Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Бургаската група
Модератор: sapuna
- gogobogo
- кандидат преподавател
Re: Бургаската група
Колега Катана като гледам ти гледам мненията май си от тези само дето черпят информация без нищо не споделят затова си толкова засегнат че има такава група.Това рещение е взето след обсъждане на няколко срещи и от масовото обезрибяване на Бургаския регион.

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
- barutchiata ©
- Администратор
Опа пичове, не се карайте.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега gogobogo, не се опитвай да ме анализираш по някакви си мнения, щото доникъде няма да стигнеш. Никое/лко мнение/я не могат да ти дадат и най-малката представа за човека зад клавиатурата. Затова и в групите ще има скрити лимонки-бракониери. И не аз съм опасен дето открито съм против тях, а точно тия скритите и тихичките.gogobogo написа:Колега Катана като гледам ти гледам мненията май си от тези само дето черпят информация без нищо не споделят затова си толкова засегнат, че има такава група.Това решение е взето след обсъждане на няколко срещи и от масовото обезрибяване на Бургаския регион.
Що се отнася до това дали черпя информация, да разбира се, заради това и заради други неща съм тук. И в още най-малко десетина форума. Сега да не ме изкараш някакъв енергиен вампир, изсмукващ жизнените форумни сили.

П.П. Аз не се карам. Нито имам намерение, нито ми е приятно. Ама каручката си в калта не оставям.

