"ЗаРазни"

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Искате ли да се върнат Отчето и Дурумича

Да искам да се върнат
24
55%
Не искам да се върнат
17
39%
Немога да преценя...
3
7%

Общо гласове: 44

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Krokibg написа:batmilene,нямаш проблем,когато пожелаеш ще пием по едно.Между другото,направих предложгение в"Срещи и купони"за едно събиране при мен,тъй като съм на средата на България и за повече хора ще е удобно да дойдат тъй като ще ръзделим пътя.От мене 2-3 агнета според хората и на пролет ще почнат и зелените салати и т.н.Помислете сериозно по въпроса.Мисля че като се съберат повечето съфорумци,всеки ще си създаде лично мнение за другите и няма да се чуди кой аджеба стои срещу него на компютъра и дали е улегнал и сериозен колега или е някой дечко които си търси занимавка и вкарва интриги.

Ваня,форума си е много хубав но трябва да се извадят кирливите ризи на всеки/демек да се изперат/иначе няма спиране.Много е неприятно да се пишат простотий вместо да си говорим за риби,но докато има ненавист между съфорумците и злобеене,просто незнам какво трябва да се направи друго.Според мен ще е нормално още в момента в които някой новорегистриран влезе и се нахвърли срещу някой,трябва да се банне и това е.Тези доводи аз отдавна ви чета и не издържах на вашите хвалби и надувки та спонтанно реших да се включа в патакламата просто не трябва да се допускат да вкарват интриги.Никой не споменава тези неща и никой не вижда или не иска да види кой аджеба подпали нещата и т.н.Не съм аз човека който да дава съвети,и не по малко от Вас желая тези простотий да спрат и да започне едно нормално и човешко общуване както беше когато се регистрирах в този сайт.Хайде със здраве и дано всичко да спре по бързо,това е най важното нещо което повечето хора от форума желаят. :lol:

http://forum.nariba.com/viewtopic6603.html

Кроки виж какво предложих на ДОЦЕНТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”