Между каракудата и два огромни кефала !!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

Кроки а защо имат такива странни петна по тялото?да не са болни?Преди две години лових такива,а и по големи на Янтра в Горна Оряховица под моста.Оказа се че са болни от червенка
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бях ги сложил във кофа която беше тясна и с вода,ми неможаха да се съберат ,знам ли но за болест и дума да не става.Като си го ловил,знаеш много добре че той умира доста по бързо от другата риба,и беше и под каракудата през цялото време и до Пловдив пак в кофата и така.

P.S Хи,хи,забравих да ти кажа че като ги хванах бяха като нови и много живи,направо съжалявам че съм ги държал в пералнята за няколко часа и не ти харесва външния им вид,но няма да ги карам на пазара я :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

zlak,прав беше приятел,смених батерията на кантара,и взе че тръгна.Излезнаха точно 1.73 кг двата,д....ба и кантара,д....ба и рапалата и чудото.Ми нали един път се напатих кат ма нападнаха като зомбита,та си викам абе...щом кантара така показва,значи са толкоз,макар и аз да се усъмних,но хич не ми дойде на акъла да сменя батерията.Мерси все пак че ме ръчна малко.Не че има някакво значение,но си е резил да не тегли шибания кантар като хората

snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Колеги вий не спите ли.За килограмите на кефала за виси от водоема,колкото повече тиня има във водоема толкова повече тежи.Kroki i zlak ще ви се обадя предварително може да помогнете при избора на каравана.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

между каракудата и два огромни кефала

Мнение от Диканаров »

Браво Кроки! Такива не съм виждал от младини! :smt041 :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Всичко е до късмет и го пожелавам на всички.Както казах и преди,направих доста валати както и други колеги,но то е от сезона.Можех да си ходя на моя язовир и да си чеша крастата както правят мойте роднини и понеже времето беше супер си даваше каракуда на поразия.Но аз съм си рибарче и си платих билета за да ходя да гоня рибата като всички вас иначе то на моя язовир е много лесно отивам и си хващам,може една но ще хвана.Та така стоят нещата,нека късмета да споходи всички ви през новия сезон и да има много снимки и всички да се радваме от сърце на всеки колега а не да се дръгнем и да завиждаме.Благодаря ви на всички за отзивите които направихте за кефалите,макар че аз кефала го уважавам само като обект за риболов на блесна и не го ям,но това не му пречи да ми оправя головата разлика /успешни - неуспешни излети/ по марица,може да е бил примерно един но пак е било риба.Хаиде със здраве.

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

snegk,на моя язовир рибата никога не е миришела и е с изключителни вкусови качества,ако само малко намирисваше дори само за това нямаше да давам по толкова пари за издръжката на язовира от 11 години.Има си тиня по дъното като всеки язовир,но преимуществото при мен е че водата съдържа повечко сяра и други неща който дапринасят за чистотата на рибата и не позволяват на разни бацили да виреят като в други водоеми.Също така когато се порежа или ударя,раните ми заздравяват три пъти по бързо отколкото биха заздравели нормално.Като дойдеш ще изядем по някоя риба и ще се убедиш сам.Хайде чао за сега.

snegk

Мнение от snegk »

kroki аз не говоря за твоя язовир брат.Говоря по принцип за кефала.На реките и чистите язовири е по лека независимо от това че на дължина е една и сща.Това е във връзка стова,че колегата по горе каза,че са леки.Относно твоя язовир.Напълно нормално е да го подържаш чист, дал си сигорно една камара пари. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Той излезе прав за килограмите а кантара на Рапала е просто боклук.В писаното от теб за разликите в теглото според водоема има резон,защото по язовирите се храни по-интензивно,докато в реките рибите изразходват повече енергия в набавянето на храна и в борбата със теченията.Прав си :smt023

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

Кроки,явно пералнята ти РЕВЕ за ремонт,защото кленовете са в трагично състояние.Явно мрежите в твоя язовир не дават прошка.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Просто ти е бедна фантазията каква ми е пералнята,дано не попаднеш в нея. :lol: :lol: :lol: Или глава боли или г....з :twisted: :twisted: :twisted:

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

До сега който се е опитал да ме изпере е претърпял доста поражения.Помолих те да не ми даваш определения.Не съм те обидил със нищо.Явно много се засягаш на тема риби.Всеки си има мнение и е СВОБОДЕН да го изразява.Нито си най великия нито най големия за да даваш ти мнения за хора,за които нямаш ни най малка представа какви са и що са.Кво като имаш некви си 300 мнения.За да не се дразниш за вбъдеще,не показвай такива касапници.Чудя се защо колегите моралисти търпят такива работи и не вземат отношение.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ти спри да спамиш,и тогава говори,знаеш ли колко ми пука какво пишеш,сагам си го нак.....ра

Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

pacholev написа:До сега който се е опитал да ме изпере е претърпял доста поражения.Помолих те да не ми даваш определения.Не съм те обидил със нищо.Явно много се засягаш на тема риби.Всеки си има мнение и е СВОБОДЕН да го изразява.Нито си най великия нито най големия за да даваш ти мнения за хора,за които нямаш ни най малка представа какви са и що са.Кво като имаш некви си 300 мнения.За да не се дразниш за вбъдеще,не показвай такива касапници.Чудя се защо колегите моралисти търпят такива работи и не вземат отношение.
Г-н pacholev, сбъркали сте форума - тука говорим за риболов, а не за морал.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Баси му мамата значи човек не може сам да си развъжда рибата и да я храни и пази от браконери и после да не може да си извади една кофа риба ей тай за кеф.

Бахта в морала, този кефали сигурна са на повече от 11 години и са зирибени от някой друг преди колегата да вземе язовира.

Вземи прочети някакав договор за наем или концесия на водоем

Цитирам по памет "НАЕМАТЕЛЯТ/КОНЦЕСИОНЕРЪТ ИМА ВСИЧКИ ПРАВА ВЪРХУ ВОДНИТЕ ОРГАНИЗМИ В ОПИСАНИЯ ОБЕКТ"

Нищо лично колега, не изглеждат добре рибите на снимката, но тези риби са собственост на КрокиБг (буквално) и може да прави с тях каквото иска :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”