Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За групите
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: За групите
toyo1 написа:Групите ги има отдавна (на ЛС) не виждам смисъла но щом сте решили ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС ..... Мислех че форума е за ХОРА С ОБЩИ ИНТЕРЕСИ които да си помагат кои с каквото може В ИМЕТО НА РИБОЛОВА
Глас народен глас.... Предлагам Модовете да подложат на гласуване да има ли групи или не. Нека ние решим ,защото този форум го правим ние.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- danev69
- сериозен играч
Jechev написа: Нормално е да има и разочаровани и очаровани, няма как да се угоди на всички!

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Предлагам да има една анкета и да се види дали хората искат да има групи или не.Аз също съм против.Просто форума по този начин се обезмисля.Всеки ще си пише в групата,а хората които не са приети по една или друга причина какво ще правят?И другото-как ще се определя дали един човек да бъде приет?Предполагам,че новите колеги няма да бъдат допускани,просто защото са нови във форума.Подчертавам във форума са новаци,но може да са по-добри риболовци от 90% от хората във форума и да имат какво да ни покажат. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Всяка група сама определя, как и кога да приме нови членове. Не виждам нужда някой да прави анкета, дали аз да съм член на дадена група или не.
Всеки, който иска своето пространство, във вид на група може да го получи. Хората, които споделят сега, ще споделят и за в бъдещи, не виждам, как членството в група ще промени това. Разглеждайте групите, като отделно пространство, а не като затворена стая вътре във форума.
Всеки, който иска своето пространство, във вид на група може да го получи. Хората, които споделят сега, ще споделят и за в бъдещи, не виждам, как членството в група ще промени това. Разглеждайте групите, като отделно пространство, а не като затворена стая вътре във форума.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Нямах намерение да пиша повече в тази тема, но ще се опитам за последен път да разясня каква е целта и идеята на нашета група. Много хора остават с грешно впечатление от това нововъведение и мислят, че по някакъв начин форумът се разпада.
В крайна сметка желанието ни е по-спокойно да обменяме информацията за водоемите и риболова в Бургаска област, с хора доказали правилно отношение към природата и рибата! Не смятаме, че е редно потребители да черпят единствено инфо, без да дават такова, възползвайки се от него по-начин, който не ни харесва.
Общуването в групата няма нищо общо с контактите ни с останалите участници във форума. Никой няма намерение да се изолира и покрива в групата. Винаги ще си останем отворени към общия форум и ще помагаме с каквото можем. Спокойно мога да кажа, че голяма част от репортажите в Моя риболовен излет излизат от нашия край и това ще продължи и за в бъдеще. Просто подробностите за конкретните места на риболова остават за наша консумация.
Нито един колега, който е спомогнал за развиването на форума в положителна насока, няма да бъде лишен от допълнителна информация.
В крайна сметка желанието ни е по-спокойно да обменяме информацията за водоемите и риболова в Бургаска област, с хора доказали правилно отношение към природата и рибата! Не смятаме, че е редно потребители да черпят единствено инфо, без да дават такова, възползвайки се от него по-начин, който не ни харесва.
Общуването в групата няма нищо общо с контактите ни с останалите участници във форума. Никой няма намерение да се изолира и покрива в групата. Винаги ще си останем отворени към общия форум и ще помагаме с каквото можем. Спокойно мога да кажа, че голяма част от репортажите в Моя риболовен излет излизат от нашия край и това ще продължи и за в бъдеще. Просто подробностите за конкретните места на риболова остават за наша консумация.
Нито един колега, който е спомогнал за развиването на форума в положителна насока, няма да бъде лишен от допълнителна информация.
В крайна сметка желанието ни е по-спокойно да обменяме информацията за водоемите и риболова в Бургаска област, с хора доказали правилно отношение към природата и рибата.
Ми аз мисля че за това може да се използва Скайп или GSM...Като по този начин никои няма да знае кво си шушукате с другарчетата ..ама като видиш /Бургаска група-“!“!“!“!“!“/ си мислиш ейййй тия не ме приеха в групата си за да не не им чета постовете и да не им изловя рибата ...Пълна простотия според мен. Колко човека наброява да речем Софийската група ???последно като погледнах бяха двама сега да са станали пет , и кво ше си пишат двамата или петимата ?ми да си направят един общ чат в Скайпа и поне ще могат и да си говорят вместо да пишат ...
Ми аз мисля че за това може да се използва Скайп или GSM...Като по този начин никои няма да знае кво си шушукате с другарчетата ..ама като видиш /Бургаска група-“!“!“!“!“!“/ си мислиш ейййй тия не ме приеха в групата си за да не не им чета постовете и да не им изловя рибата ...Пълна простотия според мен. Колко човека наброява да речем Софийската група ???последно като погледнах бяха двама сега да са станали пет , и кво ше си пишат двамата или петимата ?ми да си направят един общ чат в Скайпа и поне ще могат и да си говорят вместо да пишат ...
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
О'кей,явно аз не бях разбрал правилно.Значи в групите ще се приемат само хора,които са се доказали през годините с правилно отношение към флората и фауната и там ще се споделя информация за това къде е направен "Моят риболовен излет" далеч от лоши очи. 

