Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Нова група.
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: Нова група.
Баруте, не става въпрос за приемането; мен специално биха ме приели почти навсякъде( с малки регионални изключения, по от около 2-3 декара в землището на Св.Влас, примерно
). Тук въпроса е принципен и в 99% не касае пряко колегите които пишат, че са против или тези които "под сурдинка" споделят, че са против(на л.с. , скайп, тлф...) В по-голямата си част, това са колеги със силно развито чувство за справедливост и дори не съвсем съзнателно-стремеж за изграждане на така нареченото Гражданско Общество и у нас; в края на краищата, Форумите сами по себе си са отделни, затворени, и функциониращи сами за себе си граждански общества или структури с идеална и некомерсиална цел; всяка една привилегия за група от това общество, спрямо останалите членове е ...червен светофар, ама ГОЛЯМ
Така стоят нещата и дано да съм ги пообяснил правилно; бъдещето на децата ни, внуците ни, равнопоставеноста и човешките права, рано или късно ще се самоопределят от всеки и гражданските общества- по хоризонтала и отдолу, нагоре
Аз писах на колегите в "бургаската тема", за какво става въпрос- една голяма част от тях(вкл. софийската "група") са и в доста други форуми и по-малки форуми, някои са и модератори в още по няколко форума(някои от които с "филтър"), та са начсно за какво точно говоря в случая
Трябва да има някакъв ред в тези неща, а не "след нас, и потоп"- в края на краищата тук има колеги на които живота и истинското им "АЗ" са свързани с НаРиба.Ком и не може така да бъдат манипулирани- все едено че част от покрива е паднал
п.п. нищо лично, към никого не влагам в този пост- половината от колегите с "групите"са ми приятели, пък и се познаваме лично и дано се намери допирната точка и правилното решение

Така стоят нещата и дано да съм ги пообяснил правилно; бъдещето на децата ни, внуците ни, равнопоставеноста и човешките права, рано или късно ще се самоопределят от всеки и гражданските общества- по хоризонтала и отдолу, нагоре

Аз писах на колегите в "бургаската тема", за какво става въпрос- една голяма част от тях(вкл. софийската "група") са и в доста други форуми и по-малки форуми, някои са и модератори в още по няколко форума(някои от които с "филтър"), та са начсно за какво точно говоря в случая

п.п. нищо лично, към никого не влагам в този пост- половината от колегите с "групите"са ми приятели, пък и се познаваме лично и дано се намери допирната точка и правилното решение

-
- вече хвърля и на тежко
Искам само да попитам с какви очи тези от групите ще четат споделеното от тези,които не могат да видят в тяхната група,и справедливо ли е това според тях,че след като си правят групи,за да се отделят от ,,паразити,, ,сами се превръщат в такива???
Мирославе, в стаята за разпити ченгетата гледат ТЕБ през полупрозрачните стъкла, а ти не можеш да ГИ видиш, същото е с групите ... На всичкото отгоре форума се пълни със глупави и непрочитаеми теми и заприлича на ...
В друга тема бях казал че съм ЗА групите , но да НЕ им виждам непрочитаемите теми. Иначе вътре в групата нека се и чифтосват
, боли ме .ура ...
Снимката я публикувах в друга тема, ама който не я е видял, да я види :

ps: мирославмладенов , я да видим кой и какво ще ти отговори ?
И се научи да пишеш по дебело
, че може да не забележат въпроса ти .
В друга тема бях казал че съм ЗА групите , но да НЕ им виждам непрочитаемите теми. Иначе вътре в групата нека се и чифтосват

Снимката я публикувах в друга тема, ама който не я е видял, да я види :

ps: мирославмладенов , я да видим кой и какво ще ти отговори ?
И се научи да пишеш по дебело

