Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов около Видин
нищо не са взели язовира не се държи от никой до този момент , миналата години и по миналата го беше взел сърбина дето държи сръбската скара на гарата ,ама мисля че само плажа държешеULtRA^CsKa написа:Ние с тва приятелче отиваме към 3 часа просто преди това нямаме възможностczd написа: евала това е мястото на тоя язовир аз мисля да го навестя тази седмица) дано си оставил някоя баба и за мен
![]()
![]()
![]()
![]()
а по кое време кълвяха по яко сутрин или след обяд
![]()
най-активка е от 4 и половина до към 7 и половина след това се вадят епизодични бройки
Днес от 4 до 9 35 баби и една 700г таранка извадена от колегата и пак най активни бяха в промеждутъка от 4 и половина до към 7 и половина като след 7 и половина продължаваме подхранването и НЕЩЕ
![]()
Я да питам запознатите днес гребците отново бяха на линия пак минаваха над плувките но като почнаха и крясъците не издържах нагласих ги на бързо и един дето им помага там за измерване на времената незнам си там кво праел ни вика ей недейте да се отваряте толкова ние сме зели язовира и може да ви забраним да ловите риба тук та интересно ми е яз. Божурица взет ли е под арендаможе ли някой да ми забранява да ловя риба
или тоя просто реши да се направи на велик и ни заплашваше с някакви хора с джипове ли са с уазки ли са
дето щели да дойдат да ни забранят да припърваме до язовира
На мен ми се струва че са го взели да тренират но си мислят че може да се разпореждат както си искат

Aз имам един друг въпрос гледам в GOOGLE MAPS за някое тарикатско водоемче нещо дето не се посещава от много хора и ми попадна в полезрението една локва около Тошевци някой дали знае има ли път до там и има ли някаква риба ,и ако има да каже каква

-
- ще става разбирач
Вени дето държи Елените ми разправяше за това язовирче до миналата или по миналата година е имало доста риба шаранчета таранка и др плевелна, но го източили рибата била извадена и сега май нищо си няма
А от тия гребци въобще не се притеснявам аз тва му казах и на пича дето беше с мен нека дойдат тия с тия джипове да видим какво толко ще ни правят 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
абе начи няма проблем ние сме отишли да убиеме малко време нищо неправиме има пичове каде гребат по отстрани и като му кажеш мое ли малко по наватре тои следващия пат мине с 1 педиа по наватре пичове от класа а тия 2-та специално некви шампиони ли са олимпиици ли са кви са нз но се имат за нещо аве караи си като другите и си питаи уя аз сам за риба ти си на тренинг сичко е точно ти му направиш забележка като човек тои малчи ама после отстрани е големия газар и са мн силни тия това е абсолютна селяния и ако е истински СПОРТИСТ нему отива подобно даржание

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ловете си нямате грижи тия са временно явление
другата седмица няма да никакви да ги има
ще звънна утре на сашо и валерко да видя до кога ще са там ,че те ги спонсорираха миналата година ,това мисля че са хората с джиповете
дано да не забравя
значи казваш риба няма там ,тъкмо си мислех че съм си намерил подходящо място
а някоя друга локва или рекичка да знаете дето никой не ходи на нея в този район
)
п.п на каква ги пецахте бабушкерите на жито ли ?

значи казваш риба няма там ,тъкмо си мислех че съм си намерил подходящо място

п.п на каква ги пецахте бабушкерите на жито ли ?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Спокс, знам ги тия гребци, вчера пих кафе с двама от тях точно преди да тръгнат за язовира....ако имаш грижи, Биско, ми звънни.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- новобранец
За Скомля последното което разбрах е че искат 30 лв на ден и можеш да вземаш само таранката и бабушката.
Иначе има много Шаран,но незнам дали има щука като едно време.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не съм ходил още там ама 30лв на ден и 25 лв за горивоjuzni_vetar написа:За Скомля последното което разбрах е че искат 30 лв на ден и можеш да вземаш само таранката и бабушката.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще клекне рано или късно.С тия цени и условия в нашия резерват скоро няма да просперира.czd написа:не съм ходил още там ама 30лв на ден и 25 лв за горивоjuzni_vetar написа:За Скомля последното което разбрах е че искат 30 лв на ден и можеш да вземаш само таранката и бабушката.
Иначе има много Шаран,но незнам дали има щука като едно време.![]()
![]()
![]()
тоя язовир май,май няма да се посещава поне от мен
![]()

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а дано ама ме съмнява ,бая трябва да сваля та да събере хора от окръгаstich написа:Ще клекне рано или късно.С тия цени и условия в нашия резерват скоро няма да просперира.czd написа:не съм ходил още там ама 30лв на ден и 25 лв за горивоjuzni_vetar написа:За Скомля последното което разбрах е че искат 30 лв на ден и можеш да вземаш само таранката и бабушката.
![]()
![]()
![]()

-
- новобранец
Ходил съм на този язовир като дете и имаше много щука след това доста години почти нямаше риба там и сега се появиха тези хора които го стопанисват сега,вуйчо ми е познат със управителя и доколкото знам от него,а и от други хора в Орешец собствениците са софиянци и едва ли ще свалят цените.
- TRAP
- ще става разбирач
Точно така ще стане.stich написа:Ще клекне рано или късно.С тия цени и условия в нашия резерват скоро няма да просперира.czd написа:не съм ходил още там ама 30лв на ден и 25 лв за горивоjuzni_vetar написа:За Скомля последното което разбрах е че искат 30 лв на ден и можеш да вземаш само таранката и бабушката.
![]()
![]()
![]()
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Не е така, Васе....язовира не е насочен към нашия резерват...там ще има хотел, ресторант и бунгала....основната клиентела ще е тип чичко-паричко от "по света и у нас".stich написа:Ще клекне рано или късно.С тия цени и условия в нашия резерват скоро няма да просперира.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не е така, Васе....язовира не е насочен към нашия резерват...там ще има хотел, ресторант и бунгала....основната клиентела ще е тип чичко-паричко от "по света и у нас".[/size][/quote]GODzillata написа:[quote="stich"]Ще клекне рано или късно.С тия цени и условия в нашия резерват скоро няма да просперира.
Може.Времето ще покаже.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Какво мислите за локвата до Раяновци? Не съм ходил.Какава риба има? Лови ли се нещо изобщо? 
Гледам на гугъл че и път няма.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
къде беше това раяновциstich написа:Какво мислите за локвата до Раяновци? Не съм ходил.Какава риба има? Лови ли се нещо изобщо?