Препоръка за кльонк.

Модератор: sapuna

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Кой Жоро?И това 3 касания и сомчета от 2 до 9 кила са хвалене ли е,че аз от сомове не vдявам? :roll:
Не дърпай ...... за ......
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Абе остави се... басните на Лафонтен...и приказки под шипковия храст :D :D :D
Нека си вярват хората :D
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ма и верно да е,въпроса ми е друг - това да ти каса всичко над 9 кила,а само малки да вадиш за добър риболов ли се води или ..........?

Ма да не отнасяме темата. :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не се води добър риболов въпреки,че на мене ми е приятно.Държи те в бойна готовност и не се знае,дали няма да се лепне някой туч.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

По въпроса дали някои може да се похвали с това писах.Аз освен броя на сомчетата друго добро в такова постижение ..........нещо аз не ги разбирам май. :roll:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Доста хора не превръзват въдиците от началото на сезона.Може и да немогат.Аз превързах преди да вляза-държах го за устата и пак ми скъса.Това вече е от голям сом и левашко изпълнение с аванса.Все едно новобранец.Но човек има и такива дни само глупости прави.Веднъж минах на червено така с колата.Тапирска работа.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Всеки е правил простотий по язовирите.После като се замисли и върне кадъра,вижда грешката но ако не му е ден,и закона на МЪРФИ се е включил в играта просто няма мърдане.Рибата заминава и се надяваш да има следващ удар. :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ма викаш не е за хвалба нали??? :wink: :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Дрън,дрън,.Ми извади да се видят твоите сомове,похвали се и ти,може да ти хареса!!!

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Изображение

:wink: :lol: :lol: :lol:

Тоз познаваш ли го,че е от твойта галерия.

Аз за твоя радост един нямам. 8)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Познавам го от 44 години,и много обича да се снима със сомове и сомчета.Има и други снимки,но това е друга тема. То за да имаш снимки, трябва да ходиш и за риба,и ако искаш и разрешение от женати,да ходиш на риболов.........:lol: :lol: :lol: как да ги имаш :lol: :lol: :lol:

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ми гледам го е пуснала,явно е слушкал. :wink: :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ти помоли твоята да ти купи апаратче,та да не гледаш на хората снимките и да завиждаш,като си има човек негови,си ги гледа и се кефи !!! :lol: :lol: :lol:

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Да се кефя на кое??? :shock: :shock: :shock:
На това,че е утепал някакви бебета ли?Или,че за една година 60 бройки може да навърти някои с такъв размер и да е горд от факта,че е голям сомаджия ли??? :shock: :shock: :shock:

Да ги беше пуснал поне да не се излага на снимките,но всеки различно го разбира. :wink:

Ти май още не си зацепил за какво иде реч,снимки имам и то не малко,е не са тук ма може да се поогледаш за какво иде реч и после да пляскаш.Гледам си сравнително ноv във форума и залиташ още,но аз ако сам на теб преди да я подкарвам темата за снимките ще поровя малко по темата,да не останеш неприятно изненадан за пореден път. :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Изобщо не си в състояние да ме изненадаш ни най малко просто ме напушва смях :lol: :lol: :lol: То за това билоооо,ти си голям сомаджия но някви измислени според теб хора се правят на по-големи от тебе и още двама трима от Варна дето нямате къде да идете за риба,тези дето си пригласяте постоянно нали така ???? На колко си години бе "майсторе" на сомовете дай да видим колко стаж имаш,че да ти се преклоним,щото докато отчето е бил във форума,сте били на задната линия !!! Искало им се на момчетата да са известни,и техните риби да са на предна линия,какъв бил ония дето бил хванал някви бебета,ми те ваште явно са били по големи но ги нямааааааааа,ама понеже ги ловите от вчера,имате една две бройки и е неудобно да ги покажете.Има по-големи сомаджий от вас,и те ловят сом от 100 години по различни начини/не само кльонка е начин да хванеш сом/ и са хващали много повече сом от вас и съм сигурен че нямаш един сом хванат по друг начин.Ловите от 2,3,5,6 години,много са малко,ще ви трябва още много стаж.Понеже нямаше въдици,навремето ги ловяхме на ръце колега в подмолите и в коренищата по Марица,но на тебе това ще ти дойде като плява и си нямаш и идея за какво говоря,пък и сома нали хапел,тук по нашия край е трениран и не хапе,познава ни,а ти си се научил да кльонкаш от една - две години,и си мислиш че си голям............сори,Вижте си постовете,след поста на ВЕРОНИКА пък и преди това,и тогава говорете,вие просто завиждате и сте ОЗЛОБЕНИ на Отеца щото бил обиждал Варна.Ми много сте обидчиви бе,като ощипани моми.Разбрах че единия от вас бил хванал голям сом,който бил рекорден,евала ама десет двайсет сома в общата ви кариера на групичката не са нищо.Аиде със здраве. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”