мирославмладенов написа:Искам само да попитам с какви очи тези от групите ще четат споделеното от тези,които не могат да видят в тяхната група,и справедливо ли е това според тях,че след като си правят групи,за да се отделят от ,,паразити,, ,сами се превръщат в такива???
На платено не одим !
Отговор.
Тъй като аз съм човека,който започна с темата,ще се опитам да отговоря на няколко неща,които ми направиха впечатление в дискусията.
1.Кой колко пише във Форум-а:до преди година,година и нещо,пишех активно със подробности за места и такъми.Тъй като не мога да качвам снимки,а и виждайки оплюването на колеги,които са качили такива,в темите ми почти никой не пишеше.Четяха ги-400-500човека и нито едно мнение.Вярно,че в голяма част от темите коментарите са или с емотикон или едносрични,но те поне показват минимален интерес.Прецених,че такъв няма и пиша рядко.
2.За бракониерите-колеги,бракониерите с мрежи,ток ит.н.,както аз им казвам"промешленици",знаят местата и времето на движение на рибата по-добре от всички нас,взети заедно.Та нали това им е "прехраната"!!!И бъдете сигурни,че са под закрила на горски и ИАРА.Така че за това.....
3.За местата-ако има някой,който да "изреве",то тава е Венци72.С неговите репортажи толкова народ е запалил за Струма,че вече не би трябвало да има място по реката.Да,ама много ходят,а той продължава да си хваща.И другите просто се отказват.Щото за това си трябва майсторлък.
4.За групите-самите вие не сте наясно точно какво правите.Един път ще си споделяте,после няма да е всичката информация,а част,след което и аз не знам какво.В общи линии доводите,които изтъквате "ЗА",са съвсем неубедителни.
5.По отношение на останалите членове(извън груповите)-нали се сещате,че 99% от тях ще се замислят,преди да пуснат репортаж.Така че,за да има Форум,ще трябва да пишете и вие.Ако пишете,за какво е групата?Или ще пускате"съгласевана"информация.
6.Хобито няма кой да ми вземе и никой не може да улови моята риба.Едно време имаше идея всички членуващи в тоя Форум да бъдат облечени с еднакви дрехи и шапки,за да се разпознаваме по водоемите и да си помагаме и да се подкрепяме.Така можеше да се справим и с боклука и с част от бракониерите-като знаеш и виждаш няколко човеко от Форума около теб,би ти било доста по-спокойно.А сега-тъй като няма да спра да ходя и на Жребчево и на Доспат и на Искър и на Ивайловград и на Караагач или Дяволска,какво?Да,без инфо,да,може би един до друг,но отделени от групи,информация и т.н.глупости.
1.Кой колко пише във Форум-а:до преди година,година и нещо,пишех активно със подробности за места и такъми.Тъй като не мога да качвам снимки,а и виждайки оплюването на колеги,които са качили такива,в темите ми почти никой не пишеше.Четяха ги-400-500човека и нито едно мнение.Вярно,че в голяма част от темите коментарите са или с емотикон или едносрични,но те поне показват минимален интерес.Прецених,че такъв няма и пиша рядко.
2.За бракониерите-колеги,бракониерите с мрежи,ток ит.н.,както аз им казвам"промешленици",знаят местата и времето на движение на рибата по-добре от всички нас,взети заедно.Та нали това им е "прехраната"!!!И бъдете сигурни,че са под закрила на горски и ИАРА.Така че за това.....
3.За местата-ако има някой,който да "изреве",то тава е Венци72.С неговите репортажи толкова народ е запалил за Струма,че вече не би трябвало да има място по реката.Да,ама много ходят,а той продължава да си хваща.И другите просто се отказват.Щото за това си трябва майсторлък.
4.За групите-самите вие не сте наясно точно какво правите.Един път ще си споделяте,после няма да е всичката информация,а част,след което и аз не знам какво.В общи линии доводите,които изтъквате "ЗА",са съвсем неубедителни.
5.По отношение на останалите членове(извън груповите)-нали се сещате,че 99% от тях ще се замислят,преди да пуснат репортаж.Така че,за да има Форум,ще трябва да пишете и вие.Ако пишете,за какво е групата?Или ще пускате"съгласевана"информация.
6.Хобито няма кой да ми вземе и никой не може да улови моята риба.Едно време имаше идея всички членуващи в тоя Форум да бъдат облечени с еднакви дрехи и шапки,за да се разпознаваме по водоемите и да си помагаме и да се подкрепяме.Така можеше да се справим и с боклука и с част от бракониерите-като знаеш и виждаш няколко човеко от Форума около теб,би ти било доста по-спокойно.А сега-тъй като няма да спра да ходя и на Жребчево и на Доспат и на Искър и на Ивайловград и на Караагач или Дяволска,какво?Да,без инфо,да,може би един до друг,но отделени от групи,информация и т.н.глупости.
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Отговор.
joco написа:..........
4.За групите-самите вие не сте наясно точно какво правите.......
Добре, че си ти, умника, да обясниш на другите какво всъщност правят.
Re: Отговор.
С нещо да съм те засегнал?Да съм те нагрубил?Да съм те обидил?Що за държание от модератор??!!!Извинявам се за грешката-АДМИНИСТРАТОР!Но това не променя въпроса ми.Или преча?barutchiata © написа:joco написа:..........
4.За групите-самите вие не сте наясно точно какво правите.......
Добре, че си ти, умника, да обясниш на другите какво всъщност правят.
- barutchiata ©
- Администратор
Правиш хората малоумни, като им вменявш, че правят неща Ама не знаят защо. Което си е обида, а като ти казах умник се чустваш много обиден.
Знаеш ли,нямам намерение да споря с теб,защото точно ти си един от най-върлите защитници на идеята за групите.И понеже няма какво да ми опонираш на останалите точки,обезмислящи гениалната ви идея,реши да се хванеш за думата,ли?Ти си знаеш защо,като отговорно лице в сайта,подкрепяш разделението.А да се чуствам обиден,няма за какво!Не мога да ти върна възпитанието,изискващо да не обиждаш и квалифицираш(м/у другото има го и в правилата).Обикновено човек започва да се държи нападателно и грубо,когато няма повече аргументи,за да защити тезата си.barutchiata © написа:Правиш хората малоумни, като им вменявш, че правят неща Ама не знаят защо. Което си е обида, а като ти казах умник се чустваш много обиден.
П.П.Извини ме,ако има непознати за теб думи в текста.
-
- научил се да хвърля
Добре си е да има групи! Организирват се хората от региона, ходят за риба, срещат се... , а нека да има и теми, в които някой от др. регион ако иска инфо да пита за някой водоем да му се дава... Според мен най-удачно, че вече взе да става банално с тея теми! 

