Бургаската група

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Бургаската група

Мнение от gogobogo »

Колега Катана като гледам ти гледам мненията май си от тези само дето черпят информация без нищо не споделят затова си толкова засегнат че има такава група.Това рещение е взето след обсъждане на няколко срещи и от масовото обезрибяване на Бургаския регион.
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Опа пичове, не се карайте.
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

gogobogo написа:Колега Катана като гледам ти гледам мненията май си от тези само дето черпят информация без нищо не споделят затова си толкова засегнат, че има такава група.Това решение е взето след обсъждане на няколко срещи и от масовото обезрибяване на Бургаския регион.
Колега gogobogo, не се опитвай да ме анализираш по някакви си мнения, щото доникъде няма да стигнеш. Никое/лко мнение/я не могат да ти дадат и най-малката представа за човека зад клавиатурата. Затова и в групите ще има скрити лимонки-бракониери. И не аз съм опасен дето открито съм против тях, а точно тия скритите и тихичките.
Що се отнася до това дали черпя информация, да разбира се, заради това и заради други неща съм тук. И в още най-малко десетина форума. Сега да не ме изкараш някакъв енергиен вампир, изсмукващ жизнените форумни сили. :twisted: Ако толкова искаш такива като мен да ги няма, пусни тема форумът да стане със заплащане или да се банват тия които са по-малко от 500 поста? Уф, забравям, че всъщност го правите с тия групи! И понеже съм консуматор на знания няма място за мен. Брях, какво ще правя сега? Смешно.

П.П. Аз не се карам. Нито имам намерение, нито ми е приятно. Ама каручката си в калта не оставям. :wink:
All we are is dust in the wind...
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Батковци, не нападайте колегата Katana, той е готин човек и е писал във форума само смислени неща.Това, че на някой не харесва нещо не е нужно да го нападаме и обиждаме.В края на нещата, всите сме от nariba.com.
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

Ок мир :)
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ето защо е необходимо да има групи.Преди две години направих страхотен риболов на Жребчево, върнах се щастлив и глупав.Споделих във форумите.От тогава на сам, вече трето лято, аз не мога да застана на това същото място.Заема се една седмица преди забраната и се освобождава на зима.От тогава насам не съм споделял излет на свободен водоем с големи риби.Какво се получава никой не знае, дори и моите приятели къде какво кълве, където съм бил, по-простата причина, че не мога да хвана телефона и да започна да говоря със всеки, че днеска на Порой дава еди си какво-примерно.Обаче когато има такива групи, там съвсем спокойно мога да пиша къде, какво как.Относно участието във форума, също съм против да спира да се пише опит знания и др.Относно платените водоеми, ще пускам теми във форума, ще информирам колегите и ще помагам с каквото мога. :wink: Естествено ще има и др.групи, и аз както всички останали, ще питам(ако ме интересува даден окръг) и ако ме приемат хубаво, ако не ще звъня по телефона за инфо. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Рибарските форуми, според мен са да се споделят монтажи, мнения за въдици и такъми,тактики и техники в риболова, но не и да си споделяш местото на риболова.Аз лично имам горчив опит със споделяне на място за риболов.
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

На началната страница на един форум, който ценя извънредно много стоят следните думи:

«Да премълчаваме и да не съобщаваме на другите това, което знаем, ни прави бедни, подобно на човек, който не влага средствата си в предприятия, можещи да му донесат печалба. Когато пък споделяме с другите полезните си знания, тогава умножаваме и собственото си богатство.»

Из "Златоструй", сборник със златоустови мисли, съставен по времето на цар Симеон І.

Това е истината и хората са го разбрали много преди нас да ни има.

П.П. Колега sneqk, умен мъж си, вярвам разбираш колко е слаба и илюзорна защитата на подобна формация/група? И че няма никаква, ама абсолютно никаква гаранция, че като почнеш да пишеш за излетите си само в групата няма да ти заемат местата? Щото каква е гаранцията, че като споделиш в групата къде са големите амури в момента, Иван няма да каже на брат си Първан, а той на приятелите си Драган и Стоян, и когато отидеш те да са ти заели местата? Точно никаква. Всичко това са много слаби доводи в полза на групите. Според мен някой има амбиции да управлява и тъй като в основния форум не му се отваря парашута, вади това предложение за групите с надежда да се реализира там. Яд ме е, че толкова разумни люде тук прегръщат с удоволствие тази идея, ама нищо не мога да сторя.

П.П.2 Теб например всички те познават и те обичат, и определено няма да имаш проблем да влезеш в която си искаш група, но какво да правят по-малко известните и обичани членове на форума, sneqk?
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

barutchiata © написа:Рибарските форуми, според мен са да се споделят монтажи, мнения за въдици и такъми,тактики и техники в риболова, но не и да си споделяш местото на риболова.Аз лично имам горчив опит със споделяне на място за риболов.
Нищо не пречи да не го споменаваш?! Ако някой поиска да му кажеш, винаги можеш да прецениш дали заслужава и да го сториш на пм/лично съобщение/. Не е ли така?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Катана,
не го ли приемаш твърде лично?

Преди 2 страници си каза мнението, както и другите казаха своето, не е ли време да спреш опитите да се наложиш?

Дали си прав или не само времето ще покаже. Нека сега почакаме и да видим, какъв ще е ефекта от групите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Katana написа:
barutchiata © написа:Рибарските форуми, според мен са да се споделят монтажи, мнения за въдици и такъми,тактики и техники в риболова, но не и да си споделяш местото на риболова.Аз лично имам горчив опит със споделяне на място за риболов.
Нищо не пречи да не го споменаваш?! Ако някой поиска да му кажеш, винаги можеш да прецениш дали заслужава и да го сториш на пм/лично съобщение/. Не е ли така?

Аз не разбирам бате? Ти просто не искаш да има групи! Или бъркам?
snegk

Мнение от snegk »

Това е нещо ново.Нека да се пробва, ако не става ще се махне. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Батковци демокрация е! Едни хора искат да си направят групи, с което нищо не пречат на останалите. След като вие не искате да участвате в групи, просто не го правете. Не виждам къде е проблема?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Katana написа: Според мен някой има амбиции да управлява и тъй като в основния форум не му се отваря парашута, вади това предложение за групите с надежда да се реализира там.

Това също не е вярно, просто грешни предположения.Групите нямат модератори. Членовете сами ще си измислят ред за приемане на нови членове и ред.А ако искат и без ред да го карат, това си е тяхната къща , те си решават.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Това е на принципа къща в махлата,навън се виждаш с много комшии,донякъде приятни,донякъде не,в къщи си си свободен да се отпуснеш,да споделиш ,чустваш се спокоен :D
А сега де? :roll:
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”