All we are is dust in the wind...
- barutchiata ©
- Администратор
Батковци, не нападайте колегата Katana, той е готин човек и е писал във форума само смислени неща.Това, че на някой не харесва нещо не е нужно да го нападаме и обиждаме.В края на нещата, всите сме от nariba.com.
-
- и господ не е толокова добър
Ето защо е необходимо да има групи.Преди две години направих страхотен риболов на Жребчево, върнах се щастлив и глупав.Споделих във форумите.От тогава на сам, вече трето лято, аз не мога да застана на това същото място.Заема се една седмица преди забраната и се освобождава на зима.От тогава насам не съм споделял излет на свободен водоем с големи риби.Какво се получава никой не знае, дори и моите приятели къде какво кълве, където съм бил, по-простата причина, че не мога да хвана телефона и да започна да говоря със всеки, че днеска на Порой дава еди си какво-примерно.Обаче когато има такива групи, там съвсем спокойно мога да пиша къде, какво как.Относно участието във форума, също съм против да спира да се пише опит знания и др.Относно платените водоеми, ще пускам теми във форума, ще информирам колегите и ще помагам с каквото мога.
Естествено ще има и др.групи, и аз както всички останали, ще питам(ако ме интересува даден окръг) и ако ме приемат хубаво, ако не ще звъня по телефона за инфо. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- barutchiata ©
- Администратор
Рибарските форуми, според мен са да се споделят монтажи, мнения за въдици и такъми,тактики и техники в риболова, но не и да си споделяш местото на риболова.Аз лично имам горчив опит със споделяне на място за риболов.
-
- вече хвърля и на тежко
На началната страница на един форум, който ценя извънредно много стоят следните думи:
«Да премълчаваме и да не съобщаваме на другите това, което знаем, ни прави бедни, подобно на човек, който не влага средствата си в предприятия, можещи да му донесат печалба. Когато пък споделяме с другите полезните си знания, тогава умножаваме и собственото си богатство.»
Из "Златоструй", сборник със златоустови мисли, съставен по времето на цар Симеон І.
Това е истината и хората са го разбрали много преди нас да ни има.
П.П. Колега sneqk, умен мъж си, вярвам разбираш колко е слаба и илюзорна защитата на подобна формация/група? И че няма никаква, ама абсолютно никаква гаранция, че като почнеш да пишеш за излетите си само в групата няма да ти заемат местата? Щото каква е гаранцията, че като споделиш в групата къде са големите амури в момента, Иван няма да каже на брат си Първан, а той на приятелите си Драган и Стоян, и когато отидеш те да са ти заели местата? Точно никаква. Всичко това са много слаби доводи в полза на групите. Според мен някой има амбиции да управлява и тъй като в основния форум не му се отваря парашута, вади това предложение за групите с надежда да се реализира там. Яд ме е, че толкова разумни люде тук прегръщат с удоволствие тази идея, ама нищо не мога да сторя.
П.П.2 Теб например всички те познават и те обичат, и определено няма да имаш проблем да влезеш в която си искаш група, но какво да правят по-малко известните и обичани членове на форума, sneqk?
«Да премълчаваме и да не съобщаваме на другите това, което знаем, ни прави бедни, подобно на човек, който не влага средствата си в предприятия, можещи да му донесат печалба. Когато пък споделяме с другите полезните си знания, тогава умножаваме и собственото си богатство.»
Из "Златоструй", сборник със златоустови мисли, съставен по времето на цар Симеон І.
Това е истината и хората са го разбрали много преди нас да ни има.
П.П. Колега sneqk, умен мъж си, вярвам разбираш колко е слаба и илюзорна защитата на подобна формация/група? И че няма никаква, ама абсолютно никаква гаранция, че като почнеш да пишеш за излетите си само в групата няма да ти заемат местата? Щото каква е гаранцията, че като споделиш в групата къде са големите амури в момента, Иван няма да каже на брат си Първан, а той на приятелите си Драган и Стоян, и когато отидеш те да са ти заели местата? Точно никаква. Всичко това са много слаби доводи в полза на групите. Според мен някой има амбиции да управлява и тъй като в основния форум не му се отваря парашута, вади това предложение за групите с надежда да се реализира там. Яд ме е, че толкова разумни люде тук прегръщат с удоволствие тази идея, ама нищо не мога да сторя.
П.П.2 Теб например всички те познават и те обичат, и определено няма да имаш проблем да влезеш в която си искаш група, но какво да правят по-малко известните и обичани членове на форума, sneqk?
-
- вече хвърля и на тежко
Нищо не пречи да не го споменаваш?! Ако някой поиска да му кажеш, винаги можеш да прецениш дали заслужава и да го сториш на пм/лично съобщение/. Не е ли така?barutchiata © написа:Рибарските форуми, според мен са да се споделят монтажи, мнения за въдици и такъми,тактики и техники в риболова, но не и да си споделяш местото на риболова.Аз лично имам горчив опит със споделяне на място за риболов.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Катана,
не го ли приемаш твърде лично?
Преди 2 страници си каза мнението, както и другите казаха своето, не е ли време да спреш опитите да се наложиш?
Дали си прав или не само времето ще покаже. Нека сега почакаме и да видим, какъв ще е ефекта от групите.
не го ли приемаш твърде лично?
Преди 2 страници си каза мнението, както и другите казаха своето, не е ли време да спреш опитите да се наложиш?
Дали си прав или не само времето ще покаже. Нека сега почакаме и да видим, какъв ще е ефекта от групите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- barutchiata ©
- Администратор
Katana написа:Нищо не пречи да не го споменаваш?! Ако някой поиска да му кажеш, винаги можеш да прецениш дали заслужава и да го сториш на пм/лично съобщение/. Не е ли така?barutchiata © написа:Рибарските форуми, според мен са да се споделят монтажи, мнения за въдици и такъми,тактики и техники в риболова, но не и да си споделяш местото на риболова.Аз лично имам горчив опит със споделяне на място за риболов.
Аз не разбирам бате? Ти просто не искаш да има групи! Или бъркам?
-
- и господ не е толокова добър
Това е нещо ново.Нека да се пробва, ако не става ще се махне. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- barutchiata ©
- Администратор
Батковци демокрация е! Едни хора искат да си направят групи, с което нищо не пречат на останалите. След като вие не искате да участвате в групи, просто не го правете. Не виждам къде е проблема?
- barutchiata ©
- Администратор
Katana написа: Според мен някой има амбиции да управлява и тъй като в основния форум не му се отваря парашута, вади това предложение за групите с надежда да се реализира там.
Това също не е вярно, просто грешни предположения.Групите нямат модератори. Членовете сами ще си измислят ред за приемане на нови членове и ред.А ако искат и без ред да го карат, това си е тяхната къща , те си решават.
- Моряка
- кандидат преподавател
Това е на принципа къща в махлата,навън се виждаш с много комшии,донякъде приятни,донякъде не,в къщи си си свободен да се отпуснеш,да споделиш ,чустваш се спокоен 

А сега де?