Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За групите
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Re: За групите
Marco Polo© написа: ПП - Ааа, и доколкото ми е известно - май се оказва, че не аз съм изнасял информация, за което МНОГОКРАТНО предложих да покажа някои неща на заинтересованите...?
Оказало се е в твоите приказки , пред другите.
Аз не съм си писал с Лорда по скайпа.И след като много добре знаеш какво сте си писали не ми са прави на ощипан.
- barutchiata ©
- Администратор
bat.galin написа:Предлагам да се създаде група "Месари" и в нея да се приемат членове, независимо от региона, след одобрение .
И както гледам , някои вече са скочили летвата и членуват в нея отдавна, така че и модератор ще и трябва![]()
пп1. цвета на групата да е червен.
пп2. пишете по едно "Модерирано" като триете, да се знае че е имало нещо писано. щото инак се сещам неволно за chitanka.info
Бате, какъв ти е проблема???Всичките ти постове са заяждащи и целящи дразги.Обясни та да знаем всички.
Според мен не трябва да се виждат темите на "групарите" в общите, иначе нека да си ги има.

На платено не одим !
Това според мен е добра идея, но не знам дали е осъществима.sampo написа:Според мен не трябва да се виждат темите на "групарите" в общите, иначе нека да си ги има.
- Jack Daniels
- разбира нещата
sampo, това учреждение в кръгчето за групарите ли си го избрал 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е това е най доброто решение.sampo написа:Според мен не трябва да се виждат темите на "групарите" в общите, иначе нека да си ги има.
Осьществимо е бате ,щом е осьществимо за магазина

Лошото е че доста хора се преорентираха в други форуми,и тея групички само ще допьлнят общата картинка.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
И к'во остана за четене ??? Нищо... очаквам групата на гейовете и травеститите-риболовци, та и те да спретнат една групичка тука, с равни права са
Тогава на 1-ва страница ще има заглавия на теми от типа ... "Рибарски стол при проблеми с хемороидите"

Тогава на 1-ва страница ще има заглавия на теми от типа ... "Рибарски стол при проблеми с хемороидите"

На платено не одим !
Искам да попитам как мога да си направя и аз една група ?Че с братчеда да си разказваме кои каде е ходил /за риба /и как се е напил .....ама да не ме разберат свички, може да приемем някои друг нов член ако изпълни изискванията ни да пие по 150л ракия на сезон.Групата ще се казва "малка Ямболска " група
Последно промяна от Gan4eff на Нед Юни 27, 2010 9:26 pm, променено общо 1 път.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс

Последно промяна от Gan4eff на Нед Юни 27, 2010 9:56 pm, променено общо 3 пъти.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Интересно ми е, каква е разликата между форумите?Едни и същи хора са активни и тук и в други форуми, темите са сходни, само дето в повечето(вече) форуми трябва лично одобрение и препоръка и хора ненеднократно гонени от тук, или от другаде се регистрират в по-новите форуми, но взели си поука стават кротки агънца и вече много внимават какво пишат и как се държат!muerter написа:sampo написа:
Лошото е че доста хора се преорентираха в други форуми,и тея групички само ще допьлнят общата картинка.
![]()
Мисля че това е най голямата глупост в форума от всички досега.
Други се "преориентираха", защото искат да бъдат в по-ограничена компания и още ред подобни причини, а и едва ли има някой който да не е регистриран и активен в още един-два форума, така че аз лично не ги разбирам тези носталгии от типа "форума вече не е това, което беше навремето...","форума се промени много" и бла бла..., ами нормално е да се промени с времето, че то преди години имаше само два-три форума, които се развиха, а и самите хора не пишеха толкова по форуми, било заради това че нямат нет, било заради това че я нямаше днешната виртуална култура на общуване и т.н.
Нормално е да има и разочаровани и очаровани, няма как да се угоди на всички!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- gloupan
- разбира нещата
Явно е народопсихология!!!Свикнали сме винаги да се доказваме колко сме по -големи и по добри от "съседа".Трябва да се делим постоянно като някакви амеби ,но поне те оцеляват докато при нас винаги е деструктивно.Възможно и аз да съм ограничен и да не виждам предимствата на тези "групи",затова ще спра със словоизлиянията си. 

TRS70MLF2
-
- научил се да хвърля
Тая работа със групите сие чиста проба инфекция за този форум !
А разпространи ли се инфекцията...........изхода е плачевен....!
Както се казваше в един виц: "В България проблема е --много вождове, малко индиянци......"
И тук май се вижда същия проблем- явно има доста мераклии за вождове/рибарски/............
А разпространи ли се инфекцията...........изхода е плачевен....!
Както се казваше в един виц: "В България проблема е --много вождове, малко индиянци......"
И тук май се вижда същия проблем- явно има доста мераклии за вождове/рибарски/............
"В България проблема е --много вождове, малко индиянци......"
И тук май се вижда същия проблем- явно има доста мераклии за вождове/рибарски/...
Много вярна приказка колега,дано в морски риболов да няма групи-сафридисти кефаладжии калканджии и тн.
ако човек се замисли, на колко много така наречени групи, могат да се разделят членовете на даден форум но тогава думата форум се обезмисля.
И тук май се вижда същия проблем- явно има доста мераклии за вождове/рибарски/...

ако човек се замисли, на колко много така наречени групи, могат да се разделят членовете на даден форум но тогава думата форум се обезмисля.
не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има ве,как да няма.Да не мислиш че Zarganski ходи за сафрид ? - сам си призна-ТЦM.S.M написа:"...... Много вярна приказка колега,дано в морски риболов да няма групи-сафридисти кефаладжии калканджии и тн.
Еле пък аз за кефал - да,ама не.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Групите ги има отдавна (на ЛС) не виждам смисъла но щом сте решили ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС ..... Мислех че форума е за ХОРА С ОБЩИ ИНТЕРЕСИ които да си помагат кои с каквото може В ИМЕТО НА РИБОЛОВА .С групичките се слага ЦЕДКА на информацията и отношенията със сигурност ще се променят.Ако има място в групата на Ш А Р О
ме ПРЕКРЕПЕТЕ ако трябва и на ЕДНА БУЗА
(една буза - когато двама човека са седнали на един стол и полвината им гъзове са във въздуха)