Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ЧУДНО МЕСТЕНЦЕ
Модератор: bobopeli
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Хи,хи,много пъти съм оставал по нивите след тръгване за риба по информация без точна представа къде отивам.Това ми е главната мисъл,пък за рибата на това място е друга работа,прав си че ще се види кой колко пари струва !!!!
Ама два-три пъти лъгане си е голям проблем.Километри,бензин,храна,цигари,захранки,стръв и ракий с мезета + умората от пътя
Мисля че трябва да се пусне една анкета и всички да гласуват

Ама два-три пъти лъгане си е голям проблем.Километри,бензин,храна,цигари,захранки,стръв и ракий с мезета + умората от пътя

Мисля че трябва да се пусне една анкета и всички да гласуват

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
До Модератора! България е малка бе хора! нали някой ще пише и веднага ще се чуее дали е измама или е истина!
Модератора пък Вие постоянно търкате глупости, какъв е проблема....
И за да не стане някаква грешка
когато реших да пиша, прерових всички форуми и учасници по тях и при вас ми се стори най добре, понеже прочетох мнения и видях снимки на хора загрижени за това какво става в нашето китно "БГ".

И нека ако го направите, който разказва да пише така както се е почуствал там на място............смисъл по увлекателно!
ВЕРНО, ПУСНЕТЕ АНКЕТА ВСЕКИ ДА СИ КАЖЕ! И ТО ЩЕ ПОКАЖЕ
Модератора пък Вие постоянно търкате глупости, какъв е проблема....

И за да не стане някаква грешка

И нека ако го направите, който разказва да пише така както се е почуствал там на място............смисъл по увлекателно!
ВЕРНО, ПУСНЕТЕ АНКЕТА ВСЕКИ ДА СИ КАЖЕ! И ТО ЩЕ ПОКАЖЕ

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- barutchiata ©
- Администратор
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Аз сън ЗА!
Здравейте, колеги.
Рядко пиша, но следя форума редовно. Според мен идеята за такъв подфорум е много добра. Не ми се вярва някой ей така от злоба или скука да вземе да ни лъже, та да се разкарваме напразно.
Даже според мен има изгледи това да стане най-посещавания подфорум - в крайна сметка нали това искаме всички, да отидем някъде и да изкараме приятно.
Вече гласувах "ЗА".
После аз също ще споделя някакъв мой скромен опит.
Рядко пиша, но следя форума редовно. Според мен идеята за такъв подфорум е много добра. Не ми се вярва някой ей така от злоба или скука да вземе да ни лъже, та да се разкарваме напразно.
Даже според мен има изгледи това да стане най-посещавания подфорум - в крайна сметка нали това искаме всички, да отидем някъде и да изкараме приятно.
Вече гласувах "ЗА".
После аз също ще споделя някакъв мой скромен опит.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- Диканаров
- кандидат преподавател
подфорум "китно местенце"
Аз съм ЗА! Мисля, че подфорума е отлична идея. Ще споделя моите любими места в него. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
вече гласувах "ЗА"....ами гонкат ме защото стила ми е такьв-сьвремен Швейк
природата ми е такава,една-артистична-не мога да не сьм на сека манджа мЮрдията
и винаги украсявам разговорите с разни анекдоти, вицове...така те стават по вьлнуващи и забавни-с две думи мразя математическата точност и сухота в живота изобщо..приятно ми е да се запознаем-Швейк Александров
а оттук нататьк кой кво ще да си прави и мисли-на мен девиза в живота ми е:кой не ме харесва,да го....който ме харесва-2 пьти
п.с/ с нетьрпение очаквам новия подфорум и с доста голям и до изв степен нездрав интерес(
)какво ли ще се получи-дано е за добро
успех и некой ден ще ви разкажа вица за вьлка,лисицата,заека и ШАПКАТА

п.с/ с нетьрпение очаквам новия подфорум и с доста голям и до изв степен нездрав интерес(

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- и господ не е толокова добър
Аз също съм съгласен.Колкото по точна информация имаме толкова повече време нерви и пари ще спестим.БЪЛГАРИЯ е красива страна има чудни местенца, колкото повече хора ги виждат,толкова повече щея обикнат и пазят.Относно лъжите на някой колеги,един като се опари и ги разоблечи повече няма да им се вярва и даим се обръща внимание.Пазете природата тя е ваша.