"ЗаРазни"

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Искате ли да се върнат Отчето и Дурумича

Да искам да се върнат
24
55%
Не искам да се върнат
17
39%
Немога да преценя...
3
7%

Общо гласове: 44

Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Аз пък мисля да пусна една тема дали сте съгласни да прекръстим сайта от наРиба на наСеира. Многооооо сте му отива!!!
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

batmilen написа:И яз не ти се сърдя...ако имам път към Пловдив,мога да ти се обадя да пием по една ракия... :lol:

Ей на това сега му викам една мъжка приказка.То какво ли не съм видял в форума,но щом да съд стигна работата става много деликатна.Калканчо нещо пак се бъзна,лудницата е пълна.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

ivanka написа:Аз пък мисля да пусна една тема дали сте съгласни да прекръстим сайта от наРиба на наСеира. Многооооо сте му отива!!!
Абсолютно си права колежке! Казвам ви честно всичко това вече изгуби смисъл ... смешно, банално , грагично, тъпо ... мога до утре да изреждам , ала гледам че няма смисъл. Това интриги , това кой на кой какво казал... няма смисъл... не просто незнам...

Питам ви: Всеки от вас с каква цел влиза в този форум? Гледам името на сайта е http://www.nariba.com , ако искате няма проблем ... още довечера ще ви направя нов сайт... Сеирджии.ком :roll: :roll: :roll:

То на човек да му е неприятно да пусне тема от риболов излет вече...
да не би да се различи от останалите (тези които не спират от 1 месец да се плюят и заяждат един друг)
Последно промяна от Local на Пон Фев 19, 2007 5:17 pm, променено общо 1 път.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

batmilene,нямаш проблем,когато пожелаеш ще пием по едно.Между другото,направих предложгение в"Срещи и купони"за едно събиране при мен,тъй като съм на средата на България и за повече хора ще е удобно да дойдат тъй като ще ръзделим пътя.От мене 2-3 агнета според хората и на пролет ще почнат и зелените салати и т.н.Помислете сериозно по въпроса.Мисля че като се съберат повечето съфорумци,всеки ще си създаде лично мнение за другите и няма да се чуди кой аджеба стои срещу него на компютъра и дали е улегнал и сериозен колега или е някой дечко които си търси занимавка и вкарва интриги.

Ваня,форума си е много хубав но трябва да се извадят кирливите ризи на всеки/демек да се изперат/иначе няма спиране.Много е неприятно да се пишат простотий вместо да си говорим за риби,но докато има ненавист между съфорумците и злобеене,просто незнам какво трябва да се направи друго.Според мен ще е нормално още в момента в които някой новорегистриран влезе и се нахвърли срещу някой,трябва да се банне и това е.Тези доводи аз отдавна ви чета и не издържах на вашите хвалби и надувки та спонтанно реших да се включа в патакламата просто не трябва да се допускат да вкарват интриги.Никой не споменава тези неща и никой не вижда или не иска да види кой аджеба подпали нещата и т.н.Не съм аз човека който да дава съвети,и не по малко от Вас желая тези простотий да спрат и да започне едно нормално и човешко общуване както беше когато се регистрирах в този сайт.Хайде със здраве и дано всичко да спре по бързо,това е най важното нещо което повечето хора от форума желаят. :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

[quote="Krokibg"]batmilene,нямаш проблем,когато пожелаеш ще пием по едно.Между другото,направих предложгение в"Срещи и купони"за едно събиране при мен,тъй като съм на средата на България и за повече хора ще е удобно да дойдат тъй като ще ръзделим пътя.От мене 2-3 агнета според хората и на пролет ще почнат и зелените салати и т.н.Помислете сериозно по въпроса.Мисля че като се съберат повечето съфорумци,всеки ще си създаде лично мнение за другите и няма да се чуди кой аджеба стои срещу него на компютъра и дали е улегнал и сериозен колега или е някой дечко които си търси занимавка и вкарва интриги.

