За групите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: За групите

Мнение от Jechev »

Andrey_76 написа:Да ама с тези групи ,не се ли обесмисля форума? Всички стари хиени ще си направят групички и ние новобранките, какво да си пишем. Нали форума е за това да споделяме и да се учим.
Чакай сега, ако някой запита конкретно за някой монтаж, такъм, тактика,някаква екипировка, информация за даден водоем (не че не е писано толкова обстойно), едва ли някой ще се затворил в някаква си групичка толкова, че да не помогне с мнение и умение, ако се наложи!
Ако да речем някой е имал пъстървова слука на спининг(примерно) и си пуска темата в раздела, или в"моя риболовен излет" обикновено пише "на една от безбройните реки в България" без да упомената местност, място, река и т.н., но в групата би написал име на река, местност и прочее подробности ако иска, сиреч ще си има тема и в общия форум и малка, но по-подробна информацийка в групата, ако иска да сподели разбира се, ей за такава разлика иде реч!
И сега доста хора не пишат за сполучливите си излетите по понятни причини- пишат си ЛС-та, или скайп, или се чуват!
Форума пак ще си е същия, просто някъде 10-20-30 човека няма да си звънят за да обменят инфо!
Защо толкова сте се затъжили колеги?!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

simo72 написа: Мисля че един колега не трябва да се гледа кога е регистриран , а какво е допринесъл , и съответно отношението към него е друго. Тва че някой е във форума от по- отдавна , правили го по- добър рибар ?
Всеки да си се групира както иска. Това е собствен избор. Друг е въпроса , ако те уважават и ценят хората от дадена група , едва ли ще имаш проблем , да разбереш каквото те интересува . Така че , всеки да си преценява как ще си постели , и на какво ще легне :lol: :lol: :lol: !!!

:smt023 :smt023 :smt023
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Май нещо оглупявам ама не разбрах къде са тия групи и как се кандидатства... ? :smt017 :roll:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Аз да попитам ,че не съм в контекст с получилото се оформяне на групи :wink: Примерно,аз като немам претенции за Бургаските водоеми :D мога ли свободно да чета какво се пише там и в подобните групи?
И за да чета,треба някои да ме приеме или какво? :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Marco Polo© написа::D Групи?
Айде стига, бе! :lol:
Това, което пиша, е за всички... Ако има нещо "тайно" - някой ме пита по телефона, на лично или в скайпа.
Дали казвам или не - мой проблем...
Вместо да се трият от форума хора без мнения - групи...
СМЯХ! :lol:

Живи и здрави "групаджиите"!

:lol:

ПП - Нещо много "червен" взе да става тоя форум...? :roll: :lol:
Брат ти си член на един форум, където се приемат хора само след одобрение, къде е разликата :wink: :?:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

Айде заключетея тази тема, аз просто исках да питам как се кандидатства, защото не знаех. А то излезе......
Са се чувствам виновен :oops:
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

за да има все пак някаква справедливост би трябвало, "групарите" да не могат да влизат в общия форум, или ще трябва да се направи една група на нечленуващите в други групи :lol: .....язък за сайта......., аз лично съм от "другите риболовци", влязох в този сайт не защото има харпунджийски подфорум, а защото исках да понауча нещо и да се пробвам и като въдичар, но явно няма да ви подяждам :lol:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

