За групите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: За групите

Мнение от barutchiata © »

Marco Polo© написа: ПП - Ааа, и доколкото ми е известно - май се оказва, че не аз съм изнасял информация, за което МНОГОКРАТНО предложих да покажа някои неща на заинтересованите...?

Оказало се е в твоите приказки , пред другите.

Аз не съм си писал с Лорда по скайпа.И след като много добре знаеш какво сте си писали не ми са прави на ощипан.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

bat.galin написа:Предлагам да се създаде група "Месари" и в нея да се приемат членове, независимо от региона, след одобрение .
И както гледам , някои вече са скочили летвата и членуват в нея отдавна, така че и модератор ще и трябва :idea:
пп1. цвета на групата да е червен.
пп2. пишете по едно "Модерирано" като триете, да се знае че е имало нещо писано. щото инак се сещам неволно за chitanka.info :mrgreen:

Бате, какъв ти е проблема???Всичките ти постове са заяждащи и целящи дразги.Обясни та да знаем всички.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Според мен не трябва да се виждат темите на "групарите" в общите, иначе нека да си ги има.

Изображение
На платено не одим !
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

sampo написа:Според мен не трябва да се виждат темите на "групарите" в общите, иначе нека да си ги има.
Това според мен е добра идея, но не знам дали е осъществима.
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

sampo, това учреждение в кръгчето за групарите ли си го избрал :lol:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

sampo написа:Според мен не трябва да се виждат темите на "групарите" в общите, иначе нека да си ги има.
Е това е най доброто решение.
Осьществимо е бате ,щом е осьществимо за магазина :D
Лошото е че доста хора се преорентираха в други форуми,и тея групички само ще допьлнят общата картинка.
:drinkers: :drinkers: Мисля че това е най голямата глупост в форума от всички досега.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

И к'во остана за четене ??? Нищо... очаквам групата на гейовете и травеститите-риболовци, та и те да спретнат една групичка тука, с равни права са :oops: :lol:
Тогава на 1-ва страница ще има заглавия на теми от типа ... "Рибарски стол при проблеми с хемороидите"

Изображение
На платено не одим !
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Искам да попитам как мога да си направя и аз една група ?Че с братчеда да си разказваме кои каде е ходил /за риба /и как се е напил .....ама да не ме разберат свички, може да приемем някои друг нов член ако изпълни изискванията ни да пие по 150л ракия на сезон.Групата ще се казва "малка Ямболска " група
Последно промяна от Gan4eff на Нед Юни 27, 2010 9:26 pm, променено общо 1 път.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

:wink:Що да не, гледам Софийската група са си всичко на всичко двама човека ама си пускат темички и си ги четат ...ко ши муй
Последно промяна от Gan4eff на Нед Юни 27, 2010 9:56 pm, променено общо 3 пъти.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

muerter написа:
sampo написа:
Лошото е че доста хора се преорентираха в други форуми,и тея групички само ще допьлнят общата картинка.
:drinkers: :drinkers: Мисля че това е най голямата глупост в форума от всички досега.
Интересно ми е, каква е разликата между форумите?Едни и същи хора са активни и тук и в други форуми, темите са сходни, само дето в повечето(вече) форуми трябва лично одобрение и препоръка и хора ненеднократно гонени от тук, или от другаде се регистрират в по-новите форуми, но взели си поука стават кротки агънца и вече много внимават какво пишат и как се държат!
Други се "преориентираха", защото искат да бъдат в по-ограничена компания и още ред подобни причини, а и едва ли има някой който да не е регистриран и активен в още един-два форума, така че аз лично не ги разбирам тези носталгии от типа "форума вече не е това, което беше навремето...","форума се промени много" и бла бла..., ами нормално е да се промени с времето, че то преди години имаше само два-три форума, които се развиха, а и самите хора не пишеха толкова по форуми, било заради това че нямат нет, било заради това че я нямаше днешната виртуална култура на общуване и т.н.
Нормално е да има и разочаровани и очаровани, няма как да се угоди на всички!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Явно е народопсихология!!!Свикнали сме винаги да се доказваме колко сме по -големи и по добри от "съседа".Трябва да се делим постоянно като някакви амеби ,но поне те оцеляват докато при нас винаги е деструктивно.Възможно и аз да съм ограничен и да не виждам предимствата на тези "групи",затова ще спра със словоизлиянията си. :shock:
TRS70MLF2
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Тая работа със групите сие чиста проба инфекция за този форум !
А разпространи ли се инфекцията...........изхода е плачевен....!
Както се казваше в един виц: "В България проблема е --много вождове, малко индиянци......"
И тук май се вижда същия проблем- явно има доста мераклии за вождове/рибарски/............
M.S.M
новобранец
новобранец

Мнение от M.S.M »

"В България проблема е --много вождове, малко индиянци......"
И тук май се вижда същия проблем- явно има доста мераклии за вождове/рибарски/...

:lol: Много вярна приказка колега,дано в морски риболов да няма групи-сафридисти кефаладжии калканджии и тн.
ако човек се замисли, на колко много така наречени групи, могат да се разделят членовете на даден форум но тогава думата форум се обезмисля.
не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

M.S.M написа:"...... Много вярна приказка колега,дано в морски риболов да няма групи-сафридисти кефаладжии калканджии и тн.
ако човек се замисли, на колко много така наречени групи, могат да се разделят членовете на даден форум но тогава думата форум се обезмисля.
Има ве,как да няма.Да не мислиш че Zarganski ходи за сафрид ? - сам си призна-ТЦ
Еле пък аз за кефал - да,ама не. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
toyo1

Мнение от toyo1 »

Групите ги има отдавна (на ЛС) не виждам смисъла но щом сте решили ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС ..... Мислех че форума е за ХОРА С ОБЩИ ИНТЕРЕСИ които да си помагат кои с каквото може В ИМЕТО НА РИБОЛОВА .С групичките се слага ЦЕДКА на информацията и отношенията със сигурност ще се променят.Ако има място в групата на Ш А Р О :wink: ме ПРЕКРЕПЕТЕ ако трябва и на ЕДНА БУЗА :idea: (една буза - когато двама човека са седнали на един стол и полвината им гъзове са във въздуха)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”