[quote="fonk123"]Добре си е да има групи! Организирват се хората от региона, ходят за риба, срещат се... , а нека да има и теми, в които някой от др. регион ако иска инфо да пита за някой водоем да му се дава... Според мен най-удачно, че вече взе да става банално с тея теми!
[/quote]
Фонк братле , от скоро си тук ...поразгледай форума и ще видиш че има теми за абсолютно всичко свързано с риболова че и горница има ,разни ,биваци ,фотографии и какво ли още не .Групите си ги измислиха хора които искат или по скоро не искат да делят форума с други рибари а само те да си го ползват .
Са шефа ше каже ми не е така .Да ама е така ,защото те ще си пишат в групите и ще гледат какво пишат тези които не са групирани ...следователно тези които не са в група ще си кажат ...АЙ сектир защо да пишем излети които виждат всички а ние не виждаме какво си пишат в групите. И ще стане една ...Сега групаджиите ще кажат ама не е вярно ,ние там само се усамотяваме и се борим с бракониерите да не ни ходят по любимите места ,а останалото ще си е све същото ...!?!?!?АЙДЕ бе на кои ше ги разправате тия ....днес правя 28г. не 5

Фонк братле , от скоро си тук ...поразгледай форума и ще видиш че има теми за абсолютно всичко свързано с риболова че и горница има ,разни ,биваци ,фотографии и какво ли още не .Групите си ги измислиха хора които искат или по скоро не искат да делят форума с други рибари а само те да си го ползват .
Са шефа ше каже ми не е така .Да ама е така ,защото те ще си пишат в групите и ще гледат какво пишат тези които не са групирани ...следователно тези които не са в група ще си кажат ...АЙ сектир защо да пишем излети които виждат всички а ние не виждаме какво си пишат в групите. И ще стане една ...Сега групаджиите ще кажат ама не е вярно ,ние там само се усамотяваме и се борим с бракониерите да не ни ходят по любимите места ,а останалото ще си е све същото ...!?!?!?АЙДЕ бе на кои ше ги разправате тия ....днес правя 28г. не 5
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Eййййй,ами Честит Рожден Ден ,тогаваGan4eff написа: ....днес правя 28г. не 5

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
петър василев написа:Eййййй,ами Честит Рожден Ден ,тогаваGan4eff написа: ....днес правя 28г. не 5

- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Г-н Ганчев.Явно сте се заяли,яко с нас! Тук е момента да ви отправя покана за четвъртък.
Разбрах,че често идвате към Бургас.
Ще се събираме групата в ресторант "W". Ще се радваме да се запознаем и обсъдим доста неща..
Междодругото да попитам за трети път.Кое правило във форума потъпкваме,когато правим група?
..на всичко друго,отговор видях ??
Ще се събираме групата в ресторант "W". Ще се радваме да се запознаем и обсъдим доста неща..
Междодругото да попитам за трети път.Кое правило във форума потъпкваме,когато правим група?
AC/DC
-
- разбира нещата
Ясно,разбрахме!Решено,по странен начин(без гласуване)...че ще има групи.Само отговор не получихме,ще ни бъде ли разрешено да си направим група "против групите" или "Българската група".И членовете в тази група,няма да нарушават форумните правила
Не се заяждам...питам
Като ще се делим,поне да го направим,както трябва.Българите сме се доказвали винаги,че сме царе на цепенето 

Последно промяна от chanio на Сря Юни 30, 2010 5:37 pm, променено общо 1 път.
Точка 2.7 от Форумните правила:Теми,целящи безплатна реклама и ЛИЧНА ИЗГОДА,ще бъдат заключвани и трити".ТАРАЛЕЖ написа:Г-н Ганчев.Явно сте се заяли,яко с нас! Тук е момента да ви отправя покана за четвъртък.
С пълното съзнание съм,че това е написано по друг повод и за друго нещо.Но,тема,в която се споделя информация само за определен тесен кръг хора,аз определям като :ЛИЧЕН ИНТЕРЕС.
Последно промяна от joco на Сря Юни 30, 2010 5:39 pm, променено общо 1 път.