извършен ремонт и касова бележка
А сега де? 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
в дзи ми казаха че трябвало мълнията да е ударила къщата за да ми платят нещо,егаси маитапа,

-
- кандидат преподавател
Абе я звънни на защита на потребителите.Или първо ги сплаши с тях и да видим реакцията.Сега с тези промени гледат да не попадат в полезрението на Защита на потребителите и подменят в различни ситуации.С новита промени в законите май ги барнахме на късо.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Колега търси си правата ДО КРАИ (никаква аванта на такива) Скоро ми се наложи да се зблъскам с подобен проблем (на детето купих маратонки NIKE от МОЛ с касова белешка и за една седмица се скъсаха при връэките ?Жена ми ходи и и казали че нарочно са скъсани и аз ИЗБИХ КОЧИНАТА НАПРАВО .Пратих си адвокатката (не ме интересуваше колко ще ми струва) и като ги почна КОМИСИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ,ДАНЪЧНИ абе как си трябва .Запалиха и телефона на жена ми да ходи на СПОРАЗУМЕНИЕ .Да знаеш че ВСИЧКИ СЕ ПРОБВАТ (В НАЧАЛОТО)ribolovcho написа:ако някой е в час със застраховките да помага ,изгоря ми компа,и ходих до дзи защото съм застраховал имуществото си ,а онази кукумявка на бюрото ми каза че нещо съм объркал,.мълнията не била бедствие а токов удар,...всъщост компа ми изгоря вследствие на гръмотевица,та питам имам ли право на обезщетение за изгорелия комп,или по точно за извършения от мен ремонт

Последно промяна от toyo1 на Сря Юни 23, 2010 8:26 pm, променено общо 1 път.
Ама ти какво очакваш.....ние живеем в Абсурдистан !ribolovcho написа:... ама ме е яд за отношението на служителката която даже не ме изслуша а се нахвърли отгореми като че ли съм дошъл да крада пари...
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Телескоп написа:Ама ти какво очакваш.....ние живеем в Абсурдистан !ribolovcho написа:... ама ме е яд за отношението на служителката която даже не ме изслуша а се нахвърли отгореми като че ли съм дошъл да крада пари...
така е като всеки си мълчи,за това ни газят ..но ще се опитам да взвма позиция ,ще видя какво точно е писано в застраховката

Колега не искам да те отчайвам ама гориш и ти с тях излизане на глава няма,само ако знаеш кви ги ядах с тях тия дни лошоми е направо.Моята загубена жена дет кара леката кола и изтекал прегледа и я взимам да ида да си взема камиона от паркинг и ме натресе един мангал с каруца та после за един ден без преглед нито каско нито гражданска щото тъпия индиец няма застраховка на талигата и ми влезна 3 ката.Дано имаш касмет поне ти
- pachosz
- сериозен играч
И аз на това се зачудих най-многоribolovcho написа:в дзи ми казаха че трябвало мълнията да е ударила къщата за да ми платят нещо..

Преди няколко години падна мълния върху служебна кола в движение, в която бяхме 4 човека. Усещането беше все едно някой удари с лопата колкото сила има по тавана на колата, даже доста по-страшно. за щастие нямаше пострадали, освен уплашени. По тавана на колата НЯМАШЕ НИКАКВИ СЛЕДИ! Та тия как ше разберат, не знам.. Ама са гадове де. Прав е Тойо дето каза:
toyo1 написа:...Да знаеш че ВСИЧКИ СЕ ПРОБВАТ (В НАЧАЛОТО)