Предвид, че тук и в други форуми най-често съществува опцията "ходя на излет и имам добра слука , но не споделям с никой да не ми разбере мястото, даже и с приятели", не виждам какъв е проблема да бъде така?!?as99 написа:О'кей,явно аз не бях разбрал правилно.Значи в групите ще се приемат само хора,които са се доказали през годините с правилно отношение към флората и фауната и там ще се споделя информация за това къде е направен "Моят риболовен излет" далеч от лоши очи.
Що по български винаги бързаме да оплюем нещо ново, преди да видим дали ще работи, или не?
Едно семейство понякога има нужда да остане насаме - далеч от роднини,приятели и колеги, но това не значи, че се изключва от социалния живот и се изолира, нали?
Ей, така разглеждайте някаква "група"- просто шепа хора, които желаят да останат за малко насаме, като пак са си в общия кюп!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Нали точно това се опитвам да ви обясня бе другарю Jechev.Когато изкаш да споделиш толкова тайна информация може да използваш телефон ,скайп,ово и др.Защо е нужно да речем Ти и още един твой приятел да си правите отделна група и да си цънкате двамцата и да не пускате други хора в групичката си само и само за да спестиш 20 ст. от GSM или просто да го намерих по скайпа ,според мен е излишно .А да не говорим че и ЛС има и какво ли още не .Както бях писал по горе и аз искам да си напраим групичка с брачеда и една с жената ше си направа /тя ше се регистрира ,няма каде да ходи/ и ше си драскаме квот си искаме и няя да пускаме нови членове в групичката ни да не ни четат глупостите .Ами ако се съберете да речем 20 човека в една група обаче се здразните нещо и петима да речем се отцепят и си направят група във вашата група кво ше стане тогава .Тъпо е това и безмисленно и го няма в никои друг форум ..А между другото какво означава ФОРУМ ..????според мен е публично/показване,ако вие го разбирате тайно шушу мушу ОК ама не забравяйте че шушу мушу къща разваля ...това е народно твърдение не мое !Ай чао
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Питам просто и повече няма да се обаждам!
Нямали дискриминация спрямо нови колеги във форума, които са с правилно отношение към природата и рибата?
Нямали дискриминация спрямо нови колеги във форума, които са с правилно отношение към природата и рибата?
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И в моя форум е многоцветна действителността,но членството в група определя само предпочитания вид риболов!Никога не бих допуснал затворени групи!
Мое мнение,за моето си лично пространство!
За тук - изобщо не ме дразни и не ми влиза в работата!Аз съм член на ГОЛЯМАТА група и не ме интересува принадлежност,местоживеене и т.н.
Мое мнение,за моето си лично пространство!
За тук - изобщо не ме дразни и не ми влиза в работата!Аз съм член на ГОЛЯМАТА група и не ме интересува принадлежност,местоживеене и т.н.

НямаAL KAPONE написа:Питам просто и повече няма да се обаждам!

Навсякъде е така ,,първо трябва да докажеш и после да искаш

То стана като онази реклама по телевизора '''ИСКАМ,ВСИЧКО ИСКАМ'' ,но нищо не давам

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Има ли групи Сайта ще се затрий във времето и после кво.... нов сайт ,аз съм против -един от първите съм в него и мисля ,че е най добре да се запази такъв какъвто е сега.Виждате ,че в последно време на НС Броя на участващите намаля и причината всички я знаем, че не кризата е виновна
Лично мнение и 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!