И така, как мога да кандидатствам за Софийската група, ако ме приемат, приемат, ако не здраве да е.. :)
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Симо до някаде си брав братле ама до някаде и неси.Нали се сещаш че не свеси има свободно време да е нонстоп по реки и язовири и като се прибере да пише /съдя по това от това че ти си регистриран преди има няма 200 дни а имаш 1200 поста ,това по колко прави на ден незнам ама аз нямам толкова време да пиша по 6-10 поста на ден просто защото имам доре долу 5-6 излета до сега /от началото на годината /ама си чета форума редовно
в което не виждам лошо .Или става които не ходи за риба всеки ден и няма поне 100 поста месечно неможе да чете в форума .Аз така си го обяснявам.Така че многото постове също не правят човека по добър рибар от този които е в форума от 3 години с 800 поста .Пък и като гледам повечето от постовете на ударниците/членове с над 1000п/ са от рода браво ,да ти е честито , наздраве , добре сте ги наскубали и т.н.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Gan4eff написа:Симо до някаде си брав братле ама до някаде и неси.Нали се сещаш че не свеси има свободно време да е нонстоп по реки и язовири и като се прибере да пише /съдя по това от това че ти си регистриран преди има няма 200 дни а имаш 1200 поста ,това по колко прави на ден незнам ама аз нямам толкова време да пиша по 60 поста на ден просто защото имам доре долу 5-6 излета до сега /от началото на годината /ама си чета форума редовно
в което не виждам лошо .Или става които не ходи за риба всеки ден и няма поне 100 поста месечно неможе да чете в форума .Аз така си го обяснявам
На мен , ми е такава работата , че компа ми е под ръка постоянно ! Аз найстина ходя много често за риба , но примерно теми пускам само зимата , защото тогава форума е по - тегав от към теми за излети. Ако разгледаш постовете ми , ще забележиш че са основно в на леко , стръв и захранка и въдица и макара ! Другите ми постове са в излетите , което смятам за нормално при положение че човек си е направил труда да пусне тема , и да сподели ! А там където съм бил активен , това е защото риболова който практикувам е по- непознат и доста труден и специфичен , и съответно изисква повече разяснения. Старал съм се да съм максимално полезен на повече колеги ! Имай предвид , че за мен риболова е религия и начин на живот. Така че , мисля че повече няма какво да кажа , освен да повторя - на каквото си постелиш , на това ще легниш :wink: :wink: :wink: !!!
Поздрав , и мойте уважения !!!
Върл Shimano фен!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

snegk написа:
Marco Polo© написа::D Групи?
Айде стига, бе! :lol:
Това, което пиша, е за всички... Ако има нещо "тайно" - някой ме пита по телефона, на лично или в скайпа.
Дали казвам или не - мой проблем...
Вместо да се трият от форума хора без мнения - групи...
СМЯХ! :lol:

Живи и здрави "групаджиите"!

:lol:

ПП - Нещо много "червен" взе да става тоя форум...? :roll: :lol:
Брат ти си член на един форум, където се приемат хора само след одобрение, къде е разликата :wink: :?:

Няма разлика, ама по важно е да се плюе по форума, откак не е модератор, само това прави!
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Gan4eff написа:Така че многото постове също не правят човека по добър рибар от този които е в форума от 3 години с 800 поста .Пък и като гледам повечето от постовете на ударниците/членове с над 1000п/ са от рода браво ,да ти е честито , наздраве , добре сте ги наскубали и т.н.
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

бургаска ? стралжанска ? сливенска мускатова :D :D :D
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Някой да знае къде се намира улуца Селиолу във Варна?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Marco Polo© написа:
barutchiata © написа:Няма разлика, ама по важно е да се плюе по форума, откак не е модератор, само това прави!
Ако имаш някакви спомени - махнах се от модераторство защото много неща не ми харесваха и продължават да не ми харесват в начина на развитие, движение и управление на този форум.
Ако смяташ, че завиждам на някого в този /а и не само в този/ форум за това, че е администратор или модератор, ставаш смешен!
"Плюя", според теб, или изказвам несъгласието си с един куп неща, както имам правото да правя като всеки друг член на този форум, защото така виждам нещата.
barutchiata © написа:Батковци демокрация е!
Ако това по някакъв начин е нарушение на правилата на форума - има начин да го покажеш...
Мислех, че има шанс нещата да вървят към по-добро, но явно моето виждане е доста по-различно от това на останалите.

Оттук нататък смятам да пиша само в магазина, колкото и да ми се иска понякога "да сложа едно рамо" на някой колега при въпрос, дилема или нещо такова.
Виждам, че така май е най-добре, най малкото няма "да плюя" по този форум! :lol:

Не се махна, а те махнах, защото изнасяше информаци от модераторския форум.

И след като плюеш по групите, кажи ми с какво се различават от скритата група на Старите видри в която членуваш?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”