Oще една мъжка приказка,еи това да се чува и вижда. :partyman:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Абе я върнете Отчето - поне :!: :!: :!: ю
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Засегнатите страни ИМАТ ПРАВО НА ОТГОВОР/еднократно/ , това се ползва във журналистиката като принцип .
Против анкетата съм във този и вид , Дурума и Отчето не са свързали съдбите си във "свещен съюз" , всеки отговаря за делата си поотделно .
На платено не одим !
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

sampo написа:Засегнатите страни ИМАТ ПРАВО НА ОТГОВОР/еднократно/ , това се ползва във журналистиката като принцип .
Против анкетата съм във този и вид , Дурума и Отчето не са свързали съдбите си във "свещен съюз" , всеки отговаря за делата си поотделно .
Тъй , тъй , кат гледам това е единственното смислено мнение по темата / анкетата :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

A тъй

Мнение от Gan4eff »

Браво бе калканчо на теб баща ти ако ти каже че си се осрал и на него ли ще се обидиш ама там маи много тои да ти банне 2 3 шамара Тай че като ти каже някои по голям и в случая по опитен от тебе нещо послушаи го и си трай а дали го приемаш и ще го приложиш си е твоя работа никои няма да те проверява Аз съм ЗА с двете ръце да се върнат и ПАПАта И Дурумич щото незнам вече колко време ги няма ама като че ли тоа форумец е по сивкав без тях преди по ми харесваше .Тъй че Барутчо да преглътне егото си и да махне Банна пак аз сам сигурен че ПаПата ще го почерпи некой път на някоя чужда свадба
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Братя /и сестри/ на този ден преди 134г е обесен В. Левски... Най-великият българин и патриот...светец...предаден, продаден....
Нека спрем за малко да помълчим и да помислим ... дай Боже и да се помирим!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Е гласувах ЗА и сега ще видим как се прокарва поредната странна идея във форума. :lol: :lol: :lol: :P :shock: :shock: :shock: :wink:
Не дърпай ...... за ......
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Гласувах с "Не искам да се върнат". То не бяха лигавщини, то не беше чудо ! Не искам и да се сещам даже. Малко съжелявам за Дурумов, но какво да се прави. Мисля, че решението беше правилно.
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

аз - Красимир съм за тяхното връщане
когато влизам в този сайт - най малко имам намерение да се карам с някой .... който дори и не познавам
повечето тук сме си рибари и това си е нашето призвание , но кой е по добър винаги ще е спорен :wink:
Красимир от Балчик
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

dedeff написа:
batmilen написа:И яз не ти се сърдя...ако имам път към Пловдив,мога да ти се обадя да пием по една ракия... :lol:

Ей на това сега му викам една мъжка приказка.То какво ли не съм видял в форума,но щом да съд стигна работата става много деликатна.Калканчо нещо пак се бъзна,лудницата е пълна.
Никой никого за нищо не съди просто споменах ,че за това което направи може да му стане лошо не че аз ще направя нещо.То на всеки може да случи да сбърка.

Така де...простил съм на всички но докато не се стабилизира форума да стане както го познавам няма за какво да пиша в него...
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: "ЗаРазни"

Мнение от ivan_yo »

batmilen написа:Ще пусна една анкетка...дали искат колегите да се върнат Отчето и Дурум4о...абе такива били, онакива били...ама и на мен взеха нещо да ми липсват...Вече простих на 50%на Дурумича...дето ме лъготеше и се правеше на ощипана блондинка... :lol:
[img}Но все пак виште тук.[/[/color]color][/color] [/color]:idea: ШоПомощ ОТЧЕ тия се оляха...
Автор Съобщение
batmilen
Новак

Местожителство: Бургас

Помощ ОТЧЕ тия се оляха...
Помощ ОТЧЕ тия се оляха... и нещо се ебават с мене...След уто в петък в РАЗНИ - naRiba.com сега не мога да вляза в сайта...

Абе то човек да не "изпусне парата" в края на седмицата...ФИКСО или некой друг умник май се е престарал...я виж направи нещо поне да си четем съобщенията на ЛС...
ore/bigs/c021.gif[/img]
http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=23
и ще го псрещнем като освободител ли :roll: :?: с Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Е ХАЙДЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ, ДАНО ПЪК ДА Е ВЛЯЛ В ПРАВАТА ВЪД(ВЕРИЦА) Изображение
Изображение

Изображение
Последно промяна от ivan_yo на Пон Фев 19, 2007 9:22 pm, променено общо 8 пъти.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”